Infraroodpaneel

+31 (0)165-714107

Bel ons

info@heatxl.com

email infraroodpaneel

Ma t/m Vrij - 9:00 - 12:00 en 13:00 -17:00 uur

showrooms op afspraak

Winkelwagen

Koop online

LED Verwarming

Infrarood paneel met Led verlichting

Infrarood verwarming gecombineerd met Led lichten

Led verlichting infrarood paneel waarbij de moderne infrarood verwarming gecombineerd is met een led frame. Licht en warmte vanuit één zuinig apparaat. Bijvoorbeeld een badkamer infrarood verwarming met led verlichting zorgt voor duurzame warmte en licht. 

Gratis offerte aanvragen

infrarood paneel spiegel badkamer wat zijn infraroodpanelen

Zuinige verwarming met led verlichting

De combinatie van Led verlichting en een infrarood paneel is een perfect ontwerp. Het combineert twee zuinige werelden in één toestel. Je geniet direct van de heerlijke warmte en het aangename warme licht. 

Een infrarood paneel met led verlichting kan je in meerdere ruimtes toepassen, zoals de woonkamer, badkamer of slaapkamer. De warmtepanelen zijn spatwaterdicht waardoor je ze ook in een vochtige ruimte kan installeren, zoals een badkamerspiegel met verlichting en verwarming. 

Een spiegel met verlichting en verwarming of een gekleurd glaspaneel met led. De led frames en led strips kunnen worden toegepast op de glas en metalen infrarood panelen van Ecaros en Welltherm. 

Bovendien kan je de verlichting subtiel wegwerken rondom de elektrische verwarming, zodat de leds niet zichtbaar zijn als ze uit staan. Zowel de infrarood verwarming als de led verlichting kan je separaat van elkaar bedienen. 

Blogs infraroodpaneel

3 verwarming oplossingen bij badkamer renovatie

Voordelen infrarood paneel met thermostaat

Infrarood paneel zwart als krijtbord

Combineer infrarood panelen met zonnepanelen

Infraroodpaneel infrarood panelen plafond infrarood verwarming warmtepaneel verwarmingspaneel, plafond wand

Led lichtframe infrarood paneel

Qua prestaties is de plaatsing van een infrarood paneel aan het plafond het beste, vanwege de grote warmte verspreiding. Bij renovatie is het gemakkelijk om de bestaande bekabeling te gebruiken. Maar het vervallen van bestaande lichtpunten schrikt sommige mensen af. 

Daarom heeft Welltherm een lichtframe ontwikkeld dat zonder een extra stroomkabel, een aangenaam warm wit, dimbaar licht afgeeft. Efficiënte LED-lichtstrips in het armatuur, stralen hun licht gelijkmatig uit dankzij een witte, doorschijnende strooilicht cover. 

Het lichtframe zelf is gemaakt van geanodiseerd aluminium. Dankzij de modulaire opbouw is het geschikt voor alle Welltherm infrarood panelen. Dus voor zowel de metalen als voor de glazen panelen. 

Het lichtframe kan bediend worden met een optioneel verkrijgbare afstandbediening met wand schakelaar. Dankzij het formaat van 55 x 55 mm past de schakelaar in het frame van de gangbare schakelaars van bekende fabrikanten. 

Infrarood paneel kopen

online shop infraroodpaneel

FAQ Vraag en antwoord

led verlichting infrarood paneel

Led verlichting infrarood paneel is een 2-in-1 toestel, welke we vaak terugzien in de badkamer. Een infraroodspiegel paneel zorgt voor aangename, gezonde en zuinige warmte. De led-lichtjes geven je een warme sfeerverlichting in de ruimte. 

Je wilt een infrarood verwarming met led verlichting plaatsen in je woning omdat je geen geld wilt verspillen aan convectie verwarming en dure lampen. Het infraroodpaneel zet maar liefst 93% van de energie om in warmte. De zuinige led-lichten geven je warm licht in de avonden. 

De led verlichting infrarood paneel is geschikt voor degene die direct geld willen besparen op de energie- en lichtkosten. Daarnaast geeft het warmtepaneel heerlijke zuinige infrarood warmte. De led-lichten zorgen voor de juiste sfeer in de ruimte. 

Een infrarood paneel met led verlichting monteer je eenvoudig aan een vrije muur of het plafond. Het duo-line led-frame is eenvoudig te installeren. Via een draadloze combinatie kit bedien je separaat het warmtepaneel en de lichten via één aansluitpunt. 

