Ecaros wit metalen handdoekdroger van 660 watt

899,00

(inclusief btw)

Ecaros handdoekdroger is gemaakt van wit metaal. Op het infrarood paneel zijn twee handdoekbeugels gemonteerd, welke gemaakt zijn geborsteld staat. Het lange golf infrarood paneel heeft een frameless design en een afmetingen van 60,0 x 150,0 x 2,2 cm met een vermogen van 660 Watt.

 

Het slank wit metalen infrarood paneel met RAL kleur 9003 is voorzien van twee warmte zones. De Ecaros Dual-zone paneel is daarom een handdoekdroger en infrarood verwarming in één.

De bovenste zone van het paneel is zuiver voor infrarood verwarming, die oploopt tot 115 graden Celsius. De onderste zone heeft een droog functie waarvan de maximale temperatuur 70 graden Celsius is. Je hebt gelijk een plek om je handdoeken aan op te hangen.

Hoge kwaliteit Europese producten

Voor zakelijke en particuliere klanten

Snel thuis bezorgd

Gratis bezorging bij bestelling boven 100 euro

Marktleider Infrarood panelen

Infrarood verwarming met zonnepanelen is 100% duurzaam

Uitgebreide productbeschrijving

Ecaros wit metalen handdoekdroger van 660 watt

Ecaros handdoekdroger is gemaakt van wit metaal. Op het infrarood paneel zijn twee handdoekbeugels gemonteerd, welke gemaakt zijn Chroom. Het lange golf infrarood paneel heeft een frameless design en een afmetingen van 60,0 x 150,0 x 2,2 cm met een vermogen van 660 Watt.

Ecaros wit metalen handdoekdroger van 660 watt

Het slank wit metalen infrarood paneel met RAL kleur 9003 is voorzien van twee warmte zones. De Ecaros Dual-zone paneel is daarom een handdoekdroger en infrarood verwarming in één.

De bovenste zone van het paneel is zuiver voor infrarood verwarming, die oploopt tot 115 graden Celsius. De onderste zone heeft een droog functie waarvan de maximale temperatuur 70 graden Celsius is. Je hebt gelijk een plek om je handdoeken aan op te hangen.

Deze intelligente combinatie zorgt voor warme en droge handdoeken en verwarmt daarnaast direct de badkamer. Op deze manier maak je optimaal gebruik van de warmte en het energieverbruik.

Bovendien zorgt de infrarood verwarmingstechniek ervoor dat wanden en het plafond tot diep in de kern verwarmd worden. Hierdoor krijgen vocht en schimmelvorming geen kans door het verwarmingspaneel en blijft jouw badkamer een gezonde ruimte. En zoals je van Ecaros kan verwachten is ook dit Dual zone infrarood paneel van hoge kwaliteit en zeer zuinig in verbruik.

Dankzij de IP44 klasse is de handdoekdroger Ecaros stof- en spatwaterdicht en daardoor ook veilig te gebruiken in de badkamer.

Waarom een Ecaros infrarood paneel kopen?

De metalen warmtepanelen van Ecaros hebben door de poedercoating laag een zeer hoge warmte verdeling. Ze zijn licht van structuur, zijde-mat en door de subtiele poedercoating laag zijn ze krasvrij. Geleverd in de kleur wit, RAL 9003.

Om verwarmingspanelen optimaal te kunnen gebruiken, adviseren wij om deze aan te sturen met een thermostaat en eventueel een ontvanger. Het verwarmingspaneel is voorzien van een uiterst robuust en duurzaam verwarmingselement met ESHC technologie. Dat voorziet het gehele oppervlak van de paneelverwarming uitermate goed van warmte en verhoogt daarmee het rendement van het warmtepaneel.

Ecaros infrarood verwarming staat bekend om de hoge Duitse kwaliteit met een hoog rendement voor een betaalbare prijs. De infrarood panelen zijn verkrijgbaar in diverse strakke designs en uitvoeringen.

Soorten infrarood panelen

Ecaros heeft metalen en glazen panelen in diverse kleuren, infrarood spiegel, krijtbord van zwart glas, infrarood verwarming plafond, infrarood paneel badkamer en de dual-zone handdoekdroger voor de badkamer. Infrarood verwarming woonkamer of infrarood verwarming slaapkamer van Ecaros. Standaard ontvang je 3 jaar garantie op een Ecaros warmtepaneel.

Paneelverwarming van Ecaros is voorzien van de nodige veiligheidskeurmerken zoals CE en TÜV-goedkeuring en “Made in Germany”. Hoge kwaliteit IR Paneel voor een zeer betaalbare prijs met een goed infrarood verwarming verbruik.

Thermostaat nodig?

Om de Ecaros warmtepanelen optimaal te gebruiken, adviseren wij om deze door middel van een thermostaat met eventueel een ontvanger en mobiele telefoon aan te sturen. Hierdoor stel je de temperatuur volledig naar jouw wens in. Bovendien bespaar je daardoor energie omdat het verwarmingspaneel niet onnodig aanstaat. Een infrarood verwarming is binnen 10 minuten warm.

Hierdoor kun je namelijk niet alleen de temperatuur volledig naar je eigen wens instellen, ook functioneert de infrarood verwarming daarmee het meest energiezuinig. Onder Koop ook zie je de thermostaten die goed aansluiten bij dit infrarood paneel. Verder in onze online winkel shoppen?

Wat heb ik nodig, het juiste vermogen berekenen

Lees deze keuzehulp folder en krijg een goed beeld wat je allemaal nodig hebt, het juiste wattage voor het aantal vierkante meters. Drie belangrijke stappen als je infrarood verwarming koopt. Dit mag je niet missen, want je krijgt uitgebreide informatie.

Waarom infrarood verwarming

De folder met uitleg waarom infrarood verwarming je enorm kan helpen. Eenvoudig, gezond en veilig overstappen op Infrarood panelen. Lees nu onze folder met 5 belangrijkste redenen waarom je op infrarood panelen wilt overstappen.

Specificaties product

Gewicht 22 kg
Afmetingen 60 × 150 × 2 cm
Afwerking paneel

Metaal poeder coating

Fabrieksgarantie

3 jaar

Keurmerk

CE, TÜV

Merken

Montage

Wand

Soort infrarood paneel

Badkamer infrarood paneel, Handdoekdroger

Temperatuur paneel

Kortstondig aanraakveilig voor mens en dier. 115 graden temperatuur

Thermostaat nodig?

Draadloze thermostaat mogelijk, Plugin thermostaat mogelijk

Verwarmd aantal m2

04-06 m2

Hoeveel watt