infraroodpaneel_LOGO-01

Infrarood paneel product

Alkari krijtbord infrarood paneel ITC versie van 800 watt

Alkari krijtbord infrarood paneel ITC versie van 800 watt met ingebouwde thermostaat sturing. Het Alkari krijtbord infrarood paneel van de ITC versie is gemaakt van hoogwaardig zwart mat gelakt metaal en dit maakt hen tegelijkertijd robuust en elegant. Het metalen 800 Watt Alkari infrarood paneel heeft een afmeting van 60,0 x 120,0 x 2,0 cm., een frameless design en wordt maximaal 115°C. Met het Alkari 800 watt zwart metalen infrarood paneel uit de ITC serie verwarm je tegen een scherpe prijs jouw woon- of werkruimte. 

Deze metalen krijtbord versie is geschikt voor het verwarmen van kamers tot 12,8 m², afhankelijk van de isolatiewaarde van de woning.

Alkari infrarood paneel met geïntegreerde ontvanger en aan/uit bediening, oftwel het infrarood paneel is voorzien van een ingebouwde ITC ontvanger. Alkari ITC panelen hebben een ingebouwde ontvanger die ook is voorzien van een aan/uit knop. Door de ingebouwde ITC ontvanger is maken van de koppeling tussen het paneel en en Alkari ITC thermostaat heel eenvoudig.

459,00

Offerte aanvragen