Ecaros infrarood paneel 400 watt van metaal ECA0606-400-C

329,00

(inclusief btw)

Ecaros infrarood paneel 400 watt van metaal ECA0606-400-C is voorzien van een universeel ophangsysteem en heeft een frameless design. Het warmtepaneel heeft een vermogen van 400 Watt en een afmeting van 590 x 590 x 17 mm. Het verwarmingspaneel geeft jouw interieur een aangename en comfortabele warmte die ook nog eens ontzettend energiezuinig is.

De metalen Ecaros infrarood panelen hebben door de poedercoating laag een zeer hoge warmte verdeling. Ze zijn licht van structuur, zijde-mat en krasvrij. Het infrarood paneel wordt geleverd in de kleur wit, RAL 9003. Het infrarood paneel past op ieder plafond en wand. Het oppervlak van het paneel bereikt een maximale temperatuur van 115°C en is kortstondig veilig aanraakbaar.

Eacros infrarood warmtepaneel is met 1,7 cm dikte één van de slankte en daardoor staat het een estetisch veel mooier in je kamer. Het verwarmingspaneel leveren wij als een witte verwarming in verschillende afmetingen en vermogens. Standaard is ook een ophangbeugel meegeleverd. Koop nu het beste prijs kwaliteit infrarood paneel van 400 watt!

Hoge kwaliteit Europese producten

Voor zakelijke en particuliere klanten

Snel thuis bezorgd

Gratis bezorging bij bestelling boven 100 euro

Marktleider Infrarood panelen

Infrarood verwarming met zonnepanelen is 100% duurzaam

Uitgebreide productbeschrijving

Ecaros infrarood paneel 400 watt van metaal ECA0606-400-C

De Ecaros infrarood paneel 400 watt van metaal ECA0606-400-C is uitgevoerd in een design van gecoat staal. Met een vermogen van 400 Watt en een afmeting van 590 x 590 x 17 mm voorzie je jouw interieur van een aangename en comfortabele warmte die ook nog eens ontzettend energiezuinig is. Het lange golf infrarood paneel heeft een frameless design. Het oppervlak van het paneel bereikt een maximale temperatuur van 115°C en is kortstondig veilig aanraakbaar.

Infrarood paneel ophangen

Infrarood paneel ophangen kan bijna aan iedere wand of plafond. Ecaros infrarood panelen zijn bijzonder onopvallend, vanwege het zeer dunne ontwerp en semi matte kleur wit. De warmtepanelen zijn voorzien van een universeel ophangsysteem. Hierdoor kan je het warmtepaneel zowel horizontaal als verticaal aan de muur of het plafond ophangen. De warmtepanelen zijn spatwaterdicht, dankzij de IP44 klasse. Je kan de infrarood verwarming daardoor veilig monteren in vochtige ruimtes, zoals de badkamer. Overigens staat het metalen infrarood paneel van Ecaros ook prachtig en strak in de woonkamer, slaapkamer of hal.

Ecaros infrarood paneel 400 watt van metaal ECA0606-400-C

Waarom een Ecaros infrarood paneel kopen?

Ecaros infrarood infrarood paneel is voorzien van een universeel ophangsysteem, waardoor je het paneel zowel horizontaal of verticaal aan de muur of aan het plafond kunt ophangen. Het strakke design zorgt ervoor dat de infrarood panelen vrijwel onzichtbaar aan het plafond kunnen worden gemonteerd.

Het metalen Ecaros infrarood paneel installeer je zowel horizontaal als verticaal met de meegeleverde installatie beugels. Dankzij het slanke ontwerp van 1,7 cm is het warmtepaneel tevens ruimte besparend.

De metalen warmtepanelen van Ecaros hebben door de poedercoating laag een zeer hoge warmte verdeling. Ze zijn licht van structuur, zijde-mat en door de subtiele poedercoating laag zijn ze krasvrij. Geleverd in de kleur wit, RAL 9003.

