Infraroodpaneel

+31 (0)165-714107

Bel ons

info@heatxl.com

email infraroodpaneel

Ma t/m Vrij - 9:00 - 12:00 en 13:00 -17:00 uur

showrooms op afspraak

Winkelwagen

Koop online

Verwarming poster

Verwarming poster met infrarood

Verwarming poster is een infraroodpaneel met een beeldafdruk. Een foto van je vakantie of een stock foto. Een afbeelding van je favoriete zanger of je lieve huisdier komt op de verwarming poster. De infrarood poster is slechts 2 cm dik en is als een schilderij aan de muur.

Waarom zou je nog tegen die lelijke radiatoren aankijken, als je een prachtige elektrische verwarming met infrarood straling aan de wand kan hangen? Een verwarming poster is namelijk als een schilderij of foto aan de muur. De verwarming poster is verkrijgbaar met of zonder frame.

Met het verwarming poster monteer je gemakkelijk aan de wand zonder in te boeten op design. De warmte droogt de lucht niet uit en bevat geen uv-straling. De lange golf ir straling van de verwarming poster heeft zelfs een therapeutische werking op ons lichaam en is goed voor de gezondheid.

Kies zelf je foto voor op de verwarming poster die je mooi vindt en wij zorgen dat deze op het oppervlakte van de infrarood poster wordt bedrukt. 

Kunst verwarming

Een kunst verwarming is als kunst maar met een infrarood verwarming in jouw woonkamer, slaapkamer of hal. Je monteert het warmtepaneel eenvoudig aan de wand. Een glazen paneel is gemaakt van verhard ESG veiligheidsglas. Ze zijn daarom veilig te gebruiken in huis of kantoor.

Het oppervlak van het infraroodpaneel is kras- en zuurbestendig, waardoor de afbeelding de glans en levendige kleuren langdurig behouden. De afbeelding wordt volgens de nieuwste technologie bedrukt en is daardoor hittebestendig. De foto vervaagt niet.

Ga nooit zelf aan de slag met het beschilderen van een infraroodpaneel. Gewone verf is namelijk niet geschikt voor de hoge temperaturen van infraroodverwarming poster. Het verlaagt zelfs de warmte uitstraling. Laat het vakwerk aan Infraroodpaneel over.

Het verwarmingspaneel reinig je, net als alle andere infrarood panelen, eenvoudig met een vochtige doek. In tegenstelling tot een conventionele radiator is regelmatig reinigen van een ir verwarming niet moeilijk. Jouw fotopaneel blijft mooi schoon en beschadigd niet.

schilderij met infrarood paneel boven het bed design verwarming
autos cuba infrarood paneel foto

Infrarood verwarming schilderij

Een prachtig infrarood verwarming schilderij is als een kunstwerk aan de muur. Met de kunst verwarming monteer je een strak verwarmingselement aan de muur zonder in te leveren op design. Kies zelf een foto of schilderij, want jij bent de kunstenaar van de  infrarood verwarming schilderij.

Kies een beeld of patroon wat jij mooi vind. Dit kan een familieportret zijn, een impressie van een landschap of een afbeelding van een Leonardo Da Vinci. De afbeelding bedrukken wij wij middels een speciale techniek op het oppervlakte van het infrarood paneel schilderij.

Vervolgens monteer je het schilderij verwarming strak aan de muur. Uiteraard kan je ook onze installatie dienst inschakelen. Niemand ziet dat jij een verwarming aan de wand hebt hangen. Totdat je de poster met verwarming aan zet, en je de heerlijke intense warmte op je lichaam voelt.

De ruimte wordt energiezuinig verwarmen door de aangename stralingswarmte, terwijl de infrarood schilderij eigenlijk onzichtbaar is. Het is onderdeel van je inrichting. De verwarming decoratie is een lust voor het oog en het mooiste is dat je alles erop kan laten drukken.

