Infraroodpaneel

+31 (0)165-714107

Ma t/m Vrij - 9:00 - 12:00 en 13:00 -17:00 uur

Ecaros LED frames Duo-line systeem - Laag frame 2x (900x20x10 mm)

Ecaros LED frames Duo-line systeem – Laag frame 2x LED strip van 900 x 20 x 10 mm:

Het infraroodpaneel van Ecaros geeft heerlijke infrarood warmte. Combineer het warmtepaneel met een Ecaros LED Frame Duo-line voor warmte en licht op jouw infrarood paneel. Je ontvangt twee Led strips die je aan het paneel kan vastklikken middels een magneet. Geschikt voor wand- en plafondpanelen.

Ecaros heeft twee soorten Led frames:
– het lage frame is geschikt voor de Ecaros metalen panelen 

– het hoge frame is geschikt voor de Ecaros glazen panelen. 

De licht led kleur geeft aan of het warm of koud wit licht is. 3000 is warm wit licht en 4000 is koud wit licht. 

Het frame in de kleur zilver heeft een lengte van 900 mm. 

Om de veiligheid te garanderen is deze infrarood Led strip van hoge kwaliteit en hittebestendig. Dat wil zeggen dat ze, in tegenstelling tot standaard Led strips, zonder problemen toegepast kunnen worden op de Ecaros spiegel infraroodpanelen.

De Led verlichting en het infrarood paneel zijn separaat van elkaar te bedienen. Op deze manier kan je ook zonder de infraroodwarmte genieten van de Led verlichting. 

Het lichtframe is een aantrekkelijke accessoire, bijvoorbeeld bij bij spiegelpanelen aan de muur of metalen panelen aan het plafond. 

Let op: Infraroodpaneel niet inbegrepen.

Ecaros LED frames Duo-line systeem

475,00

Beschikbaar via nabestelling

Behorend bij dit product

Ecaros LED frames Duo-line systeem - Laag frame 2x (900x20x10 mm)

Extra informatie

Afmetingen 90 × 2 × 1 cm
Garantie

3 jaar

Merken

Montage

Plafond

Soort gebruik

Huis, Kantoor, LED Verlichting

SKU LF-DL-(C)-(L)-90-L* Categorieën , , ,

DENK OOK EENS AAN

Gezond

Infrarood paneel brengt niet alleen comfortabele warmte in je huis. Het geeft je ook gezonde warmte. De onschadelijke infraroodstraling zorgt voor een schoon binnenklimaat, het verlicht spierpijn aan de rug of nek en laat je bloed goed doorstromen. De lange golf infrarood straling is vergelijkbaar met de warme zonnestralen, alleen dan zonder de schadelijke uv-straling.

Installatie

De installatie van een infraroodpaneel is eenvoudig en snel. Je kan de warmtepanelen zelf installeren middels de bijleverde schroeven, pluggen en boormal. Uiteraard kan je ook gebruikmaken van onze vakkundige installatie service voor de infrarood verwarming. De positie van het warmtepaneel is zeer bepalend voor de goede werking. Download de instructies voor zelfinstallatie.