infraroodpaneel_LOGO-01

Winkelwagen

online winkel

Infrarood verwarming slaapkamer

Niemand wordt blij van een slaapkamer die maar niet op wil warmen. Koude voeten, dikke pyjama’s, beddengoed van flanel en warmtedekens – je probeert van alles, maar niets helpt nou écht. Kies voor infrarood verwarming en je slaapkamer is binnen de kortste keren heerlijk op temperatuur 

infrarood paneel

Alle voordelen van infrarood verwarming in de slaapkamer op een rij

Wanneer je ervoor kiest om infrarood verwarming in de slaapkamer te installeren, dan geniet je van een hoop voordelen. We zetten alle voordelen van infrarood verwarming in de slaapkamer voor je op een rijtje:

 • Infrarood verwarming warmt de slaapkamer snel op en zorgt ervoor dat de kamer de warmte lang vasthoudt
 • Je kunt zonder veel verlies van warmte ramen opzetten om de slaapkamer te ventileren
 • Vochtproblemen en schimmels zijn verleden tijd
 • Infrarood verwarming in de slaapkamer is veilig voor zowel volwassenen als kinderen
 • Doordat de infrarood verwarming de slaapkamer snel op een aangename temperatuur brengt, geniet je van rustige nachten
 • Infrarood verwarming is gemakkelijk op afstand via de smartphone te bedienen
 • Je kunt voor veel verschillende ontwerpen kiezen, zoals: plafondpanelen, wandpanelen, spiegels, schilderijen en krijtborden
 • In tegenstelling tot convectieverwarming, houdt infrarood verwarming de lucht in de slaapkamer schoon. Hierdoor heb je geen last meer van droge ogen, een droge huid of droge mond en geniet je van een betere ademhaling
 • Infrarood verwarming in de slaapkamer kan helpen bij het verminderen van klachten bij allergieën en klachten aan de luchtwegen, zoals bronchitis
 • Je bespaart een hoop geld op gas; infrarood verwarming werkt op elektriciteit en is zeer zuinig in verbruik
 • Infrarood verwarming is ontzettend makkelijk te installeren in elke kamer!

kinderkamer

 

Hoe werkt de verwarming?

Ben je benieuwd hoe infrarood verwarming in de slaapkamer precies werkt en hoe je het installeert? We leggen het je graag uit!

Bij convectieverwarming – dat is de verwarming die aangedreven wordt door gas – wordt de bestaande lucht in een ruimte opgewarmd. Deze lucht stijgt op en verdwijnt gemakkelijk in gaten, kieren en het dak. Ook wanneer je een raam of deur open zet, komt er koude lucht binnen en verdwijnt de warmte naar buiten. Doordat de lucht opgewarmd wordt, heb je snel last van stofdeeltjes die door de slaapkamer heen dwarrelen.

Infrarood verwarming in de slaapkamer lost al deze problemen op. Het is een geluidloze manier van verwarmen dat werkt op elektriciteit. Daarom zijn de panelen ook makkelijk te installeren; je hoeft ze alleen aan te sluiten op het stroomnet en in de buurt van een stopcontact en je bent klaar. Alle materialen om de panelen te bevestigen worden meegeleverd bij je bestelling.

Afhankelijk van de grootte van het paneel, de hoeveelheid panelen die je installeert en de grootte van het huis, is de slaapkamer al binnen 8 tot 15 minuten lekker warm. Objecten in de kamer en jouw lichaam weerkaatsten de warmtestraling van de infrarood verwarming; hierdoor houdt de slaapkamer de warmte lang vast. Zo bespaar je dus een hoop geld op gas- en elektriciteitsverbruik.

Infrarood verwarming is veilig voor iedereen en daarom kun je het gemakkelijk in de slaapkamer van de kinderen installeren. De panelen bereiken een oppervlak temperatuur van 85 tot 110 graden Celsius en je kunt ze zonder gevaar op blaren of brandwonden aanraken. Daarnaast zijn de panelen beschermd met ESG veiligheidsglas. 

Infrarood paneel

 

Contact over het installeren van infrarood verwarming in de slaapkamer

Wil je ook jouw oude verwarming vervangen door een infrarood verwarming in de slaapkamer? Heb je vragen over de panelen of wil je graag meer informatie? Neem dan contact met ons op en we helpen je graag verder. Wil je liever direct shoppen, dan kun je terecht op onze webwinkel.

Offerte aanvragen