Infrarood poster

Jouw woning verwarmen met een infrarood poster is één van de beste keuzes die je kan maken voor het milieu, je eigen portemonnee en het design. Met een infrarood poster heb je geen CO2 uitstoot, duurzaam en zuinig in verbruik. Bovendien heeft infrarood warmte een therapeutisch werking op ons gestel.

Als je daarnaast ook nog eens het ir paneel onzichtbaar kan maken door een eigen foto te plaatsen op jouw warmtepaneel, dan spreken we van een moderne en innovatieve verwarming. Prachtige design gecombineerd met aangename warmte.

Door onze infrarood verwarming kies je voor een comfortabele warmte die vergelijkbaar is aan de zonnestralen. Dankzij deze stralingswarmte worden alle objecten in het stralingsbereik verwarmd en voelt het keer op keer als een zomerse dag in huis.

Dankzij de mogelijkheden om het infrarood paneel met foto en van glas of metaal te bedrukken, kan je jouw infrarood kachel personaliseren. Dankzij ons uitgebreide assortiment aan afmeting en vermogens, hebben wij voor iedere ruimte een geschikte design verwarming. Bestel direct in onze online winkel.

infrarood paneel met foto

Veelzijdig, innovatief en decoratief, dat zijn onze foto en kunst infrarood panelen. Met deze verwarming met afbeelding heb je de mogelijkheid om elke gewenste afbeelding te laten aanbrengen of bedrukken op het paneel. Qua oppervlakte afwerking kan je kiezen tussen een glanzend glaspaneel of een prachtige matte coating.

De kunst verwarming zonder frame maakt indruk door het matte oppervlak wat voorzien is van een poedercoat laag. Dit Infrarood schilderij kan je laten bedrukken met elk gewenst motief, eigen foto of afbeelding.

Tegenwoordig hoeven verwarmingen niet meer te misstaan in je inrichting. Ouderwetse radiatoren zijn gewoonweg niet meer van deze tijd. Met een infrarood warmtepaneel als schilderij mag deze juist opvallen in een woning.

Je vrienden en familie zijn jaloers wanneer ze jouw woonkamer betreden en een prachtig gekleurd warmtepaneel schilderij zien hangen met een mooie afbeelding. Of juist een print van de Franse Alpen. Ze geloven niet dat het ook nog een infrarood verwarming is. Dat is het voordeel van infrarood verwarming schilderij of een infrarood poster.

Vraag direct een gratis offerte op

Vul het onderstaande formulier in voor een vrijblijvende offerte.

1
Stap1
2
Stap2
3
Stap3
4
Stap4

Bel ons

+31 (0)165-714107

Mail ons

info@heatxl.com

Glas infrarood paneel of metaal

Bij onze infrarood verwarming schilderij of infrarood poster, kan je kiezen voor een metalen of glazen oppervlak. Bij het verharde veiligheidsglas is de afwerking van jouw foto in glans en zijn de kleuren diep, zeer geschikt voor verwarming poster.

Bij een metalen oppervlakte lijkt de infrarood verwarming op een canvas paneel, wat weer meer geschikt is voor infrarood verwarming schilderij.

Bij Infraroodpaneel helpen wij je graag bij het maken van de juiste keuze. In ons assortiment hebben wij voor jou al twee reeksen ter beschikking gesteld. De Welltherm Stone Art en de Welltherm Metal Art panelen zijn 2 designreeksen die klaar liggen voor bedrukking. Maar je kan natuurlijk altijd voor je eigen infrarood paneel met foto kiezen.

Je kan kiezen tussen 15 soorten panelen waar je de foto op laat drukken. Genoeg keuze dus. Kan je niet kiezen en wil je liever een effen paneel aan de wand. Geen probleem, onze infrarood panelen zijn tevens in alle RAL-kleuren verkrijgbaar.

Ben je al warm gelopen voor deze prachtige verwarming poster met infrarood straling? En wil je deze ook aan jouw muur laten bevestigen? Neem dan contact op met Infraroodpaneel. Wij zorgen ervoor dat jouw kunstwerk binnen de kortste keren aan de wand hangt.

