Infraroodpaneel

+31 (0)165-714107

Bel ons

info@heatxl.com

email infraroodpaneel

Ma t/m Vrij - 9:00 - 12:00 en 13:00 -17:00 uur

showrooms op afspraak

Winkelwagen

Koop online

Spiegel verwarming

Spiegel verwarming

Spiegel verwarming is uitermate geschikt voor gebruik in de badkamer, de hal en in de slaapkamer. Nooit meer een beslagen spiegel na het douchen en warme badkamer. Jassen en schoenen worden in de hal snel droog en de binnenkomst in je huis geeft dat aangename gevoel. Spiegel verwarming is ook geschikt in andere ruimtes, zoals entree hal, kleding-, woon en slaapkamer. Aangename warmte in een prachtig design.

Infrarood spiegel panelen van Infraroodpaneel zijn bijzonder zuinig in verbruik. Infrarood spiegel verwarming is modern en is gemaakt van verhard ESG veiligheidsglas. Geschikt als spiegelpaneel in de badkamer, nooit meer een beslagen spiegel. Of in de hal, slaap-, woon- of kledingkamer.

Spiegel met verwarming is ideaal voor in de badkamer. Met een spiegel met verwarming infrarood heb je nooit meer een beslagen spiegel. Het droogt de muren, waardoor schimmels uitblijven. Ook prachtig voor in de woonkamer, hal en kledingkamer.

Als de kamer of een ruimte eenmaal is opgewarmd met het spiegel infrarood paneel, dan blijft de warmte lang hangen. Vanwege de warmte die is opgeslagen in de muren, vloer en bed, kan de slaapkamer worden gelucht. Met een raam open slapen en het toch aangenaam warm hebben.

Infrarood spiegel

Een infrarood spiegel is uitermate geschikt voor gebruik in de badkamer. Iedere keer als je onder de douche vandaan komt of uit bad stapt heb je geen beslagen spiegel meer.

Een infrarood spiegel is niet alleen zeer geschikt als badkamer verwarming, maar ook in andere ruimtes. Wat dacht je van de kledingkamer of de slaapkamer? Je hebt gelijk een warme pas spiegel bij de hand. Ook in gangen of garderobes zijn de spiegel infrarood panelen zijn een aanwinst, omdat ze ruimtebesparend, zuinig in verbruik en mooi zijn.

Met een infrarood paneel verwarm je de slaap-, bad- en kledingkamer precies zoals jij dat wilt. Vooral tijdens de koude maanden.Een infrarood spiegelpaneel verwarmt niet alleen de ruimte. Deze dient ook gelijk als pas spiegel. In de woonkamer komen de spiegel infrarood panelen ook zeer mooi tot hun recht.

Geen lelijke radiatoren meer in je slaap- of kledingkamer die onnodig veel ruimte in beslag nemen. Nee, een mooie infrarood spiegel, die ook nog eens bij het ontwerp van je slaapkamer past. Niemand heeft door dat het een infrarood paneel is.

Spiegel verwarming slaapkamer
Spiegel led frame

Spiegel met verlichting en verwarming

Een badkamerspiegel met verlichting en verwarming staat prachtig in jouw badkamer. Het is een infrarood verwarming badkamer met led verlichting waarbij het moderne infrarood paneel gecombineerd is met een led frame. Licht en warmte vanuit één toestel.

Een badkamerspiegel met infrarood verwarming en led verlichting zorgt voor warmte en licht. Hoewel de voordelen van infrarood verwarming steeds bekender worden, weten weinig mensen dat je een infrarood verwarming met led verlichting kan combineren.

Afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeur, kies je voor directe of indirecte led verlichting. Directe led verlichting dient in de eerste plaats om de ruimte op een functionele, praktische manier te verlichten.

Bij indirecte verlichting weerkaatst het licht eerst tegen een oppervlakte, zoals de muur en de spiegel zelf. Daardoor oogt het licht zachter en zorgt het voor een aangename sfeer in de badkamer. Dit item mag eigenlijk niet ontbreken in jouw mooie badkamer.

