Infraroodpaneel

+31 (0)165-714107

Bel ons

info@heatxl.com

email infraroodpaneel

Ma t/m Vrij - 9:00 - 12:00 en 13:00 -17:00 uur

showrooms op afspraak

Winkelwagen

Koop online

Merken infrarood panelen

Merken infrarood panelen

Verschil merken

Wat zijn de verschillende in merken infrarood panelen Alkari Ecaros Welltherm? Het merk Alkari voert infrarood panelen tegen een lage prijs en goede kwaliteit. Ecaros heeft een uitmuntende prijs-kwaliteit verhouding en in vele designs verkrijgbaar. Welltherm is het topmerk onder de infrarood verwarming merken. Prachtige afwerking en een hoge energie efficiency.  De Welltherm panelen en Ecaros infrarood verwarming kan je laten bedrukken als een kunst verwarming met eigen foto. Alkari heeft een minder groot assortiment en is de goedkoopste infrarood verwarming van de drie merken infrarood panelen.

Gratis offerte aanvragen

Verschil merken Alkari Ecaros Welltherm

WELK MERK KIES JIJ

Infraroodpaneel voert diverse merken infrarood panelen met lange golf. Deze verschillende merken infrarood panelen zijn geschikt voor gebruik in woningen als hoofd- en bijverwarming. Een infrarood badkamer verwarming spiegel of een infrarood verwarming met print in de woonkamer. 

Wat is het verschil in merken Alkari Ecaros Welltherm infraroodpaneel? Alle drie de merken die Infraroodpaneel voert zijn van hoge Duitse kwaliteit. Alkari Ecaros en Welltherm zijn alle drie voorzien van de hoge kwaliteitskeurmerken, zoals TÜV-GS, RoHS, VDE gekeurd en voorzien van CE labels. 

Alle drie de merken infrarood panelen zijn van goede kwaliteit, maar waar zit het verschil? Allereerst zit het verschil in de prijs. Het Alkari infrarood paneel valt in de klasse de low-budget. Een prima verwarmingspaneel als bijverwarming in de badkamer bijvoorbeeld. 

Het Ecaros infrarood paneel zit in het middensegment en heeft een hogere energie-efficiency. Dat wil zeggen met minder wattage bereik je hetzelfde warmtecomfort. De Welltherm panelen zijn van de allerhoogste kwaliteit en zijn dan ook in aanschaf duurder. 

Meest gestelde vragen

Verschil in merken infrarood verwarming

De verschillende merken lange golf infrarood panelen zijn verkrijgbaar van de merken Alkari, Ecaros en Welltherm. Alkari zijn de goedkopere modellen waarbij de keuze in design beperkt is. Ecaros en Welltherm voeren een groot assortiment. Zelfs mogelijk om het oppervlak van het paneel te bedrukken met een foto. 

Een Welltherm infrarood paneel is duurder in de aanschaf omdat deze van de allerhoogste kwaliteit is. Dit betekent dat de technologie die in de verwarming is verwerkt van hoge kwaliteit is, waardoor je energie bespaart. Je hebt minder vermogen nodig om dezelfde ruimte te verwarmen dan bijvoorbeeld met het low budget paneel van Alkari. 

Het goedkoopste infrarood paneel is van het budget merk Alkari. Dit is een metalen infrarood paneel van 60×60 cm van 200 Watt. Deze kost 259 euro inclusief BTW. Het goedkoopste infraroodpaneel van Ecaros kost 289 euro. Dit is een metalen paneel van 60×60 cm met een vermogen van 400 Watt. De goedkoopste Welltherm Ecoline stalen infrarood panelen kosten 419 euro. Dit is een 40×60 cm paneel van 210 Watt.

De infraroodpanelen van de merken Ecaros en Welltherm kan je middels een speciaal inbouwframe in het plafond laten verzinken. Daarmee is het warmtepaneel vrijwel onzichtbaar. 

Ja, er is verschil in garantie termijn tussen de infrarood paneel merken Alkari, Ecaros en Welltherm. Bij Alkari ontvang je 2 jaar garantie, Ecaros 3 jaar garantie en Welltherm 5 jaar. 

Nee, je kan niet alle merken infrarood panelen laten bedrukken. De Ecaros infrarood verwarming en Welltherm panelen kan je laten bedrukken met een eigen foto of patroon. De Alkari is een budget paneel, waarvan het assortiment minder uitgebreid is. Alkari panelen kan je niet bedrukken. 

welltherm-infrarood-verwarming-glas (3)

Welltherm panelen

Welltherm Ecoline verwarming

De Welltherm panelen zijn van de hoogste kwaliteit en geven daarbij de hoogste energie efficiency af. Met een lager wattage kan de ruimte van voldoende warmte voorzien dan een goedkoper model, zoals Alkari infrarood paneel. Dit betekent dat je minder stroom verbruikt. 