Om verwarmingspanelen optimaal te kunnen gebruiken, adviseren wij om deze aan te sturen met een thermostaat en eventueel een ontvanger.

Het infraroodpaneel is voorzien van een uiterst robuust en duurzaam verwarmingselement met ESHC technologie. Dat voorziet het gehele oppervlak uitermate goed van warmte en verhoogt daarmee het rendement van de warmtepaneel.

Ecaros infrarood paneel staat bekend om de hoge Duitse kwaliteit met een hoog rendement voor een betaalbare prijs. De panelen zijn verkrijgbaar in diverse strakke designs en uitvoeringen.

Veilige warmtestralen infrarood paneel 400 watt

Infrarood verwarming werkt anders dan een conventionele kachel. Een verwarmingspaneel verwarmt direct de personen en objecten in de ruimte op. Deze houden de warmte vast en weerkaatsen de stralen ook weer terug de ruimte in. Je voelt van alle kanten de heerlijke warmte. Het zijn de gezonde stralen van de zon die je huis verwarmen.

Soorten infrarood panelen

Ecaros heeft metalen en glazen panelen in diverse kleuren, infrarood spiegel, krijtbord van matzwart glas, infrarood plafondverwarming, infrarood paneel badkamer en de dual-zone handdoekdroger voor de badkamer. Infrarood verwarming woonkamer of slaapkamer van Ecaros. Standaard ontvang je 3 jaar garantie op een Ecaros warmtepaneel.

Infrarood paneel van Ecaros is voorzien van de nodige veiligheidskeurmerken zoals CE en TÜV-goedkeuring en “Made in Germany”. Hoge kwaliteit verwarmingspanelen voor een zeer betaalbare prijs met een goed infrarood verwarming verbruik.

Thermostaat nodig?

Om de Ecaros warmtepanelen optimaal te gebruiken, adviseren wij om deze door middel van een thermostaat met eventueel een ontvanger en mobiele telefoon aan te sturen. Hierdoor stel je de temperatuur volledig naar jouw wens in. Bovendien bespaar je daardoor energie omdat het verwarmingspaneel niet onnodig aanstaat. Een infrarood verwarming is binnen 10 minuten warm.

Hierdoor kun je namelijk niet alleen de temperatuur volledig naar je eigen wens instellen, ook functioneert de infrarood verwarming daarmee het meest energiezuinig. Onder Koop ook zie je de thermostaten die goed aansluiten bij dit infrarood paneel. Verder in onze online winkel shoppen?

Ecaros infrarood panelen van metaal

De nieuwe manier van verwarmen is duurzaam

Je woning op een duurzame en zuinige manier verwarmen middels elektrische verwarming. Zonder gas je woning verwarmen is de toekomst. Gebruik van Infrarood panelen is een zeer zuinige manier van elektrisch verwarmen. Dit brengt het beeld van elektrisch verwarmen naar een heel ander niveau. Het brengt je naar een duurzaam en milieubewust niveau, waar we vervolgens zuinig omgaan met de energie. Het gebruik van zonnepanelen in combinatie met elektrisch verwarmen speelt ook een belangrijke rol. Je woning elektrisch verwarmen met de opgewekte energie uit zonnepanelen is 100% duurzaam. Koop nu een verwarmingspaneel en start met verduurzamen.

Specificaties product

Gewicht 7 kg
Afmetingen 59 × 59 × 1,7 cm
Afwerking paneel

Metaal keramische lak

Fabrieksgarantie

3 jaar

Keurmerk

CE, TÜV

Merken

Montage

Plafond, Systeemplafond, Wand

Soort infrarood paneel

Metalen infrarood paneel, Wit infrarood paneel

Temperatuur paneel

Kortstondig aanraakveilig voor mens en dier. 115 graden temperatuur

Thermostaat nodig?

Draadloze thermostaat mogelijk, Plugin thermostaat mogelijk

Verwarmd aantal m2

04-06 m2

Hoeveel watt

Ecaros infrarood paneel 400 watt van metaal ECA0606-400-C

Snelle navigatie