Infraroodpaneel

+31 (0)165-714107

Bel ons

info@heatxl.com

email infraroodpaneel

Ma t/m Vrij - 9:00 - 12:00 en 13:00 -17:00 uur

showrooms op afspraak

Winkelwagen

Koop online

Lage kosten met infraroodpaneel plafond

Lage kosten met infraroodpaneel plafond

Infraroodpaneel plafond: voordelig en hoog comfort

Infraroodpaneel plafond is goedkoop, hoog comfort en energie-efficiënt verwarmingssysteem voor je huis. Deze eenvoudig bewezen technologie verwarmt mensen en voorwerpen in een kamer direct, net als de zonnestralen. We leggen uit waarom een infrarood paneel zo voordelig en comfortabel is in je woning. 

warmtepanelen Infrarood paneel infrarood panelen infrarood verwarming plafond wand alkari ecaros welltherm heatxl woonkamer studeerkamer keuken garage hal kinderkamer slaapkamer woonkamer wit zwart foto 20

infrarood plafond paneel verwarmt direct

Met een infrarood plafond paneel voel je je sneller behaaglijk, zonder energie te verspillen aan het verwarmen van de lucht in de kamer zelf. Het is dan ook een directe verwarming, die de objecten en mensen in het stralingsgebied verwarmd. Net zoals een plafondlamp een groter deel van een kamer verlicht dan een wandarmatuur doet, is infrarood stralingswarmte het meest effectief vanaf het plafond. 

Met een dikte van slechts 1,8 cm zijn de metalen infrarood panelen de dunste op de markt, zodat je een nauwelijks merkbare en krachtig efficiënte warmtebron hebt. Ze verwarmen je snel, zonder lawaai, luchtverplaatsing en onderhoud. Schoon, comfortabel en lage kosten. Doordat de infrarood verwarming binnen 5 tot 12 minuten warm is, voel je direct de aangename warmte. Ook is een infrarood plafond paneel zeer zuinig in verbruik, de installatie is eenvoudig en snel. En bovendien heb je nooit onderhoudskosten. 

Schone lucht met plafondverwarming

Met plafondverwarming maak je bovendien een eind aan allergenen in de lucht en koolstofverbranding in je huisverwarmingssysteem. Onafhankelijk getest als vrij van elektromagnetische velden (EMV’s), zijn deze warmtepanelen perfect als oplossing voor het hele huis, als aanvulling op een warmtepomp of als vervanging voor je CV-installatie. Met een verwachte levensduur van 30 jaar zijn stralingspanelen ook één van de meest kosteneffectieve verwarmingssystemen over de hele levensduur van het product. 

Waar kan je een infrarood paneel plafond plaatsen? 

Je kan de infrarood panelen overal plaatsen, zowel infrarood paneel plafond in de slaapkamer wat bovendien geen ruimte in beslag neemt. In de keuken zijn vaak de wanden als bezet door de keukenkastjes, een infrarood paneel plafond biedt dan uitkomst. In grote ruimtes komt een plafondverwarming zeer goed tot zijn recht, bijvoorbeeld in de woonkamer. Hierbij kan in korte tijd een grote warmteverspreiding ontstaan. 

Houd bij een verwarming kopen altijd rekening met de grootte van de te verwarmen ruimte. Een kleine slaapkamer heeft minder vermogen nodig dan een grote huiskamer. De experts van Infraroodpaneel.nl kunnen eenvoudig een berekening voor je maken. Hierbij houden ze rekening met de grootte van de kamer, de ligging (zijn er veel raampartijen?), het aantal m2 en natuurlijk ook jouw warmtebehoefte. 

Infrarood paneel infrarood panelen infrarood verwarming plafond wand alkari ecaros welltherm heatxl woonkamer studeerkamer keuken garage hal kinderkamer slaapkamer woonkamer wit zwart foto 12

Werking infrarood paneel plafond met thermostaat

Een infrarood paneel plafond met thermostaat bevat een elektrische weerstandsdraad die warm wordt als er stroom door geleid wordt. Hoge kwaliteit warmtepanelen van Infrarood Paneel zijn warm, maar in werking niet zo heet dat ze je pijn doen zoals andere soorten stralingsverwarmers. Infrarood paneel plafond met thermostaat zijn bekleed met reflecterend materiaal en hoogwaardige isolatie om de warmte naar beneden in de woonruimte te leiden. De infraroodpanelen van de merken Alkari, Ecaros en Welltherm maken gebruik van de modernste technieken en materialen om een maximaal rendement voor je geld te bieden. Infrarood panelen zijn een perfecte partner in het scheppen van schone en gezonde luchtkwaliteit binnenshuis!

Meer weten over infrarood plafondverwarming? 

Denk ook eens na over de combinatie van infrarood plafondverwarming met zonnepanelen. Wil je meer weten over infrarood plafondverwarming? Neem dan gerust contact op met Infrarood paneel, jouw groene leverancier voor duurzaam verwarmen. Verwarming kopen doe je in de online winkel van Infraroodpaneel.nl. 

Neem gerust een keer contact met ons op. Lees ook meer informatie in ons magazine infrarood verwarming over huis verwarmen zonder gas, zoals energie besparen in huis met infrarood paneel. We leggen je bijvoorbeeld uit hoe een infrarood paneel ophangen.

Blogs magazine

Huis open klein
Infrarood verwarming

Slim verwarmen op elektriciteit

Slim je huis verwarmen op elektriciteit, hoe doe je dat? We geven uitleg waarom huis verwarmen met infrarood verwarming een goede keuze is. Is naast duurzaam, is de warmte gezond en de verbruikskosten laag.

Lees verder »
infrarood verwarming hoeveel watt
Infrarood verwarming

Infrarood verwarming hoeveel watt nodig?

Infrarood verwarming hoeveel watt heb je nodig? Laat het juiste wattage berekenen door onze infrarood experts. Als je een nauwkeurig resultaat van je infrarood paneel berekening wilt krijgen, is het gebruik van kubieke meters de aangewezen weg. Voor een kleine ruimte, volstaat watt berekenen per m2.

Lees verder »