Infrarood paneel schilderij

Een infarood paneel schilderij geeft niet alleen warmte af maar siert direct je interieur. Iedere foto, print of motief kan je op een infrarood paneel met foto laten drukken. Een infrarood poster combineert de efficiënte warmte met een mooi ontwerp.

Het is de ideale oplossing voor een verwarming die gezien mag worden in bijvoorbeeld de huiskamer, slaapkamer of hal. De infrarood panelen met foto zijn dankzij de hoogwaardig glazen afwerking perfect voor iedere kamer.

Je houdt het poster met verwarming eenvoudig schoon en dat terwijl ze ook nog eens hittebestendig zijn tot meer dan 150 graden Celsius. Ondanks de hoge temperatuur blijft de print ook nog eens mooi zitten. Onze hoogwaardige print techniek maakt het mogelijk om foto’s op de ir panelen af te drukken.

Wij maken géén gebruik van folies, doeken of stickers die er snel afgaan. De infrarood verwarming foto van Infraroodpaneel.nl zijn extreem zuinig in gebruik. Dit merk je vervolgens ook aan de maandelijkse lage energierekening.

Het infrarood paneel schilderij kan je online via onze shop kopen of kom langs bij één van de showrooms.

Infrarood verwarming foto

De foto infrarood panelen van Infraroodpaneel zijn gemaakt in Duitsland en dragen het keurmerk “100% Made in Germany”. Dit betekent dat het gehele productieproces aan de hoge kwaliteit normen voldoet. Zowel hoge kwaliteit voor de gebruikte materialen als de keurige afwerking. Dit zorgt voor een hoog rendement met onze duurzame foto infrarood panelen.

Je herkent direct de kwaliteit wanneer je het ir fotopaneel van Infraroodpaneel ziet. Ze zijn gemaakt van gehard glas of metaal. En hebben een perfecte afwerking en een uniek printproces. Op kwaliteit maken wij dan ook geen compromissen.

Wij gebruiken alleen hoogwaardige materialen, waardoor jij jaren lang geniet van jouw prachtige foto infrarood paneel. Alle beeld infrarood verwarming bevatten de hoogwaardig verwarmingstechnologie. Dit zorgt voor een gelijkmatige warmte verdeling over het gehele oppervlak van het warmtepaneel.

Het infrarood foto paneel is van hoge kwaliteit en zorgt daarmee voor een hoog thermisch rendement. Geniet van de comfortabele warmte met onze infrarood panelen.

De automatische hitte begrenzer, beschermt het ir paneel tegen oververhitting. Het paneel slaat daarmee automatisch uit, indien het oppervlak te warm wordt. Onze ir panelen hebben geen scherpe punten of randen, ook hierdoor zijn ze veilig in gebruik.

Wat is een infrarood verwarming schilderij?

Een infrarood schilderij verwarming is een verwarming met een print van een schilderij erop, welke je vervolgens aan de muur plaatst. Het infraroodpaneel straalt lange golf c-stralen uit. Deze warmtestralen zijn vergelijkbaar met de zonnestralen, maar dan zonder de schadelijke uv-straling.

De objecten en mensen in de kamer slaan de warmte op en weerkaatsten het vervolgens opnieuw de ruimte in. Deze moderne manier met een infrarood schilderij verwarming verwarmen is duurzaam, aangenaam en gezond. Daarnaast bespaar je gelijk op de kosten van verwarmen.

In tegenstelling tot een conventionele radiator heb je met een infrarood schilderij verwarming geen circulatie van de lucht. Daardoor zweeft er ook geen stof of bacteriën in de lucht. Daarnaast is de lucht niet droog, waardoor je geen last hebt van droge ogen, neus of huid.

