infraroodpaneel_LOGO-01

Winkelwagen

online winkel

LED Verwarming

Zuinige LED verwarming

LED Verwarming is de combinatie van Led verlichting en een infrarood paneel. Het combineert twee zuinige werelden in één toestel. Je geniet direct van de heerlijke warmte en het aangename warme licht.

Een infrarood paneel met led verlichting kan je in meerdere ruimtes toepassen, zoals de woonkamer, badkamer of slaapkamer. De infrarood panalen zijn spatwaterdicht waardoor je ze ook in een vochtige ruimte kan installeren, zoals een spiegel met verlichting en verwarming.

Een spiegel met verlichting en verwarming of een gekleurd glaspaneel met led kopen. De led frames en led strips kunnen worden toegepast op de glas en metalen infrarood panelen van Ecaros en Welltherm.

Bovendien kan je de verlichting subtiel wegwerken rondom de elektrische verwarming, zodat de leds niet zichtbaar zijn als ze uit staan. Zowel de infrarood verwarming als de led verlichting kan je separaat van elkaar bedienen.

Koop nu LED verwarming in onze Infrarood paneel winkel of vraag een vrijblijvende offerte aan.

led verwarming infrarood paneel

Wat is een Infrarood paneel

Infrarood paneel behoort tot de elektrische verwarming. Infrarood panelen gebruiken de nieuwe infrarood technologie om efficiënt de ruimte te verwarmen.

Een infrarood paneel werkt anders dan een conventioneel systeem, waarbij de lucht wordt verwarmd. Een infrarood paneel verwarmt de objecten en mensen in een kamer. Het straalt lange gezond warmtegolven uit, welke we C straling noemen. De infrarode warmtestralen zijn gelijk aan de zonnestralen, maar dan zonder de schadelijke UV stralen. 

Je voelt direct de zeer aangename warmte van het infrarood paneel op je huid. De warme lange golf infrarood van de elektrische verwarming weerkaatst overal op, zoals bank, muur en vloer. De hele ruimte wordt op een natuurlijke manier sneller en aangenaam warm. Dit is net als de zon die de mensen, muren of meubelstukken opwarmt.

LED verwarming

infrarood paneel met led verlichting

Qua prestaties is de plaatsing van een infrarood paneel aan het plafond het beste, vanwege de grote warmte verspreiding. Bij renovatie is het gemakkelijk om de bestaande bekabeling te gebruiken. Maar het vervallen van bestaande lichtpunten schrikt sommige mensen af.

Daarom heeft Welltherm een lichtframe ontwikkeld dat zonder een extra stroomkabel, een aangenaam warm wit, dimbaar licht afgeeft. Efficiënte LED-lichtstrips in het armatuur, stralen hun licht gelijkmatig uit dankzij een witte, doorschijnende strooilicht cover.

Het lichtframe voor om de paneelverwarming is gemaakt van geanodiseerd aluminium. Dankzij de modulaire opbouw is het geschikt voor alle Welltherm infrarood panelen. Dus voor zowel de metalen als voor de glazen panelen.

Het lichtframe kan bediend worden met een optioneel verkrijgbare afstandbediening met wand schakelaar. Dankzij het formaat van 55 x 55 mm past de schakelaar in het frame van de gangbare schakelaars van bekende fabrikanten.

Aan de wand staat een infrarood paneel met Led verlichting ook prachtig. Doordat je de lichtsterkte kan dimmen kan je de verlichting ook gebruiken als sfeermaker. Het lichtframe is een aantrekkelijke accessoire, vooral ook bij spiegelpanelen aan de muur.

LED verwarming bied comfort. Het frame is eenvoudig achteraf in te bouwen op de Welltherm infrarood panelen. Efficiënte led-technologie met warm wit licht. Los te verkrijgen is een dimbare led transformator met ontvanger.

Optioneel met design wandschakelaar welke een universeel formaat heeft van 55 x 55 mm. De Led frames zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Te weten, 60×60 cm, 120 x 60 cm, 150 x 60 cm en 120 x 90 cm. 

Bij de aankoop van een led frame is het aan te raden om de complete voedingskit te bestellen. Deze bestaat uit een voeding, dimmer en schakelaar. Via een draadloze combinatie kit bedien je zowel de design verwarming als de verlichting via één aansluitpunt.

De LED verwarming kan je online via onze shop kopen of kom langs bij één van de showrooms. 

Led strips voor infrarood verwarming

led verlichting badkamer plafond spiegelverwarming infrarood spiegel van Infrarood Paneel, elektrische kachel, infrarood kachel, paneelverwarming

De Led strips voor onze infrarood verwarming panelen zijn bijna onzichtbaar. Deze zijn eenvoudig met een magnetisch systeem aan de achterkant van infrarood paneel te bevestigen.

De Duo-line led strips staan erg mooi bij een spiegel verwarming in de badkamer. De led verwarming is ook beschikbaar in twee verschillende hoogtes zodat ze perfect passen op zowel metalen infrarood panelen als de glazen panelen.

De Led verlichting wordt heel gemakkelijk aangesloten op het paneel via een ompool beveiligde connectoren. De driver kan dan bevestigd worden achter het wandpaneel met een magneet. Of bij plafondverwarming kan je de aansluiting eenvoudig erop leggen.

De bedrading kan makkelijk aangesloten worden op dezelfde bedrading van de afstandsbediening. Maar het wordt aangeraden om een extra draad te voorzien, zodat dit apart bediend kan worden.

Het Duo-line Led frame is in verschillende formaten verkrijgbaar via onze online shop of kom langs bij één van de showrooms. Lees ook ons magazine infrarood verwarming.

Ideale combinatie van led verlichting en infrarood

Onze led-verlichting is de ideale oplossing voor wiegezonde aan het nuttige wil koppelen. Onze stijlvolle infrarood verwarming panelen worden op dit moment het meest aan het plafond bevestigd.

Hiermee wordt dan eigenlijk de bestaande plaats van de verlichting ingenomen door het infrarood paneel met led verlichting. Niet alleen is deze led-verwarming geschikt om aan het plafond te bevestigen, maar je kan natuurlijk het paneel ook aan de muur monteren.

Als je een lichte muur verlichting wil combineren met een verwarming element met een mooie foto erop, kies dan voor onze verwarming met foto en kunst. Kies een eigen afbeelding of foto en wij verzorgen de print op het verwarmingspaneel.

Het paneel krijgt een verlicht kader op de muur. Een led-verlichting infrarood paneel kan ook heel handig in de hal geïnstalleerd worden. Vraag ons naar de mogelijkheden voor jouw infrarood paneel met led verlichting.

Vraag gratis advies aan bij een infrarood paneel kopen. Je kan ook een vrijblijvende offerte aanvragen. Koop direct bij onze webshop. Lees ook ons Magazine infrarood verwarming.

Offerte aanvragen