Infraroodpaneel

+31 (0)165-714107

Bel ons

info@heatxl.com

email infraroodpaneel

Ma t/m Vrij - 9:00 - 12:00 en 13:00 -17:00 uur

showrooms op afspraak

Winkelwagen

Koop online

Kantoor verwarming

Infrarood kantoor verwarming

De oplossing voor een warm kantoor klimaat

Infrarood verwarming op kantoor is de oplossing om voor iedereen een prettig binnen klimaat te creëren. De infrarood verwarming op kantoor kan per paneel apart bediend worden. Ook verkrijgbaar als bijverwarming in de vorm van een bureaupaneel. Infrarood plafond panelen integreer je in het systeemplafond.

Gratis offerte aanvragen

kantoor verwarming systeemplafond bureau verwarming

Infrarood paneel kantoor

Het regelen van de juiste temperatuur op kantoor is een uitdaging. De ene persoon heeft het sneller warm dan de andere. De grootste ergernis op kantoor is dan ook het binnenklimaat. Of het is het te koud of het is te warm. Je hoort eigenlijk nooit dat iedereen op kantoor het een prettig en aangenaam klimaat vindt.

Dit is uiteraard ook afhankelijk van de warmtebehoefte per persoon. De ene collega zit in een t-shirt en heeft het in de winter nog warm, terwijl de andere collega in een dikke coltrui zit en alsnog zit te rillen van de kou.

Een veel voorkomende klacht is ook de koude luchtstroom op kantoor. Hoe zorg je nu voor een goed binnenklimaat op kantoor waar alle collega’s tevreden mee zijn?

Het is vaak zeer inefficiënt om een grote kantoortuin of aparte kamer door middel van conventionele luchtverwarming te verwarmen. De oplossing op kantoor is het gebruik van infrarood kantoor verwarming.

De infrarood panelen warmte zijn apart van elkaar te bedienen, zodat overal de gewenste temperatuur bereikt wordt.

Blogs infraroodpaneel

Infraroodpaneel met thermostaat zelf monteren

3 verwarming oplossingen bij badkamer renovatie

Voordelen infrarood paneel met thermostaat

Infrarood paneel zwart als krijtbord

Mobiele kachel kantoor en thuis dealer worden

De beste temperatuur voor op kantoor

De ideale temperatuur op kantoor is rond de 22 graden Celsius. Een te lage temperatuur is vervelend, maar een te hoge temperatuur is ook niet goed. Dit kan zelfs voor medewerkers met hart- en vaatproblemen gevaarlijk zijn. In een te warme ruimte, warmer dan 25 graden Celsius, daalt de productiviteit van de medewerkers.

Bij welke temperatuur wordt het best gepresteerd? Wat doet het binnenklimaat eigenlijk met de productiviteit van de werknemers?

Het instellen van de optimale temperatuur is niet alleen goed voor werknemers, maar ook voor de werkgever. Hoe harder medewerkers werken, hoe beter dit is voor de productiviteit van het bedrijf. Een win-winsituatie dus.

Bij een comfortabel binnenklimaat is de werksfeer ook beter. Al dat geklaag van iedereen om je heen, daar word je ook niet vrolijker van.

Bij het creëren van een comfortabel binnenklimaat spelen verschillende factoren een rol. Denk bijvoorbeeld aan de indeling van de kantoorruimte, toevoer van voldoende verse lucht en het voorkomen van tocht.

Infrarood paneel kopen

online shop infraroodpaneel

FAQ Vraag en antwoord

Kantoor verwarming

Kantoor verwarming is een verwarmingssysteem voor het hele kantoor. Deze kan bestaan uit een systeemplafond infrarood verwarming, waarvan de panelen apart van elkaar te bedienen zijn. Ook als bijverwarming verkrijgbaar in een bureaupaneel welke je aan de onderkant met een plakstrip aan het tafelblad vastmaakt. Het bureaupaneel is slechts 60x30x0,5 cm dik. De warmte straalt naar beneden waardoor je nooit meer koude benen en voeten hebt. Een bureau bijverwarming.

Je plaatst een kantoor verwarming omdat je het personeel in een warm en gezond klimaat wil laten werken. Geen last van koude luchtstromen, want de infrarood kantoor verwarming verwarmt niet de lucht op, maar direct de mensen en objecten waar de infraroodstralen mee in contact komen.

Een infrarood kantoor verwarming is geschikt voor ondernemers die een warme werkomgeving willen bieden met een duurzame en energie besparend verwarmingssysteem. Ook in te zetten als bijverwarming in de vorm van een infrarood bureaupaneel welke slechts 150 watt is, maar voldoende warmte geeft onder het bureau. Noot meer koude voeten of benen.

