Welltherm voetbeugels

99,00

(inclusief btw)

Set infrarood paneel voetbeugels (2 stuks) die eenvoudig achterop een Welltherm of Ecaros infrarood paneel gemonteerd kunnen worden.Met deze infrarood voetbeugels verander je in een handomdraai een plafond of wand paneel in een mobiel en verplaatsbaar infrarood paneel. De infrarood voetbeugels zijn geschikt voor alle infraroodpanelen van gecoat staal, infrarood glaspanelen, infrarood spiegelpanelen én infrarood krijtbordpanelen met een breedte van 60 centimeter. Koop nu de infrarood paneel voetbeugels!

Hoge kwaliteit Europese producten

Voor zakelijke en particuliere klanten

Snel thuis bezorgd

Gratis bezorging bij bestelling boven 100 euro

Marktleider Infrarood panelen

Infrarood verwarming met zonnepanelen is 100% duurzaam

Uitgebreide productbeschrijving

Set infrarood voetbeugels (2 stuks) die eenvoudig achterop een Welltherm of Ecaros infrarood paneel gemonteerd kunnen worden. Met de infrarood paneel voetbeugels verander je in een handomdraai een plafond of wand paneel in een mobiel en verplaatsbaar infrarood paneel. De infrarood voetbeugels zijn geschikt voor alle infraroodpanelen van gecoat staal, infrarood glaspanelen, infrarood spiegelpanelen én infrarood krijtbordpanelen met een breedte van 60 centimeter.

Welltherm voetbeugels geschikt voor:

Door het robuuste design zijn de infrarood paneel voetbeugels zelfs geschikt voor de 1000 watt panelen. Welltherm voetbeugels geschikt voor de afmetingen 60,0 x 60,0 tot en met 60,0 x 150,0.

LET OP! Panelen kunnen alleen horizontaal geplaatst worden op deze voetbeugels.

Kleur – wit
Gewicht  – 3 kg

Koop nu de infrarood paneel voetbeugels van Infrarood Paneel.

Specificaties product

Gewicht 12 kg
Afmetingen 60 × 90 × 2 cm
Fabrieksgarantie

2 jaar

Keurmerk

CE, TÜV

Merken

,

Welltherm voetbeugels

Artikelnummer: WT-STAND Categorie:

Snelle navigatie