Infrarood verwarming met led verlichting

Iedere infrarood verwarming van Infraroodpaneel met een spiegel of een glas oppervlak kan aan de voorkant worden uitgerust met led verlichting. De verlichting wordt subtiel rondom het paneel weggewerkt. Zodat de led lichtjes niet zichtbaar zijn als deze niet aan staan.

In de badkamer staat een een infrarood spiegelpaneel met led verlichting prachtig Een bekend pluspunt van infrarood verwarmingssystemen is dat ze op maat gemaakt kunnen worden. Dit geldt trouwens ook voor de in te bouwen led verlichting.

Zo kan je kiezen voor gewone, witte lichten of kan je extra sfeer brengen met gekleurde leds. Met laatstgenoemde stel je een specifieke lichtkleur naar keuze in. Hierbij ontvang je een handige afstandsbediening waarmee de kleuren eenvoudig in te stellen zijn.

Daarnaast kan je ook kiezen voor een specifieke lichtsterkte. Als je enkel een subtiel, indirect lichteffect wenst, volstaat een beperkte lichtsterkte. Maar als je de led verlichting ook wilt gebruiken als directe lichtbron, heb je iets krachtigere led lampjes nodig.

Infrarood spiegel badkamer

Eigenlijk is een infrarood spiegelpaneel in de badkamer onmisbaar. Er zijn twee grote voordelen aan verbonden. Allereerst is je badkamer ’s morgens heerlijk warm en ten tweede heb je nooit meer last van beslagen spiegels in deze ruimte.

Wanneer je onder de douche vandaan komt of uit bad stapt, kan je gelijk in de spiegel kijken. Je hoeft deze niet eerst droog te vegen met een doek. Je kan gelijk je haren föhnen, je opmaken, je haren kammen en make-up verzorgen. 

De ir spiegelpanelen van Infraroodpaneel zijn gemaakt van verhard veiligheidsglas en hebben een licht verchroomd spiegel oppervlak. Ze zijn verkrijgbaar in rechthoekige en vierkante spiegelvorm en zijn eenvoudig en snel te monteren aan de wand. 

Ideaal voor boven de wastafel. Het vervangt je gewone spiegel waardoor het geen ruimte in beslag neemt. Ook kan je kiezen voor montage aan een vrije wand, waardoor je er ook handdoek beugels aan kan monteren. Altijd droge en warme handdoeken. 

Vraag direct een gratis offerte op

Vul het onderstaande formulier in voor een vrijblijvende offerte.

1
Stap1
2
Stap2
3
Stap3
4
Stap4

Bel ons

+31 (0)165-714107

Mail ons

info@heatxl.com

Spiegel infrarood verwarming

Een spiegel infrarood verwarming in jouw woning is heerlijk warm en staat prachtig in de woonkamer, slaapkamer of badkamer. Een spiegel infrarood verwarming heeft een prachtig design. Verkrijgbaar met of zonder frame. 

De spiegel infrarood verwarming heeft een licht verchroomd spiegeloppervlak, waardoor deze een luxe uitstraalt. Het paneel is slechts 2 cm dik, waardoor deze ruimtebesparend is. Je ziet niet nes dat het een verwarming is, tot deze aangaat en je de heerlijke warmte voelt. 

Een spiegel warmtepaneel is vooral populair in de badkamer. Doordat het geen ruimte in beslag neemt en je toch al een spiegel boven je wastafel hebt hangen. Je vervangt eenvoudig de gewone spiegel door het infrarood spiegelpaneel. 

Daarnaast zie je een spiegel infrarood verwarming ook vaak in de woonkamer of in de ontvangsthal. In de kledingkamer past het natuurlijk ook zeer goed. Je hebt gelijk een spiegel bij de hand. Je kan de infrarood verwarming spiegel eigenlijk overal ophangen in huis waar je wilt.  De infrarood verwarming zorgt dat je het lekker warm hebt.

De voordelen van een spiegel met verwarming

Spiespiegel met verwarming beslaat niet. Geen beslagen spiegel meer tijdens en na het douchen of badderen.

