infraroodpaneel_LOGO-01

Infrarood paneel product

Het kleuren van een IR paneel Welltherm of Ecaros SECA-0609

RAL-kleur Welltherm & Ecaros infrarood paneel SECA-0609 van 89,2 x 59,2 cm. De metalen infrarood panelen hebben door de poedercoating laag een zeer hoge warmte verdeling. Ze zijn licht van structuur en door de subtiele poedercoating laag zijn ze krasvrij en kleurvast. Infrarood paneel wordt uitgevoerd in een frameless design.

Het infrarood paneel is voorzien van een uiterst robuust en duurzaam verwarmingselement. Dat voorziet het gehele oppervlak uitermate goed van warmte. Het infrarood paneel heeft een speciale thermische isolatie aan de achterzijde. Daardoor zijn ze zeer efficiënt en duurzaam in gebruik zijn. Het warmteverlies aan de achterkant is minimaal. Zo kunnen de metalen infraroodpanelen in korte tijd een hoge temperatuur bereiken.

RAL-kleur Welltherm & Ecaros infrarood paneel is met 1 cm dikte zeer slank en daardoor ruimte besparend. Dit verwarmingspaneel leveren wij in  verschillende afmetingen en vermogens. Standaard is ook een ophangbeugel meegeleverd. Koop nu het beste 600 watt RAL Kleur infrarood paneel!

269,00

Beschikbaar via nabestelling

Offerte aanvragen