Met een infrarood schilderij verwarming bespaar je ruimte, aangezien het infraroodpaneel slechts 2 cm dik is en staat mooi in je woonkamer, slaapkamer of in de badkamer. Wil je een mooi lijst om het warmtepaneel schilderij heen? Geen probleem, je kan kiezen uit alle RAL-kleuren. Een verwarmingspaneel met frame is maximaal 3 cm dik.

Schilderij verwarming kopen

Je bent overtuigd van de kracht van infrarood verwarmingspanelen en je wilt een schilderij verwarming kopen. Hoe gaat dit in zijn werk? Je kiest een print, foto of motief uit welke je op het paneel wilt hebben. Wij printen deze middels de nieuwste technologie op het ir paneel.

Ga nooit zelf een paneel verven. Vanwege de hoge temperaturen die het oppervlak bereikt, max. 120 graden Celsius, is gewone verf niet toereikend. Naast dat eigen verf gaat bladderen, heb je ook warmteverlies. Laat het over aan een specialist als Infraroodpaneel.

Het oppervlak van het infrarood warmtepaneel is kras- en zuurbestendig. Dit betekent dat de afdruk de glans en kleuren langdurig behouden. Zelfs als je het paneel schoonmaakt met een vochtige doek. Meer onderhoud heeft een ir paneel niet nodig.

Een infrarood paneel schilderij combineert de efficiënte warmte met het mooie ontwerp. Het is de ideale oplossing voor een verwarming die ook mag opvallen in jouw huis. Geschikt voor muur- en plafondverwarming. Met of zonder frame. Eventueel verkrijgbaar met led-lichten.

 

Waar foto en kunst infrarood panelen kopen?

De foto infrarood panelen van Infraroodpaneel kan je kopen bij onze winkels. Wij hebben tevens diverse partners met showrooms verspreid over heel Nederland en België. Ben je op zoek naar een glazen infrarood paneel of juist een metalen paneel? Bij Infraroodpaneel vind je ze allemaal. Vraag vandaag nog vrijblijvend online een offerte aan en krijg deskundig advies.

Laat jouw foto ir paneel bij ons bedrukken met je mooiste creatie en maak je inrichting daarmee helemaal af. Wil je meer informatie of met een adviseur spreken over een warmtepaneel schilderij? Dat kan heel goed in één van onze showrooms of bij de officiële dealers. Het hoofdkantoor van Infraroodpaneel is gevestigd vlakbij Roosendaal, in Oud Gastel.

In de showroom kun je vrijblijvend rondkijken en zelf de infrarode warmte ervaren. Onze adviseurs staan je graag te woord om al je vragen te beantwoorden. Natuurlijk kan je ook altijd bellen met onze klantenservice.

Tevens kan je eenvoudig de foto en kunst infrarood panelen online kopen via onze website. Je kan een warmtepaneel schilderij als een klein infrarood paneel, medium of een groot warmtepaneel kopen. In de webshop zijn alle modellen en mogelijkheden met de warmtepaneel schilderij en warmtepaneel foto weergegeven. De verschillende typen, de diversiteit in vermogen, de kleuren en een omschrijving vind je allemaal in onze online winkel terug.

Keuze tussen twee oppervlakken

Het foto en kunst infrarood paneel is geproduceerd in Duitsland en gemaakt van hoogwaardig veiligheidsglas. Daardoor garanderen wij de duurzaamheid, veiligheid en kwaliteit van alle infrarood panelen. Je kan tegenwoordig kiezen uit een hoogglans glas of een mat metalen oppervlak.

Het speciale veiligheidsglas heeft de bijzondere eigenschappen dat ze krasvast, zuurbestendig, slagvast en afwasbaar zijn.

Tot op heden was onze beeldverwarming verkrijgbaar in een glanzend glas. Met het nieuwe metalen oppervlak slaat Infraroodpaneel een nieuwe weg. Wederom van hoge kwaliteit. Dit is mogelijk door een volledig nieuw productieproces.

Het klassieke glanzende glaspaneel oppervlak van onze ir verwarming is bekend van bijvoorbeeld glazen deuren. Door de hoge transparantie zorgt dit voor een mooie dieptewerking en tevens een intensieve kleurweergave van jouw foto of afbeelding.