  • Efficiënte warmte. Geen warmteverlies dankzij de hoogwaardige technologie.
  • Aangename warmte. Infrarood stralen hebben een ontspannende werking op ons lichaam.
  • Bediening mogelijk via een slimme thermostaat.
  • Eenvoudige en snelle montage met de speciale beugelhouder.
  • Vervangt de radiator in de badkamer.
  • Geen rondzwevende stofdeeltjes in de lucht. Vooral gunstig voor astmapatiënten en mensen met allergieën.
  • Even gemakkelijk schoon te maken als een gewone spiegel. Met een vochtige doek maak je de spiegel schoon.

Met een spiegel infrarood plafondpaneel in je badkamer heb je nooit meer koude voeten. Doordat de infrarood stralen direct de vloer raken, is de vloer gelijk lekker warm! Je hebt geen vloerverwarming nodig met een infrarood plafondverwarming.

led verlichting badkamer plafond
spiegel met verwarming in de hal

Formaten en technische gegevens spiegel verwarming

De infrarood warmtepanelen van Infraroodpaneel passen bij ieder interieur. Van ir spiegelpaneel in de badkamer tot een Monet beeldpaneel in de woonkamer. Jouw fantasie in ontwerp van foto en kunst kent geen grenzen.

Staand, liggend of gewoon vierkant, onze ir panelen kunnen naar wens gemonteerd worden. Of ze nu aan het plafond of aan de wand hangen.

Dankzij het innovatieve montage systeem bieden ze een stabiele en veilige ophanging. Per ir paneel kan je kiezen uit verschillende uitvoeringen en kleuren. Zodat het paneel altijd bij je interieur past.

Wij leggen je graag alles uit over onze infrarood warmtepanelen en de mogelijkheden in jouw huis. Welk formaat en benodigde vermogen het beste bij jouw persoonlijke wensen past. We voorzien je uiteraard graag van advies.

Onze adviseurs staan je graag te woord om al je vragen te beantwoorden. Natuurlijk kan je ook altijd bellen de Infraroodpaneel klantenservice.

Hoe werkt een spiegel verwarming?

Spiegel infrarood panelen werken anders dan een convectie verwarming, waarbij de lucht wordt verwarmd. Door de warme luchtstroom krijg je het warm. 

De infraroodpanelen werken volgens het principe van de zon. Net zoals de zonnestralen, verwarmen de infrarood stralen de objecten in de kamer.

Infraroodpaneel straalt langegolf infrarood stalen uit. Deze worden ook wel C-straling genoemd. De infrarode straling zijn gelijk aan de zonnestralen, maar dan zonder de schadelijke UV-stralen. Je voelt direct de warme infrarood ir stralen op je huid, waardoor je een aangenaam warm gevoel ervaart.

De objecten in de ruimte slaan de warmte op en weerkaatsen deze vervolgens weer de ruimte in. De ir stralen weerkaatsten overal op, zoals wanden, vloer en plafond. De gehele ruimte wordt daarmee op een natuurlijke manier goed en snel warm.

De ideale luchtvochtigheid voor in huis ligt tussen de 40 en 60%, zodat schimmels geen kans krijgen om te groeien. Een badkamer daarentegen is vaak erg vochtig. 

Een te vochtige ruimte is niet goed en kan leiden tot gezondheid problemen. Door de warme infraroodstralen die de muren en vloer van je badkamer warm en droog houden, houd je schimmels ook buiten de deur.

Frame loze spiegel infrarood panelen passen bij elk interieur

Dankzij het dunne design van de spiegel infrarood panelen passen ze in ieder interieur. De warmtepanelen zijn slechts 2 cm dik. Samen met de gepolijste randen ziet het frame loze spiegelpaneel eruit alsof het in de ruimte zweeft.

De normale kijker zal niet zien dat het product een technisch wonder en bijzonder efficiënte infrarood verwarming is. Door het zwevende ontwerp kan een spiegel verwarming perfect worden geïntegreerd in ieder kamerontwerp.

Spiegel infrarood verwarming van glas is zeer strak vormgegeven en past daardoor in iedere ruimte. Een design verwarmingmag gezien worden, of dit nu in de badkamer, hal of woonkamer is.

Maximale veiligheid met een infrarood spiegelpaneel in de badkamer

Dankzij de IP klasse is het infrarood spiegelpaneel spatwaterdicht. Installatie in vochtige ruimtes is daardoor mogelijk. Wel moet de veiligheidsafstand van 60 cm van de dichtstbijzijnde wateraansluiting in acht wordt genomen. Ze worden dan ook vaak gebruikt in badkamers.

