infraroodpaneel_LOGO-01

Infrarood paneel product

Welltherm infrarood paneel 710 watt metaal PB0710

¡Welltherm infrarood paneel 710 watt metaal PB0710 is uitgevoerd in een frameless design van gecoat staal in de kleur RAL 9003. Het metalen infrarood paneel van Welltherm heeft door de poedercoating laag een zeer hoge warmte verdeling. Het paneel is licht van structuur en door de subtiele poedercoating laag is deze krasvrij en kleurvast. Het warmtepaneel van Wellterm heeft een uitstekende prijs – kwaliteit verhouding.

Door het vermogen van 710 Watt en een afmeting van 59,2 x 119,2 x 1,7 cm verwarm je binnenruimtes op een zeer aangename en energiezuinige wijze. Het metalen Welltherm verwarmingspaneel is voorzien van een uiterst robuust en duurzaam verwarmingselement met ESHC technologie. Dat voorziet het gehele oppervlak uitermate goed van warmte en verhoogt daarmee het rendement van het infraroodpaneel.

Welltherm infrarood paneel is met 1.7 cm dikte zeer slank en daardoor ruimte besparend. Deze elektrische verwarming door middels van infrarood verwarming leveren wij als wit verwarmingspaneel in verschillende afmetingen en vermogens. Standaard bij de paneelverwarming is ook een ophangbeugel meegeleverd. Koop nu hoogste kwaliteit infrarood paneel van 710 watt!

775,00

Beschikbaar via nabestelling

Offerte aanvragen