De beste keuze indien je ook van hoogglans oppervlakken houdt. Dankzij het glanzende oppervlak breng je met jouw schilderij verwarming frisse accenten aan op de muur.

Bij de schilderij verwarming kan je kiezen voor een glas- of metalen oppervlakte. Bij een glazen front is deze gemaakt van verhard ESG veiligheidsglas. Dit zorgt ervoor dat het glas extreem sterk is en dat bij een mogelijke breuk stompe glassplinters ontstaan.

Dankzij de IPX4 klasse zijn de infrarood glas infrarood panelen spatwaterdicht en daardoor veilig te gebruiken in natte ruimtes, zoals de badkamer. Voor deze ruimte kan je kiezen voor een schilderij verwarming van glas met handdoekdroger. Ideaal voor een warme badkamer.

Bij een glazen paneel is de afwerking van jouw foto met glans en zijn de kleuren zeer diep. Bij een metalen front lijkt de schilderij verwarming op een canvas paneel. Voor beide uitvoeringen is het mogelijk om een frame erom heen te plaatsen. Zoals een schilderij.

Alle warmtepanelen van Infraroodpaneel zijn veilig en van hoge kwaliteit. Ze dragen het hoogwaardige Duitse TÜV keurmerk, wat betekent dat ze aan zware kwaliteitseisen voldoen. De ESHC techniek, gelijke warmteverdeling van het paneel, zorgt voor een hoog rendement.

 

Infrarood panelen met eigen foto

Infrarood panelen eigen foto zijn als schilderijen aan de muur. Personaliseer jouw infrarood panelen met foto en kunst door een afdruk van een familieportret of een Rembrandt kunstwerk. Het paneel is beschikbaar met of zonder omlijsting, net als een echt kunstobject.

Ontwerp een gepersonaliseerde infrarood paneel met eigen gekozen foto. Niemand wil toch meer tegen een oude stinkende radiator aankijken in de woonkamer? Dit ook nog eens vieze geuren afgeeft. Infraroodpaneel bied je de oplossing: een infrarood paneel met eigen foto.

Plaats een infrarood paneel met foto of een prachtige afbeelding in je kamer. Een foto van je beste vakantie, een afdruk van een prachtig schilderij of gewoon een mooi modern ontwerp.

Met een infrarood paneel met foto en kunst is alles mogelijk, het is kunst aan je muur. Je kunt alles op de panelen laten drukken. Naast dat het prachtig staat in je woonkamer, geeft het ook een heerlijke aangename warmte. Maar ook zeer geschikt als verwarming slaapkamer of als design verwarming in de badkamer.

Een infraroodpaneel foto is beschikbaar met of zonder omlijsting, net als een echt schilderij of kunstobject. Infraroodpanelen werken op elektriciteit. Het mooist is natuurlijk wanneer je het snoer van de elektra ook mooi wegwerkt.

Niemand heeft door dat jouw paneel aan de muur meer is dan een kunstwerk! Totdat je de verwarming aan zet en je familie en vrienden de warme infrarood stralen voelen.

Het oppervlak van het foto infrarood paneel is gemaakt van hoogwaardig ESG veiligheidsglas, wat tegelijkertijd brandwerend is. Daarnaast is het glas bestand om oppervlakte temperatuur liefst 120 graden Celsius aan te kunnen. Ook kan je kiezen voor metalen infrarood panelen welke is afgewerkt met een poedercoat laag.

Het paneel zonder frame is zeer dun, slechts 2 tot maximaal 2,5 centimeter. De uitvoering van het ir beeldpaneel met frame is 3 centimeter dik. Het frame is in 41 RAL-kleuren verkrijgbaar, zodat je de kleur kunt kiezen die bij je foto of afbeelding past. Net als bij een eigen foto inlijsten, kies je hierbij ook een mooie passende omlijsting voor je ir paneel.