infraroodpaneel_LOGO-01

Infrarood paneel product

Ecaros glazen infrarood paneel zwart van 1000 watt

Het Ecaros glazen infrarood paneel zwart van 1000 watt is een energiezuinig 60,0 x 150,0 x 2,2 cm (1000 Watt) lange golf infrarood paneel met frameless design en glazen afwerking. Verticaal, horizontaal, aan de muur of aan het plafond.

Dit zwart satijnen infrarood paneel van Ecaros past bij iedere inrichting. Van ultra strak en modern tot klassiek en rustiek. Het oppervlak van het infrarood paneel is afgewerkt in zijde mat zwart RAL 7016. Deze infrarood panelen hebben een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding en zijn geschikt voor vrijwel ieder interieur.

Naast dat het een energiezuinig en prachtig glazen infrarood paneel is, heeft het een dubbele functie. Je kan dit infrarood paneel namelijk met echt krijt beschrijven, net zoals een schoolbord. We noemen dit zwart infrarood paneel dan ook wel een Krijtbord paneel. De zwarte radiator is zeer geschikt voor de kinderkamer of als infrarod paneel keuken. Schrijf de boodschappenlijst op de zwarte infrarood verwarming en laat een bericht achter voor de kinderen. Koop nu het Ecaros glazen infrarood paneel zwart van 1000 watt.

1.175,00

Offerte aanvragen