De stralingswarmte van achter het spiegelglas voorkomt het beslaan van het oppervlak. Zodat jouw spiegelbeeld ook na het douchen duidelijk zichtbaar is. Zelfs bij verhoogde luchtvochtigheid en waterdamp beslaat het de badkamer verwarming niet.

Daarom worden infrarood panelen vaak gebruikt in badkamers, spa’s en sauna’s.

Hoe monteer ik de spiegel verwarming?

Met de ingenieuze muurbeugel kan onze verwarming van gehard glas eenvoudig en veilig zowel horizontaal als verticaal worden bevestigd. Monteer jouw spiegel infrarood verwarming in design uitvoering horizontaal boven de gootsteen. Of verticaal als een lange spiegel op smalle muurstukken.

Na de montage kun je de elektrische stroom inschakelen en geniet je direct van de warmte. Je kan uitgaan van een gemiddelde van ongeveer 30 watt per m voor woonkamers. Voor een probleemloze, onopvallende integratie in elk kamerontwerp.

Onze infraroodpanelen zijn ontworpen om extra veiligheid te brengen in huis. Juist en vooral in de badkamer. Dankzij het hoogwaardige veiligheidsglas en de IP-klasse zijn de spiegel warmtepanelen spatwaterdicht en extra sterk.

Ze zijn dan ook veilig om te gebruiken in natte ruimtes. Zelfs als het glas zou breken, dan ontstaan er geen grote scherven.

Verder is het ir warmtepaneel voorzien van een veiligheid schakelaar die over verhitting voorkomt. Wanneer het verwarmingspaneel te warm zou worden, slaat de verwarming uit zichzelf uit. Veiligheid heeft de allerhoogste prioriteit bij Infraroodpaneel.

Kenmerken van onze infrarood spiegelverwarming:
– Geen beslagen spiegel meer in de badkamer.
– IPx4 bescherming spatwaterdicht
– ESG-veiligheidsglas
– TÜV GS keurmerk

Combineer Spiegel verwarming met een handdoekdroger

Combineer infrarood verwarming van Infraroodpaneel in de badkamer. Een veel geziene combinatie is een infraroodpaneel van gehard glas als spiegelpaneel en een warmtepaneel met handdoeken droger. Dankzij de IPX4-klasse zijn de warmtepanelen spatwaterdicht. 

De spiegel badkamer verwarming hang je boven de wastafel en de handdoek verwarmingmet beugels bevestig je tegenover de douche. Zodra je onder de douche vandaag komt wikkel jij jezelf heerlijk in de warme handdoek. 

Het infrarode glaspaneel heeft speciale handdoek dragers die met onzichtbare beugels aan de achterkant van het paneel bevestigd zijn. Het lijkt daardoor net of de handdoeken in de lucht zweven. Een echte aanvulling voor bij jou in de badkamer. 

Het bovenste deel van de handdoek droger is infraroodverwarming waarbij de temperatuur oploopt tot 120 graden Celsius. Het onderste deel van het paneel heeft een droogfunctie voor de handdoeken, welke een maximale temperatuur van 70 graden Celsius bereikt.

Geen schimmels in badkamer met spiegel verwarming

De badkamer is een vochtige ruimte, waardoor schimmels makkelijk gedijen. In een droge omgeving kunnen schimmels zich moeizaam of zelfs helemaal niet ontwikkelen. Bij een luchtvochtigheid van boven de 60% nestelen schimmels zich goed. 

Met een infrarood spiegel verwarming in de badkamer zorg je voor de juiste luchtvochtigheid balans tussen de 40 en 60%. Infrarood panelen warmen direct de objecten in de ruimte op. Het werkt anders dan een convectie verwarming waarbij de lucht wordt verwarmd. 

De infrarood stralen warmen de muren, vloer en badkamermeubels op, die vervolgens de warmte vasthouden en tevens terugkaatsen in de ruimte. De muren blijven warm en droog, waardoor schimmelvorming in de badkamer niet meer voorkomt.

