Infraroodpaneel

info@heatxl.com

Infrarood Paneel

Ma t/m Vrij - 9:00 - 12:00 en 13:00 -17:00 uur

showroom bezoek alleen op afspraak

Radiator

Zuinige infrarood radiator

Elektrische infrarood radiator welke energiezuinig is

Infrarood radiator werkt op elektriciteit, waarbij de energie voor tenminste 93 procent wordt omgezet in infrarood warmte. Infrarood radiator is de toekomst, omdat je niet meer afhankelijk bent van fossiele brandstoffen, zoals aardgas of stookolie. Zuinig in verbruik. 

Infrarood radiatoren werken anders dan een convectie verwarming, waarbij de lucht wordt verwarmd. Door de warme luchtstroom in je huis krijg je het warm. De infrarood verwarming werkt volgens het principe van de zon.

Hoe de zonnestralen de aarde verwarmt, warmt de infrarood stralen de objecten in de kamer op. Infrarood panelen stralen een lange golf infrarood uit, ook wel C-straling genoemd. De infrarode straling zijn gelijk aan de zonnestralen, maar dan zonder de schadelijke UV-stralen.

Je voelt direct de warme infraroodstralen op je huid, waardoor je een aangenaam warm gevoel ervaart. De objecten in de kamer slaan de warmte op en weerkaatsen vervolgens deze weer de ruimte in. De ir-stralen weerkaatsten overal op, zoals de meubels, wanden en vloer.

De gehele kamer wordt daarmee op een natuurlijke manier snel en aangenaam verwarmd. Dit is hetzelfde effect als de zon de kamer binnen schijnt. De zonnestralen warmen de ruimte op en je meubels voelen ook warm aan. Ditzelfde effect hebben de infraroodstralen.

Gratis offerte aanvragen

infrarood verwarming woonkamer, infrarood paneel woonkamer

Elektrische infrarood radiator

Infrarood radiator werkt op elektriciteit, waarbij de energie voor tenminste 93 procent wordt omgezet in infrarood warmte. Infrarood radiator is de toekomst, omdat je niet meer afhankelijk bent van fossiele brandstoffen, zoals aardgas of stookolie.

In 2050 moeten 1 miljoen gebouwen en 7 miljoen woningen van het aardgas af zijn. Dit betekent dat we gebruik moeten maken van duurzame warmte uit hernieuwbare bronnen. Zoals energie opgewekt middels windturbines op land of zee, via zonnepanelen en zonneparken. 

In 2030 moeten al de eerste 1,5 miljoen bestaande woningen verduurzaamd zijn. De verduurzaming van de woningen kost geld, maar de investering in duurzaam verwarmen kan worden terugverdiend door de opbrengst van een lagere energierekening. 

Je kunt zelf ook wat doen om de doelen in het klimaatakkoord te bereiken, door je huis elektrisch te verwarmen. De beste oplossing is door middel van elektrische verwarming met infrarood. Infraroodpaneel is dé expert op het gebied van zuinige elektrische verwarming met infrarood straling. 

Infrarood radiator kopen

De beste infrarood radiator

De beste verwarming is een radiator die verwarmd zonder gebruik te maken van fossiele brandstoffen. Elektrische verwarmen middels de zeer efficiënte en effectieve infrarood radiator. Gasloos en duurzaam jouw woning verwarmen met infrarood straling. 

Zuinige infrarood radiator

De zuinige infrarood radiator zet tenminste 93% van de energie om in warmte. De achterkant van het warmtepaneel is zeer goed geïsoleerd, waardoor je geen warmte verliest. Het totale oppervlak aan de voorkant wordt gebruikt, waardoor je een hoog rendement bereikt. 

Duurzame infrarood radiator

Infrarood radiator is zeer duurzaam. Het verwarmt heel gericht de objecten en mensen in de kamer. De objecten houden de warmte lang vast. Door alleen de ruimte of zone te verwarmen bespaar je direct op de kosten. Gebruik altijd groene stroom. 

Direct geld besparen met infrarood radiator

Bespaar met een infrarood radiator direct geld op de verwarmingskosten. Door de korte opwarmtijd geniet je vrijwel direct van de warmte. Je hoeft niet eerst een hele kamer te voorzien van warme lucht. Stralingswarmte werkt heel gericht en is intens warm. 

panelen-winkel waar infrarood verwarming kopen

Korte opwarmtijd radiatoren

De infrarood radiatoren hebben een korte opwarmtijd, tussen de 8 en 15 minuten. Dit is zeer geschikt voor koelere lente avonden . Op de dag heb je nog geen verwarming nodig, maar in de avond koelt je huis snel af. Met een infrarood verwarming heb je het in korte tijd weer heerlijk warm. 

De opwarming van de muren in de kamer zorgen tevens voor een extra stijging in kamer temperatuur. Infrarood radiatoren sluit je aan op elektriciteit, waarna vervolgens de energie wordt omgezet in warme onschadelijke ir-c stralen. 

De warmtepanelen van Infraroodpaneel installeer je aan de wand of het plafond en bereiken een temperatuur tussen de 85 en 120 graden Celsius. Dit is een veilige temperatuur, je kan het paneel rustig aanraken. Ook kan je een mobiele verwarming kopen.

Vanwege de korte opwarmtijd is een ir verwarming zeer geschikt als bijverwarming. Je hoeft geen dure centrale verwarming aan te zetten, waarbij het ook nog eens lang duurt voordat je de warmte voelt. Infrarood panelen zijn ideaal om bepaalde ruimte in korte tijd te verwarmen. 

mobiele verwarming studio df

Zone of werkplek verwarming

Met infraroodradiator is het mogelijk om alleen een bepaalde zone in het huis te verwarmen. Je hoeft daardoor niet de hele kamer te verhitten. Dit is ideaal voor bijvoorbeeld de werkkamer, hobbyruimte of koudere zone in de woonkamer. Of de werkbank in de garage.

