infraroodpaneel_LOGO-01

Winkelwagen

online winkel

Verzenden en retour

Verzending

Verzending pakketten

Infraroodpaneel BV verstuurd de kochten producten zo spoedig mogelijk op werkdagen naar het door jou opgegeven adres. Alle infrarood panelen en accessoires zijn goed verpakt en worden door onze vervoerders, koeriers- of pakketdiensten bezorgd. 

Verzendkosten zijn bij een bestelling van boven de 100 euro aan producten gratis in Nederland. Onder de 100 euro rekenen wij bezorgkosten. Je ziet de kosten in het betaalformulier voordat je daadwerkelijk betaald.

Verzendkosten bij retour?

Bij een particuliere bestelling zal de kosten van het retourneren van het product voor je eigen rekening zijn. Als je wilt weten welke koeriers- of pakketdiensten het beste zijn om onze pakketten mee te retourneren, kun je natuurlijk contact opnemen met de servicedesk. 

Terugbetaling

We betalen je zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen nadat we je retourzending hebben ontvangen. Wij gebruiken hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de aankoop hebt gedaan. Gemiddeld genomen duurt een terugbetaling 5 werkdagen. Het bedrag wordt teruggestort nadat het artikel is ontvangen, tenzij je eerder aan kunt tonen dat het product is geretourneerd. 

Omruilen

Als je een artikel wilt ruilen, moet je het artikel naar ons magazijn brengen. Wij kunnen het ongewenste artikel hier ruilen voor het gewenste artikel. Stuur je het pakket naar ons retour? In dat geval dien je een nieuwe bestelling via onze webshop te plaatsen.

Toch nog vragen? Neem gerust contact op met onze servicedesk!

Infraroodpaneel BV
Jacob Van Lennepkade 155 H
1054 ZL Amsterdam

Email: info@infraroodpaneel.nl
Telefoon: +31 854012777

Retour

Herroepingsrecht

Binnen veertien dagen na ontvangst van het product heb je het recht de overeenkomst zonder opgaaf van redenen te ontbinden. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop je of een door je aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. 

Je kunt het herroepingsrecht uitoefenen door ons een duidelijke verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post of e-mail) te sturen waarin je aangeeft dat je de overeenkomst wilt herroepen. Je kunt hiervoor gebruikmaken van het online formulier voor herroeping. Als je wilt herroepen, moet je ons binnen de herroepingstermijn laten weten dat je van je recht gebruik wilt maken.

Terugsturen

  • Het liefst ontvangen wij het product in de originele verpakking.
  • Zorg ervoor dat je alle onderdelen die je hebt ontvangen retourneert.   
  • Het is belangrijk dat je het product in de originele, onbeschadigde staat retourneert. 
  • Als je iets wilt ruilen of retourneren, moet je dat binnen twee weken na ontvangst doorgeven of het zelf naar ons opsturen.

Retour zenden