Naast dat de vieze vlekken op de wanden smerig zijn, zijn schimmels ook schadelijk voor onze gezondheid. Schimmelsporen versterken allergische reacties en zijn slecht voor onze luchtwegen. Benauwd gevoel en hoesten zijn één van de meest voorkomende klachten. 

Infrarood spiegelpaneel in jouw woning

Een infrarood spiegelpaneel is geschikt voor meerdere ruimtes. Niet alleen in de badkamer staat het prachtig, maar ook bijvoorbeeld in de woonkamer, kledingkamer of hal. Het vermogen van de spiegelpaneel varieert van 100 tot 2000 watt. 

Infraroodpanelen onderscheiden zich van andere verwarmingen op het gebied van kostenbesparing, onderhoud en gezondheid. Infrarood verwarming is geruisloos, geurloos en onderhoudsvrij. Meer weten? Vraag ons naar de mogelijkheden voor in jouw woning.

De installatie van een ir paneel is eenvoudig en snel. Een infraroodverwarming met gehard glaswordt kant en klaar geleverd inclusief stekker. 

Een verwarmingspaneel is gemaakt van gehard glas en is zeer strak vormgegeven met een prachtige spiegel. 

Het warmte paneel met gehard glas is verkrijgbaar in verschillende prachtige designs, zoals een spiegel en krijtbord verwarming. Dankzij de ip54 klasse kan dit type paneel ook in vochtige ruimtes worden gemonteerd. 

Infrarood spiegel woonkamer

Een infrarood spiegel in de woonkamer is natuurlijk altijd mooi. Het spiegelpaneel is tevens verkrijgbaar met een frame alsmede met led-verlichting. Daardoor maak je van de spiegel een nog mooiere eyecatcher dan het al is. 

Een spiegelverwarming is gemaakt van gehard glas. Dit materiaal wordt voor meerdere uitvoeringen van infraroodpanelen gebruikt, zoals een krijtbord keuken of beeldpaneel. De verwarming met gehard glas wordt kant en klaar geleverd inclusief stekker. 

Het veiligheidslas van de spiegel is van zeer sterk materiaal. De warmtepanelen van Infraroodpaneel hebben geen scherpe randen of punten dus veilig te gebruiken in de woonkamer of andere ruimtes. Regel de temperatuur met de ingebouwde thermostaat. 

Door het ir glaspaneel te monteren aan de wand en door de elektrische stroom inschakelen geniet je direct van de warme infraroodstralen. De stroom inschakelen of onderbreken regel je door middel van de ingebouwde of slimme thermostaat. 

Voor een woonkamer spiegelpaneel is de berekenen ongeveer 30 watt per m2. Je bespaart met ons spiegel infraroodpaneel direct op de stookkosten. 

Infrarood spiegel slaapkamer

Een infrarood spiegelpaneel is niet alleen geschikt voor de badkamer, maar staat ook prachtig in de slaapkamer of kledingkamer. In de slaapkamer kan het ’s morgens nog wel eens koud zijn, waardoor opstaan moeilijker is. 

De oplossing is een infraroodpaneel aan de muur of plafond. Met een ir spiegelpaneel in de slaapkamer heb je gelijk een mooie passpiegel en breng je daarnaast de temperatuur in de ruimte op het juiste niveau.

Door het slanke ontwerp van 2 cm past het spiegelpaneel op iedere vrije muur in jouw slaapkamer. Geen afschuwelijke radiotoren meer onder het raam, maar een prachtige passpiegel die ook nog eens aangenaam warm is. 

Wanneer de slaapkamer opgewarmd is, blijft de warmte opgeslagen in de meubels, vloer en muren. Doordat de warmte vastgehouden wordt, kan je zonder te veel warmteverlies de slaapkamer luchten door een raam open te zetten.

Nooit meer een koude tocht vanuit de hal en een warm ontvangst. De spiegelverwarming van Infraroodpaneel is verkrijgbaar met of zonder frame.

Spiegel verwarming hal

Een spiegel verwarming in de hal is zeer functioneel en staat nog mooi ook. De infrarood spiegel kan je gebruiken om vochtige jassen en schoenen snel droog te krijgen. De spiegel  verwarming maakt het halletje lekker warm voor op koude dagen. Je komt binnen en denkt zo dat is lekker.