Led verlichting infrarood paneel werkt middels elektriciteit. Het infrarood paneel zet de energie om in comfortabele warmte. De infraroodverwarming warmt niet de lucht op, maar de direct de objecten en mensen in de ruimte. Vergelijkbaar met de zonnestralen. De led verlichting is verkrijgbaar in twee soorten. Een led frame welke om het warmtepaneel zit of led strips welke je met een magneet aan de achterkant van het verwarmingspaneel klikt. 

Beste led verlichting infrarood paneel

De meest efficiënte en effectieve manier om de ruimte te voorzien van warmte en licht is een infrarood paneel met led verlichting. De led-lichten zorgen voor warm licht en het infraroodpaneel houd je aangenaam warm. Ruimtebesparende warmtepanelen met led-licht.

Zuinige led verlichting infrarood paneel

De zuinige elektrische verwarming met infraroodstraling zet maar liefst 93% van de energie om in warmte. De verlichting werkt middels zuinige led-lichten. Deze geven een mooi licht af en verbruiken daarnaast weinig energie. Je bespaart direct op de beide kosten. 

Duurzame led verlichting en verwarming

Door gebruik te maken van ons led verlichting infrarood paneel in combinatie met groene stroom stoot je geen CO2 meer uit. Daarnaast verwarm je jouw woning gasloos met onze infraroodverwarming. Duurzame warmte en zuinige led verlichting.

Ruimtebesparend verwarming met led verlichting

Een infrarood verwarming met led verlichting is ruimtebesparend in bijvoorbeeld de woonkamer, badkamer of hal. Het verwarmingspaneel is slechts 2,5 cm dik. De led-lichten zijn subtiel om het paneel weggewerkt. Indien de leds niet aan staan, zie je ze ook niet zitten.

infrarood panelen prijzen woonkamer infrarood verwarming wand wit

Wand infrarood paneel met led verlichting

Aan de wand staat een infraroodpaneel met Led verlichting ook prachtig. Doordat je de lichtsterkte kan dimmen kan je de verlichting ook gebruiken als sfeermaker. Het lichtframe is een aantrekkelijke accessoire, vooral ook bij spiegelpanelen aan de muur. 

Led verlichting infrarood paneel bied comfort. Het frame is eenvoudig achteraf in te bouwen op de Welltherm infraroodpanelen. Efficiënte led-technologie met warm wit licht. Los te verkrijgen is een dimbare led transformator met ontvanger. 

Optioneel met design wandschakelaar welke een universeel formaat heeft van 55 x 55 mm. De Led frames zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Te weten, 60×60 cm, 120 x 60 cm, 150 x 60 cm en 120 x 90 cm. 

Bij de aankoop van een led frame is het aan te raden om de complete voedingskit te bestellen. Deze bestaat uit een voeding, dimmer en schakelaar. Via een draadloze combinatie kit bedien je zowel de design verwarming als de verlichting via één aansluitpunt. 

De led verlichting voor infrarood verwarming kan je online via onze shop kopen of kom langs bij één van de showrooms. 

Ecaros LED frames Duo-line systeem - Hoog frame

Led strips voor infrarood verwarming

De Led strips voor onze infrarood verwarming panelen zijn bijna onzichtbaar. Deze zijn eenvoudig met een magnetisch systeem aan de achterkant van infrarood paneel te bevestigen. 

De Duo-line led strips staan erg mooi bij een spiegel verwarming in de badkamer. De led verwarming is ook beschikbaar in twee verschillende hoogtes zodat ze perfect passen op zowel metalen infrarood panelen als de glazen panelen. 

De Led verlichting wordt heel gemakkelijk aangesloten op het paneel via een ompool beveiligde connectoren. De driver kan dan bevestigd worden achter het wandpaneel met een magneet. Of bij plafondverwarming kan je de aansluiting eenvoudig erop leggen.

De bedrading kan makkelijk aangesloten worden op dezelfde bedrading van de afstandsbediening. Maar het wordt aangeraden om een extra draad te voorzien, zodat dit apart bediend kan worden.

Het Duo-line Led frame is in verschillende formaten verkrijgbaar via onze online shop of kom langs bij één van de showrooms. Lees ook ons magazine infrarood verwarming.

Infrarood Paneel met LED

Ideale combinatie van led verlichting en infrarood

Onze led-verlichting is de ideale oplossing voor wiegezonde aan het nuttige wil koppelen. Onze stijlvolle infrarood verwarming panelen worden op dit moment het meest aan het plafond bevestigd.

Hiermee wordt dan eigenlijk de bestaande plaats van de verlichting ingenomen door het infrarood paneel met led verlichting. Niet alleen is deze led-verwarming geschikt om aan het plafond te bevestigen, maar je kan natuurlijk het paneel ook aan de muur monteren. 