De Welltherm Ecoline verwarming is de elegantie zelve. Verkrijgbaar in vele soorten verschillende formaten, wattage en uitvoeringen. Als glas Welltherm spiegel paneel of Welltherm Ecoline stalen infrarood panelen welke slechts 2,2 cm dun zijn. Een glas kunst verwarming met eigen foto afdruk. De design mogelijkheden zijn enorm groot. 

De Welltherm panelen zijn voorzien van de ESHC-technologie wat betekent dat het gehele oppervlak van het het warmte paneel voorzien wordt van infrarood warmte. Tot in de hoeken straalt het paneel infrarood warmte uit, wat een zeer hoge warmte opbrengst geeft. 

Welltherm prijzen liggen hoger dan de low budget Alkari, maar je verdient de investering weer terug door het lage stroomverbruik. Je ontvangt maar liefst 5 jaar garantie bij Welltherm en de technische levensduur is 20 tot 25 jaar. Welltherm metalen infrarood panelen zijn vanaf 419 euro verkrijgbaar.

ecaros-infrarood-panelen-glas (5)

Ecaros infrarood verwarming

Ecaros infrarood paneel

Ecaros infrarood verwarming zit het midden segment. Het is in kwaliteit een stap hoger dan de low budget Alkari panelen, maar ligt qua prijs infrarood paneel lager dan de Welltherm panelen. Ecaros is net als Welltherm in vele uitvoeringen, afmetingen en vermogens te koop.

Ecaros infrarood panelen zijn verkrijgbaar als infrarood verwarming glas of metaal uitvoering.

Standaard wordt de Ecaros Duitsland panelen geleverd zonder omlijsting. Optioneel is het mogelijk om het paneel te voorzien van een frame. 

Een frame staat bijvoorbeeld prachtig bij een infrarood verwarming met print. Het is als kunst aan de muur. De infraroodpanelen zijn in alle RAL kleuren verkrijgbaar.

Geschikt als hoofdverwarming en als bijverwarming voor in de studeerkamer bijvoorbeeld. 

De Ecaros verwarming prijs start bij 289 euro voor een paneel van 400 Watt. Je ontvangt 3 jaar garantie en de technische levensduur is 20 jaar. De Ecaros metalen infrarood panelen hebben een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding en is zuinig in verbruik. 

alkari-infrarood-verwarming-basic (2)

Alkari infrarood paneel

Goedkope infrarood verwarming

Alkari infrarood paneel is de goedkope infrarood verwarming onder de drie merken. Het is een low budget verwarming van een hoge kwaliteit. Alkari infrarood paneel is verkrijgbaar in glas of metaal uitvoering in de standaard kleuren wit of zwart. En als een hybride model. 

De zwarte infraroodpanelen van glas kan je gebruiken als krijtbord verwarming welke je met echt krijt beschrijft. De basic uitvoering van Alkari is verkrijgbaar in vermogens van 200 tot 1000 Watt. De kleinste afmeting is 40×60 cm en de grootste 60×140 cm. Slechts 2 cm dik. 

Ook verkrijgbaar met ingebouwde thermostaat, de Alkari metalen infrarood panelen met ITC sturing. De goedkope infrarood verwarming kan je kopen in standaard afmetingen en uitvoeringen. Welltherm en Alkari hebben een breder assortiment dan Alkari. 

Op Alkari infrarood paneel ontvang je 2 jaar garantie en heeft een technische levensduur van 20 jaar.

Je ontvangt een montagebeugel bij het installatiepakket. Vanaf 259 euro heb je al Alkari metalen infrarood panelen basic 200 watt. Het merk Alkari staat voor degelijke Duitse kwaliteit voor een betaalbare prijs. 

Handdoekdroger infraroodpaneel met foto in badkamer

De beste merken infrarood panelen

De beste merken infrarood panelen koop je bij Infraroodpaneel. Je hebt keuze in diverse prijsklassen. Low budget Alkari, de goede prijs-kwaliteit Ecaros panelen of de uitmuntende Welltherm panelen. Alle drie de merken zijn verkrijgbaar in glas of metaal uitvoering. 

kinderkamer met infrarood paneel kakatoe

Zuinigste merk infrarood paneel

Het meest zuinige merk infrarood paneel is Welltherm. De hoge energie efficiency bespaart je jaarlijkse veel energiekosten. De speciale ESHC technologie zorgt ervoor dat er weinig warmte verloren gaat en daarbij wordt het gehele oppervlak volledig warm. 

infrarood paneel groen woonkamer duurzaam verwarmen

Duurzame infrarood verwarming

Door gebruik te maken van onze zuinige elektrische verwarmingen in combinatie met groene stroom middels bijvoorbeeld zonnepanelen stoot je geen CO2 uit. Door het spaarzame verbruik denk je niet alleen aan het milieu, maar ook aan je eigen portemonnee. 

badkamer renovatie merken infrarood panelen

Merken design verwarming

Infrarood verwarming staat voor modern en stijlvol. Dankzij het grote assortiment design panelen van het merk Welltherm en Ecaros zit er altijd een verwarmingspaneel bij jouw interieur past. Zoals Art Stone marmeren paneel, krijtbord paneel keuken of een foto paneel. 