De spiegel met verwarming is tevens verkrijgbaar met een frame alsmede met een led-verlichting. Daardoor maak je van de spiegel een nog mooiere eyecatcher dan het al is. 

Een spiegel verwarming is gemaakt van gehard glas en is te bedienen met een thermostaat en mobiele telefoon. 

Een infrarood spiegel met verwarming is een geweldige uitvinding en wordt dan ook vaak gezien in de badkamer. Maar ook in andere kamers van de woning staat een moderne spiegel verwarming prachtig.

Het spiegeloppervlak is licht verchroomd, wat een prachtige reflectie geeft. Duurzame verwarming en verlichting in één toestel. Geniet direct van de aangename en gezonde infrarood warmte. De heerlijke warmte en het mooie design van de infrarood spiegel verwarming is een aanvulling op jouw inrichting.

Badkamer spiegel met verwarming

In de badkamer kan een spiegel met verwarming van Infraroodpaneel niet ontbreken. Dankzij het slanke ontwerp van 2 cm is een spiegelverwarming gemakkelijk te integreren in de badkamer. Je kan het paneel op de plaats van de huidige spiegel hangen. 

Een spiegel infrarood paneel is verkrijgbaar in meerdere maten en vermogens, waardoor er altijd een warmtepaneel in jouw badkamer past. Het warmtepaneel heeft een licht verchroomd spiegeloppervlak. Het is gemaakt van verhard ESG veiligheidsglas.

Iedere keer veeg je de spiegels weer af met een doek, zodat je jouw spiegelbeeld ziet. De damp van de warme douche of bad beslaat keer op keer de spiegels. Een infrarood spiegelverwarming zorgt dat deze nooit meer beslaat en jij een perfecte reflectie hebt. 

De beste elektrische infrarood kachels vind je bij Infraroodpaneel. Als je kiest voor een infrarood spiegelpaneel dan bespaar je naast ruimte ook op de kosten van verwarmen. Geen badkamer radiator meer in zicht, maar een mooi elegant warmtepaneel.

Droge handdoeken

De spiegel met verwarming van Infraroodpaneel hebben een licht verchroomd spiegeloppervlak. Ze zijn slechts 2 cm dik, waardoor het niet eens opvalt dat het een spiegel en verwarming in één is. Daardoor ook geschikt voor een kleine badkamer.

Vaak zien we in de badkamer een spiegelverwarming en een ir paneel met handdoekdroger. Het dual-zone infraroodpaneel van Welltherm of Ecaros heeft twee functies. Het bovenste deel is de verwarming waarbij de temperatuur oploopt tot 120 graden Celsius.

Het onderste deel heeft een droogfunctie voor de handdoeken. Op dit gedeelte kan je twee beugels monteren. 

Eventueel kan dit ook achteraf, wand de badkamer panelen hebben standaard vier gaten aan de achterkant, waar je de droogbeugels aan vast maakt.

Het gedeelte waar de handdoeken hangen is de maximale temperatuur 70 graden Celsius. Een infrarood spiegelpaneel met handdoek dragers is functioneel en is een aanvulling op jouw badkamer inrichting. Koop direct in onze online shop.

Waarom spiegel met verwarming?

Spiegel met verwarming heeft een dun formaat neemt het weinig ruimte in beslag en geeft veel warmte. Je hebt altijd al een spiegel in badkamer, slaapkamer of hal hangen, die je als spiegel gebruikt. Vervang de normale spiegel in een infrarood spiegel van Infraroodpaneel.

Je kan de oude radiator gelijk uit je kamer halen. Weg met dat lelijke ding die je interieur verpest. Het spiegel oppervlak is niet herkenbaar als verwarming.

Een ander groot voordeel van infrarood spiegel verwarming is dat je nooit meer last hebt van beslagen spiegels. 

De onopvallende elegantie zorg ervoor dat het infrarood spiegel met verwarming naadloos past in jouw interieur. Met de bijgeleverde montage beugels is het infrarood paneel met spiegel snel en strak te plaatsen aan de wand. Het is mooi design aan de muur. Zeker in vergelijk met andere wand verwarmingen, die met hun brede behuizing de ruimte in steken.