De kantoor verwarming kan geïntegreerd worden in het systeemplafond. De afmetingen is afgestemd op de standaard systeemplafond panelen waardoor de montage aan het plafond eenvoudig en snel is. Ook demonteerbaar en dus te verplaatsen. De infrarood muurpanelen verwarmen ook de kantoorruimtes. De mogelijkheden zijn groot met infrarood verwarming kantoor.

Een kantoor verwarming bedien je via de thermostaatsregeling op afstand of via het hoofdstation. Ieder paneel is afzonderlijk van elkaar te bedienen. In de vorm van ene systeem plafond infrarood verwarming, muur panelen of als bijverwarming.

De beste kantoor verwarming

De meest efficiënte en effectieve manier om jouw werkplek te verwarmen is met de infrarood kantoor verwarming van Infraroodpaneel. De lange golf infrarood straling geeft gerichte en instant warmte bij jouw bureau. Bespaar gelijk op de energiekosten.

Zuinige kantoor verwarming

Met een kantoor verwarming kan je comfortabel en eenvoudig een directe verwarming realiseren bij jouw bureau of werkblad. Het verbruik van een bureauverwarming is zeer laag, gemiddeld slechts 3 cent per uur. De bureau verwarming bevat slechts 150 watt.

Duurzame kantoor verwarming

Door het gebruik van energiezuinige infraroodtechniek is kantoor verwarming duurzaam in het gebruik van energie. Met een bureaupaneel van 150 watt kan met gemak een 1500 watt elektrische kachel worden vervangen. De systeem plafond infrarood panelen zijn demonteerbaar en flexibel in te delen.

Comfortabele kantoor werkplek

Door werkplekken te verwarmen met kantoor verwarming, kan iedereen zelf de temperatuur rondom zijn of haar werkplek regelen. Daardoor hebben anderen geen last van een te koude of te warme werkplek. Infrarood kantoor panelen voor systeemplafond, bureau verwarming of een mobiele straler.

Wellthjerm Glazen-infrarood-panelen schilderij print foto(16)

Infrarood panelen als bijverwarming op kantoor

Infrarood panelen op kantoor zijn tevens zeer geschikt als bijverwarming. Er zijn drie geschikte modellen, te weten het infrarood bureaupaneel, staand infraroodpaneel of de infrarood verwarmingssystemen plafond.

Een bureauverwarming kan je op meerdere plekken plaatsen, zoals onder het bureau, op het bureau of aan de wand. Tevens kan je ervoor kiezen om een mobiele verwarming naast je neer te zetten. Deze staat op een robuuste voet, vaak met wieltjes, en is daardoor makkelijk te verplaatsen van de ene werkplek naar de andere.

Een extra plafondpaneel geeft vanaf boven heerlijke warmte, waardoor je geen koude handen tijdens het typen hebt. De infrarood paneel systeemplafond is eenvoudig in het plafond te plaatsen, doordat ze een standaard afmeting hebben.

Alle ir panelen zijn apart van elkaar te bedienen middels een thermostaat verwarming. Deze kan je via het hoofdstation separaat bedienen. En natuurlijk kan je de infraroodpanelen ook op afstand bedienen met via de app op de smartphone.

De kantoor infrarood verwarming kan je online via onze shop kopen of kom langs bij één van de showrooms. Lees ook ons magazine infrarood verwarming.

Kantoor Verwarming-1 bureau verwarming

Infrarood panelen als hoofdverwarming op kantoor

Met infrarood panelen als hoofdverwarming creëer je de juiste werksfeer met als gevolg een hoge productiviteit van de medewerkers. Infrarood verwarming werkt op een andere manier dan conventionele verwarmingen, waarbij de lucht wordt verwarmd.

Infraroodpaneel verwarmt niet de lucht, maar direct de muren, objecten en mensen in de hele ruimte. De panelen maken gebruik van onschadelijke infrarode stralen, waardoor de luchtvochtigheid in balans blijft. Voor personen die lenzen dragen of gevoelige ogen hebben is dit zeer aangenaam.

Daarnaast heeft een infraroodverwarming als voordeel dat er geen luchtcirculatie is, waardoor je ook geen last hebt van rond zwevende stofdeeltjes. Dit is vooral voor werknemers met luchtweg problemen een groot voordeel.

Droge warme lucht door conventionele verwarming maakt je niet alleen moe en traag, het droogt ook je ogen en slijmvliezen uit. Daarnaast is het de perfecte voedingsbodem voor virussen en ziektekiemen. Bij een te lage luchtvochtigheid worden veel medewerkers vaak ziek, wat een grote kostenpost is voor de werkgevers.

Een bedrijf heeft er zeker baat om een gezond en warm binnenklimaat te creëren. Fitte en productieve medewerkers levert geld op in het laatje!

2-mobiele-infrarood-verwarming-mobiele-verwarming-mobiele-kachel-losse-verwarming-bijzetverwarming-bijzet-kachel-thermostaat verwarming

Waar kantoor verwarming kopen?

