Alkari infrarood paneel basic 800 watt van metaal ALK-B-800

325,00

(inclusief btw)

Alkari infrarood paneel basic 800 watt van metaal ALK-B-800 is uitgevoerd in een frameless metalen design. Onze infrarood panelen combineren eenvoud en brede toepasbaarheid met betaalbaarheid.

De metalen infrarood panelen behoren tot de Alkari Basic lijn en zijn standaard te verkrijgen in de verkeerswitte kleur RAL 9003. Door de lichtheid van de kleur is RAL 9003 zeer onopvallend en past daarom goed als verwarmingspaneel aan de wand of plafond.

Alkari infrarood warmtepaneel is met 2 cm dikte zeer slank en daardoor ruimte besparend. Dit verwarmingspaneel leveren wij als witte verwarming in verschillende afmetingen en vermogens. Standaard is ook een ophangbeugel meegeleverd. Koop nu het voordeligste 800 watt infrarood paneel!

Hoge kwaliteit Europese producten

Voor zakelijke en particuliere klanten

Snel thuis bezorgd

Gratis bezorging bij bestelling boven 100 euro

Marktleider Infrarood panelen

Infrarood verwarming met zonnepanelen is 100% duurzaam

Uitgebreide productbeschrijving

Alkari infrarood paneel basic 800 watt van metaal ALK-B-800

Alkari infrarood paneel basic 200 watt van metaal ALK-B-800 is uitgevoerd in een frameless metalen design. Onze Alkari infrarood panelen combineren eenvoud en brede toepasbaarheid met betaalbaarheid. Geniet van de bijzondere warmte kwaliteit de efficiënte infrarood technologie. De robuuste en optisch discrete metalen infrarood panelen van Alkari zijn een aanvulling op je woning. Ze zijn niet alleen mooi, maar produceren een zeer efficiënte en aangename warmte.

Infrarood paneel ophangen

Infrarood paneel ophangen kan bijna aan elke wand en plafond. Alkari infrarood metaal panelen zijn bijzonder onopvallend, vanwege het zeer dunne ontwerp en semi matte kleur wit. De warmtepanelen zijn voorzien van een universeel ophangsysteem. Hierdoor kan je het warmtepaneel zowel horizontaal als verticaal aan de muur of het plafond ophangen. Dankzij de beschermingsklasse IP44 zijn de warmtepanelen spatwaterdicht. Daardoor kunnen ze ook in vochtige ruimtes worden gemonteerd, zoals de badkamer en toilet.

Waarom Alkari infrarood paneel kopen?

Met een vermogen van 800 Watt en een afmeting van 600 x 1200 x 20 mm verwarm je jouw woon- of werkruimtes met een  infrarood verwarming tegen een zeer scherpe prijs. Het Alkari warmtepaneel is voorzien van een universeel ophangsysteem. Hierdoor kun je het warmtepaneel zowel horizontaal als verticaal aan de muur of het plafond kunt ophangen. Dankzij de gepatenteerde veiligheidsbeugel kan je het verwarmingspaneel uiterst veilig en strak aan de muur of het plafond bevestigen. Zodra je de warme infrarood stralen op je huid voelt, wil je niet meer anders dan je woning verwarmen met infrarood panelen. Alkari infrarood paneel basic 800 watt van metaal ALK-B-800

Waarom Alkari?

Alkari infrarood verwarming is van hoge Duitse kwaliteit, welke dan ook voldoen aan strenge kwaliteitseisen. de infrarood panelen zijn in vele uitvoeringen en vermogens verkrijgbaar. Alle Alkari producten dragen het Duitse keurmerk “Made in Germany”, zijn RoHS gecertificeerd en TÜV-GS gekeurd. Dankzij de hoogstaande infrarood techniek zijn de infrarood panelen zeer zuinig in verbruik. De kracht van hoge kwaliteit verwarmingsproducten gecombineerd met een energiezuinig verbruik

Haal de zon in huis

Infrarood verwarming werkt anders dan een conventionele kachel. Een verwarmingspaneel verwarmt direct de personen en objecten in de ruimte op. Deze houden de warmte vast en weerkaatsen de stralen ook weer terug de ruimte in. Je voelt van alle kanten de heerlijke warmte. Het zijn de gezonde stralen van de zon die je huis verwarmen.

Thermostaat nodig?

Om de Alkari warmtepanelen optimaal te gebruiken, adviseren wij om deze door middel van een thermostaat met eventueel een ontvanger aan te sturen. Hierdoor stel je de temperatuur volledig naar jouw wens in. Bovendien bespaar je daardoor energie, doordat het verwarmingspaneel niet onnodige aanstaat. Een infrarood verwarming is binnen 10 minuten warm. Hierdoor kun je namelijk niet alleen de temperatuur volledig naar je eigen wens instellen, ook functioneert de infrarood verwarming daarmee het meest energiezuinig. Onder Koop ook zie je de thermostaten die goed aansluiten bij dit infrarood paneel. Verder in onze online winkel shoppen?

Alkari Basic infrarood panelen

Specificaties product

Gewicht 16 kg
Afmetingen 60 × 120 × 2 cm
Afwerking paneel

Metaal poeder coating

Fabrieksgarantie

2 jaar

Keurmerk

CE, TÜV

Merken

Montage

Plafond, Wand

Soort infrarood paneel

Metalen infrarood paneel, Wit infrarood paneel

Temperatuur paneel

Kortstondig aanraakveilig voor mens en dier. 110 graden temperatuur

Thermostaat nodig?

Draadloze thermostaat mogelijk, Plugin thermostaat mogelijk

Verwarmd aantal m2

10-12 m2

Hoeveel watt