Spiegel infrarood warmtepanelen zijn niet alleen mooi. Ze zijn ook zeer energiezuinig. Dit scheelt weer in de kosten op elektriciteit. Door de slimme thermostaat kan je het warmte paneel overal bedienen, waar je ook bent. Tevens kan je diverse programma’s voorprogrammeren. Ook hiermee bespaar je op elektra kosten.

De installatie is eenvoudig. De panelen worden kant en klaar geleverd inclusief stekker. Voor het aan- en uitzetten hoef je alleen de stroom inschakelen en onderbreken. Je kan het paneel monteren aan de wand of plafond.

Waar zijn de infrarood spiegels gemaakt?

De infrarood spiegels  van Infraroodpaneel zijn gemaakt in Europa en dragen het keurmerk “100% Made in Europe”. En zijn soms zelf ip54 klasse. Dit betekent dat het gehele productieproces aan de hoge kwaliteitsnormen moet voldoen.

Zowel hoge kwaliteit voor de gebruikte materialen als de afwerking. Dit zorgt voor een hoog rendement met het duurzame spiegel infrarood paneel.

Je herkent direct de kwaliteit wanneer je ons ir spiegelpaneel ziet. Het gehard glas is zeer strak vormgegeven met een prachtig design.

Alle elektrische verwarming infrarood panelen bevatten de hoogwaardig koolstoftechnologie. Dit zorgt voor een gelijkmatige warmte verdeling over het gehele oppervlak van het warmte paneel. Carbon, oftewel koolstofvezel, is een materiaal dat bestaat uit extreem dunne vezels van koolstof.

De spiegel verwarming is dus van hoogwaardig materiaal gemaakt en zorgt vervolgens voor een effectieve, efficiënte en aangename temperatuur in de ruimte.

Bediening van badkamerspiegel met verlichting en warmte

Via een draadloze combinatie kit bedien je zowel de verwarming als de verlichting via één aansluitpunt. De elektrische verwarming regel je via een draadloze thermostaat. De verlichting regel je met een draadloze schakelaar.

Zo eenvoudig, gemakkelijk en handig is een badkamer spiegel met verwarming en led lichten. Sfeervol, warm en energiezuinig. Net als het ir paneel verbruik led verlichting bijzonder weinig energie. Infraroodverwarming is een goede aanwinst.

Een spiegel met verlichting en verwarming is niet alleen duurzaam in gebruik, maar heeft nog een ander groot voordeel. En dat is dat jouw spiegel in de badkamer nooit meer beslaat nadat je hebt gedoucht. Dat is de kracht van infrarood warmte.

Deze warmt direct de objecten zoals muren, meubels en mensen op. Warme muren betekent geen condensvorming en geen schimmels meer in jouw badkamer!

Glas spiegel paneel met led

Het oppervlak van de spiegelpanelen van Infraroodpaneel zijn gemaakt van ESG veiligheidsglas. De led-lampjes zijn subtiel weggewerkt rondom het paneel, zodat de leds niet zichtbaar zijn als deze uit staan.

De glas spiegelpanelen zijn in verschillende maten en vermogens verkrijgbaar. Alsmede de led-lichten. Je kan kiezen voor gewone witte lampjes, maar ook voor meer gekleurde leds. Met behulp van de meegeleverde afstandsbediening stel je de lichtkleur in.

Je kan de lichtkleur op een dynamische wijze veranderen en een specifieke lichtsterkte instellen. Als je de ledverlichting gebruikt als lichtbron, dan heb je krachtiger licht nodig. Bijvoorbeeld wanneer je de spiegel verwarming in de badkamer gebruikt voor je make up op te doen.

Zowel de led-verlichting als het infraroodpaneel verbruiken zeer weinig energie. In dat opzicht is het een ideale combinatie voor jouw duurzame woning. Directe besparing op zowel de verwarmings- als de verlichtingskosten.

Infrarood verwarming icon
infraroodpaneel
plafond
badkamer
slaapkamer
keuken
garage
woonkamer
terras
spiegel
handdoekdroger
krijtbord
LED
icon-print-poster-verwarming
Poster
thermostaat