Als je een lichte muur verlichting wil combineren met een verwarming element met een mooie foto erop, kies dan voor onze verwarming met foto en kunst. Kies een eigen afbeelding of foto en wij verzorgen de print op het verwarmingspaneel.

Het paneel krijgt een verlicht kader op de muur. Een led-verlichting infrarood paneel kan ook heel handig in de hal geïnstalleerd worden. Vraag ons naar de mogelijkheden voor jouw infraroodpaneel met led verlichting. 

Vraag gratis advies aan bij een infrarood paneel kopen. Je kan ook een vrijblijvende offerte aanvragen. Koop direct bij onze webshop. Lees ook ons Magazine infrarood verwarming.

Meest gestelde vragen

Infrarood paneel

Een infrarood paneel is een warmtepaneel van 2 tot 3 cm dik en is verkrijgbaar in diverse prachtige designs. Infraroodpaneel werkt op elektriciteit, waarbij tenminste 93% van de energie wordt omgezet in infrarood warmte. Deze verwarmen direct de objecten en mensen in de kamer op. 

Een infrarood paneel is zuinig dankzij de hoogwaardige technologie, unieke structuur en het gebruik van hoge kwaliteit materialen. De innovatieve ESHC technologie is uniek en zorgt voor een efficiënte levering van infrarood warmte. Je bespaart daardoor 30-50% op de verwarmingskosten. Infrarood paneel heeft geen onderhoudskosten. 

Een infrarood paneel is bedoeld voor personen die direct geld willen besparen op de verwarmingskosten en daarnaast duurzaam hun woning of kamer willen verwarmen. Infrarood paneel is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, zoals spiegel-, krijtbord- of fotopaneel.

Een infrarood paneel monteer je eenvoudig aan een vrije muur. Middels de bijgeleverde boormal boor je de gaten in de wand. Met de schroeven bevestig je het infrarood paneel aan de muur. Vervolgens sluit je de elektra rechtstreeks aan of via het stopcontact. Tevens kan je het warmtepaneel aan het plafond monteren. 

Het beste rendement van een infrarood paneel behaal je door een professionele installatie. De installateur berekent het vereiste vermogen voor de ruimte en bepaalt de beste positie. Hiermee wordt rekening gehouden met de inrichting. Obstructie vermindert namelijk het rendement. 

FAQ

Infrarood verwarming

Een infrarood verwarming is een verwarmingspaneel die gebruik maakt van de lange golf infrarood technologie. Niet de lucht wordt verwarmd, maar de infrarood stralen warmen direct de mensen en objecten zoals muren, vloer en meubels op. Deze houden de warmte lang vast. 

Infrarood verwarming warmt niet de lucht op, maar direct de objecten en mensen. Hierdoor heb je geen luchtcirculatie in de woning, waardoor er ook geen stofdeeltjes en bacteriën in de lucht zweven. Infrarood warmte heeft tevens een therapeutische werking op ons gestel.

Een infrarood verwarming is geschikt voor diegene die duurzaam hun woning willen verwarmen. Dankzij de hoogwaardige technologie is onze infrarood verwarming zeer zuinig. 93% van de energie wordt omgezet in infrarood warmte. Je bespaart al snel 30 tot 50% op de energiekosten. 

Een infrarood verwarming installeer je aan een vrije muur of aan het plafond. Zorg ervoor dat het warmtepaneel vrij kan stralen, want obstructie vermindert de warmte afgifte. Infrarood verwarming kan dienen als hoofd- of als bijverwarming ter ondersteuning van het huidige systeem.

Een infrarood verwarming werkt op elektriciteit. Het paneel zet de energie om in warme onschadelijke infrarood warmte, welke vergelijkbaar is met de zonnestralen. De stralen warmen direct de objecten en mensen op. Het paneel sluit je rechtstreeks aan op de elektra of via het stopcontact.

infrarood paneel spiegel badkamer

Hoe bereken ik het wattage infrarood panelen

Met deze gegevens kun je berekenen welk wattage benodigd is. Je kan de volgende richtlijnen als leidraad gebruiken bij het bepalen van het benodigde vermogen:

Buiten muren

1

2

3

4

Goede isolatie

55 Watt/m²

65 Watt/m²

75 Watt/m²

85 Watt/m²

Normale isolatie

75 Watt/m²

85 Watt/m²

95 Watt/m²

105 Watt/m²

Slechte isolatie

95 Watt/m²

105 Watt/m²

115 Watt/m²

125 Watt/m²