Infrarood paneel infrarood panelen infrarood verwarming plafond wand alkari ecaros welltherm heatxl woonkamer studeerkamer keuken garage hal kinderkamer slaapkamer woonkamer wit zwart foto 14
infrarood panelen advies paneel

Nano infrarood panelen kopen

Welltherm Ecoline verwarming

Infrarood paneel kopen doe je rechtstreek in de online shop van Infraroodpaneel. Ook kan je een bezoek brengen aan één van onze winkels waar de warmtepanelen van de merken Alkari Ecaros en Welltherm al werkend staan uitgestald. 

Onze infrarood panelen adviseurs leggen je de verschillen uit van de verschillende merken infrarood panelen. De Ecaros en Welltherm panelen zijn verkrijgbaar als foto en kunst verwarming. Je kan deze met een eigen foto of print laten bedrukken. 

De nano technologie wordt toegepast bij het de productie van de lange golf infraroodpanelen. Nano infrarood panelen kopen doe je bij de beste infrarood expert van de Benelux, Infraroodpaneel. Energie zuinig en efficiënt verwarmen met infrarood straling. 

De infrarood verwarming van de merken Alkari, Ecaros en Welltherm zijn allen geschikt voor verticale en horizontale montage aan muur of plafond. Wil je meer weten over over de merken infrarood verwarming? Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan.

Infraroodpaneel

Infraroodpaneel op maat voor jouw huis of bedrijfspand. Infrarood verwarming is het voordeligst bij Infraroodpaneel. Elk infrarood verwarmingspaneel is veilig en duurzaam. Of je nu kiest voor een led verwarming, badkamer verwarming, zoals een handdoek verwarming of spìegel verwarming, verwarming poster, plafondverwarming of een infrarood paneel voor in een andere kamer.

Infraroodpaneel heeft naast infrarood verwarming badkamer ook infrarood verwarming als terrasverwarmer en infrarood panelen voor alle ruimtes. Een terrasverwarmer met infrarood verwarming is de beste buiten verwarming. Onze elektrische verwarming door middels van infrarood verwarming is het zuinigst, zeker in combinatie met zonnepanelen. Ook de terrasverwarming is te combineren met zonnepanelen. Maak de stap om over te stappen op infrarood verwarming.

Infrarood paneel zorgt voor een goede service en advies in goedkope infrarood verwarming van hoge kwaliteit. Wij van de infrarood verwarming Nederland zorgen dat je geld kan besparen op de energierekening, want onze warmtepanelen en infrarood heaters zijn zuinig in verbruik.

Koop infrarood panelen bij de online winkel Infraroodpaneel

Elektrische verwarming

Infraroodpaneel elektrische verwarming is TUV getest en de meest veilige infrarood verwarming op de markt. Zuinige elektrische verwarming zorgt ervoor dat jouw ruimte snel en zuinig opgewarmd wordt. Bij de online winkel Infraroodpaneel  kunnen wij je helpen met diverse systemen die stuk voor stuk voorzien in jouw warmte behoefte, allemaal middels infrarood verwarming. Bij de online winkel Infraroodpaneel  kan je kiezen tussen 450 verschillende modellen elektrische verwarming door middels van infrarood verwarming.

Door nauwkeurig om te gaan met het gebruik van de infrarood panelen kan je besparen op de energie rekening. Verwarm bijvoorbeeld alleen de ruimte waar je aanwezig bent. Verlaag de thermostaat met 1 graad Celsius. Dit levert je per jaar al een besparing op van 6%.

We moeten allemaal over op Elektrische verwarming, want door de verplichte energietransitie, dus verwarmen zonder gas, zoekt iedereen naar de beste oplossing. Nu met de dure gasprijzen is het nu enorm aantrekkelijk om over te stappen naar Elektrische verwarming door middels van infrarood panelen.

Infraroodpaneel biedt jou de beste elektrische verwarming aan, namelijk door middels van infrarood verwarming. Bespaar honderden euro’s per jaar uit met infrarood panelen.

Infrarood verwarming icon
infraroodpaneel
plafond
badkamer
slaapkamer
keuken
garage
woonkamer
terras
spiegel
handdoekdroger
krijtbord
LED
icon-print-poster-verwarming
Poster
thermostaat