Doordat je alleen de ruimte verwarmd waar de warmte ook echt nodig is, ga je zuinig om met de energie. Doordat infraroodverwarming niet de lucht verwarmd maar de objecten in de kamer, verwarm je heel gericht. Daarom zijn de ir panelen van Infraroodpaneel duurzaam in gebruik.

De infrarood radiatoren stuur je per paneel aan, waardoor ze niet afhankelijk zijn van een thermostaat. Terwijl een hete lucht verwarming die je opendraait soms niet aanspringt, omdat het, in de ruimte waar de thermostaat verwarming hangt, al warm genoeg is. 

Middels de smart home app regel je eenvoudig iedere kamer separaat. Installeer bewegingssensoren in de kamers waar de infraroodpanelen hangen. Zodra je de kamer betreedt, springt de moderne design verwarming aan. Op deze manier bespaar je op het energie verbruik. 

garage infrarood verwarming muur waar plaatsen

De voordelen van infrarood radiator

– Elektrische verwarmen zonder CO2 uitstoot.
– Lage aanschafkosten.
– Snelle en eenvoudige installatie.
– Geen onderhoudskosten.
– Geruisloos
– Reukloos
– Schoon binnenklimaat en verbeterde luchtkwaliteit.
– Geen rondzwevende stofdeeltjes in de lucht.
– Gelijkmatige warmte verdeling in de kamer.
– Efficiënt en duurzaam energie verbruik.
– Lange levensduur (25-35 jaar).
– Korte opwarmtijd van 8 tot 15 minuten.
– Thermostatische bediening via smart home app.
– Gezonde warmte.
– Geschikt als hoofdverwarming en bijverwarming.
– Verkrijgbaar in prachtige design verwarming.

Wil je meer weten over infraroodpanelen en onze toebehoren? Lees dan ons magazine infrarood verwarming. Of kijk bij vraag en antwoord.

Natuurlijk kan je ook een keer langs komen in één van onze showrooms waar onze experts je advies geven over onze warmtepanelen. Of koop direct in onze online shop.

Kinderkamer met infrarood paneel Bijverwarming verwarmingspaneel

Hoe bereken ik het wattage infrarood panelen

Met deze gegevens kun je berekenen welk wattage benodigd is. Je kan de volgende richtlijnen als leidraad gebruiken bij het bepalen van het benodigde vermogen:

Buiten muren

1

2

3

4

Goede isolatie

55 Watt/m²

65 Watt/m²

75 Watt/m²

85 Watt/m²

Normale isolatie

75 Watt/m²

85 Watt/m²

95 Watt/m²

105 Watt/m²

Slechte isolatie

95 Watt/m²

105 Watt/m²

115 Watt/m²

125 Watt/m²

Infraroodpaneel

Infraroodpaneel op maat voor jouw huis of bedrijfspand. Infrarood verwarming is het voordeligst bij Infraroodpaneel. Elk infrarood verwarmingspaneel is veilig en duurzaam. Of je nu kiest voor een led verwarming, badkamer verwarming, zoals een handdoek verwarming of spìegel verwarming, verwarming poster, plafondverwarming of een infrarood paneel voor in een andere kamer.

Infraroodpaneel heeft naast infrarood verwarming badkamer ook infrarood verwarming als terrasverwarmer en infrarood panelen voor alle ruimtes. Een terrasverwarmer met infrarood verwarming is de beste buiten verwarming. Onze elektrische verwarming door middels van infrarood verwarming is het zuinigst, zeker in combinatie met zonnepanelen. Ook de terrasverwarming is te combineren met zonnepanelen. Maak de stap om over te stappen op infrarood verwarming.

Infrarood paneel zorgt voor een goede service en advies in goedkope infrarood verwarming van hoge kwaliteit. Wij van de infrarood verwarming Nederland zorgen dat je geld kan besparen op de energierekening, want onze warmtepanelen en infrarood heaters zijn zuinig in verbruik.

Koop infrarood panelen bij de online winkel Infraroodpaneel

Elektrische verwarming

Infraroodpaneel elektrische verwarming is TUV getest en de meest veilige infrarood verwarming op de markt. Zuinige elektrische verwarming zorgt ervoor dat jouw ruimte snel en zuinig opgewarmd wordt. Bij de online winkel Infraroodpaneel  kunnen wij je helpen met diverse systemen die stuk voor stuk voorzien in jouw warmte behoefte, allemaal middels infrarood verwarming. Bij de online winkel Infraroodpaneel  kan je kiezen tussen 450 verschillende modellen elektrische verwarming door middels van infrarood verwarming.

Door nauwkeurig om te gaan met het gebruik van de infrarood panelen kan je besparen op de energie rekening. Verwarm bijvoorbeeld alleen de ruimte waar je aanwezig bent. Verlaag de thermostaat met 1 graad Celsius. Dit levert je per jaar al een besparing op van 6%.

We moeten allemaal over op Elektrische verwarming, want door de verplichte energietransitie, dus verwarmen zonder gas, zoekt iedereen naar de beste oplossing. Nu met de dure gasprijzen is het nu enorm aantrekkelijk om over te stappen naar Elektrische verwarming door middels van infrarood panelen.

Infraroodpaneel biedt jou de beste elektrische verwarming aan, namelijk door middels van infrarood verwarming. Bespaar honderden euro’s per jaar uit met infrarood panelen.