De kantoor verwarming van Infraroodpaneel kan je kopen bij onze winkels. Wij hebben diverse partners met showrooms verspreid over de Benelux.

Wil je meer informatie of met een adviseur spreken? Dan is dat mogelijk in één van onze showrooms of bij de officiële dealers. Het hoofdkantoor van Infraroodpaneel is gevestigd vlakbij Roosendaal, in Oud Gastel.

In de showroom kun je vrijblijvend rondkijken en zelf de infrarode warmte ervaren. Onze adviseurs staan je graag te woord om al je vragen te beantwoorden. Natuurlijk kan je ook altijd bellen met onze klantenservice.

Wij leggen je graag alles uit over onze warmtepanelen op kantoor. Welk formaat en benodigde vermogen het beste past in de kantoor omgeving. 

De kantoor verwarming van Infraroodpaneel kan je eenvoudig online kopen via onze online shop. Hier zijn alle modellen van de thermostaten infraroodpanelen weergegeven. De verschillende typen en vermogens, maar ook de omschrijvingen vind je allemaal in onze webwinkel terug.

Vraag vandaag nog vrijblijvend online een offerte aan en ontvang tevens deskundig advies. Voor alle artikelen die in voorraad zijn, geldt voor 12.00 uur besteld, de volgende werkdag in huis.

Meest gestelde vragen

Thermostaat verwarming

Een thermostaat verwarming is een infrarood paneel welke je bedient via de thermostaat. Dit kan een plug-in thermostaat zijn, een wifi thermostaat of geïntegreerde thermostaat.

Een thermostaat verwarming wil je omdat je direct energie bespaart. De infrarood kachel staat niet onnodig aan, waarmee je al snel zes procent op de verwarmingskosten bespaart.

Een infrarood thermostaat verwarming is voor iedereen geschikt. Volgens de ecodesign richtlijn, moeten vanaf januari 2018 alle infrarood panelen, met een vermogen van meer dan 250 watt, geleverd worden met een thermostaat. Hiermee bespaar je namelijk energie en is het beter voor het milieu en jouw portemonnee.

Een thermostaat verwarming monteer je aan de wand of aan het plafond. De ontvanger zet je op een plek waar je makkelijk bij kan. Met de digitale thermostaat en de draadloze ontvanger regel je de communicatie tussen alle slimme thermostaten. De programmeerbare thermostaat is het hoofdstation waar je de temperatuur en andere instellingen kunt bedienen.

Een slimme thermostaat verwarming bedien je middels het hoofdstation of via de app op je smartphone of tablet. Waar je ook bent, je kan altijd de infrarood panelen op afstand afzonderlijk van elkaar bedienen en instellen.

FAQ

Infrarood verwarming

Een infrarood verwarming is een verwarmingspaneel die gebruik maakt van de lange golf infrarood technologie. Niet de lucht wordt verwarmd, maar de infrarood stralen warmen direct de mensen en objecten zoals muren, vloer en meubels op. Deze houden de warmte lang vast. 

Infrarood verwarming warmt niet de lucht op, maar direct de objecten en mensen. Hierdoor heb je geen luchtcirculatie in de woning, waardoor er ook geen stofdeeltjes en bacteriën in de lucht zweven. Infrarood warmte heeft tevens een therapeutische werking op ons gestel.

Een infrarood verwarming is geschikt voor diegene die duurzaam hun woning willen verwarmen. Dankzij de hoogwaardige technologie is onze infrarood verwarming zeer zuinig. 93% van de energie wordt omgezet in infrarood warmte. Je bespaart al snel 30 tot 50% op de energiekosten. 

Een infrarood verwarming installeer je aan een vrije muur of aan het plafond. Zorg ervoor dat het warmtepaneel vrij kan stralen, want obstructie vermindert de warmte afgifte. Infrarood verwarming kan dienen als hoofd- of als bijverwarming ter ondersteuning van het huidige systeem.

Een infrarood verwarming werkt op elektriciteit. Het paneel zet de energie om in warme onschadelijke infrarood warmte, welke vergelijkbaar is met de zonnestralen. De stralen warmen direct de objecten en mensen op. Het paneel sluit je rechtstreeks aan op de elektra of via het stopcontact.

mobiele-verwarming-studio-df.jpg

Hoe bereken ik het wattage infrarood panelen

Met deze gegevens kun je berekenen welk wattage benodigd is. Je kan de volgende richtlijnen als leidraad gebruiken bij het bepalen van het benodigde vermogen:

Buiten muren

1

2

3

4

Goede isolatie

55 Watt/m²

65 Watt/m²

75 Watt/m²

85 Watt/m²

Normale isolatie

75 Watt/m²

85 Watt/m²

95 Watt/m²

105 Watt/m²

Slechte isolatie

95 Watt/m²

105 Watt/m²

115 Watt/m²

125 Watt/m²