infraroodpaneel_LOGO-01

Winkelwagen

online winkel

Schuur verwarmen

Infraroodpaneel.nl is dé expert op het gebied van jouw huis verwarmen door middel van infrarood: van woonkamer tot schuur. Je schuur verwarmen door middel van infrarood: wat is het precies en hoe werkt dat? We leggen je graag uit hoe je jouw schuur kunt verwarmen met infrarood, wat de voordelen ervan zijn en hoe je de beste elektrische radiator voor de schuur kunt vinden. 

Terras verwarming infrarood - 4 schuur verwarmen

Je schuur verwarmen met infrarood

Je schuur verwarmen met infrarood: hoe werkt dat? Infrarood verwarming voor de schuur werkt door middel van panelen die (onschadelijke) warmtestralen afgeven. Deze straling wordt weerkaatst door objecten, muren en vloeren en dringt diep door in de huid. De elektrische radiator warmt de schuur snel op en zorgt voor een stijging van zo’n 3 à 4 graden. Daarnaast houdt de infrarood verwarming de temperatuur in de schuur goed op peil, waardoor je de thermostaat gerust wat lager kunt laten staan. 

De installatie van een elektrische kachel voor de schuur is zeer eenvoudig. Je sluit deze simpelweg aan op het dichtstbijzijnde stopcontact en je hoeft dus geen leidingen of kabels te verleggen. De infrarood verwarming in de schuur stuur je aan door middel van een afstandsbediening of via de bijbehorende smart home app. Zo kun je op elk moment de elektrische radiator in de schuur bedienen en de temperatuur regelen. 

led verlichting badkamer plafond spiegelverwarming infrarood spiegel van Infrarood Paneel, elektrische kachel, infrarood kachel, paneelverwarming

De voordelen van energiezuinige verwarming voor de schuur

Je schuur verwarmen met infrarood, dat heeft veel verschillende voordelen. Zo is het een zeer energiezuinige verwarming voor de schuur. Niet alleen is elektriciteit goedkoper in verbruik dan gas, het verbruik van specifiek infrarood verwarming voor de schuur ligt ook een stuk lager dan andere vormen van elektrisch verwarmen. 

Een schuur is doorgaans slecht geïsoleerd en dat betekent dat het snel koud wordt. Dat is niet prettig als je de schuur gebruikt om te hobbyen, te sporten of te klussen. Met een energiezuinige verwarming voor de schuur los je dat probleem op. Bovendien helpt de elektrische verwarming om de schuur vorstvrij en vochtvrij te houden, waardoor je geen last hebt van schimmelvorming. Een infrarood paneel in de schuur is niet gevoelig voor tocht en doordat het de objecten verwarmt, houdt de schuur de warmte lang vast.

Doordat deze energiezuinige verwarming in de schuur werkt op elektriciteit, bespaar je een hoop geld op de jaarnota. Ook is je schuur verwarmen met infrarood eenvoudig te realiseren: je installeert het paneel in het plafond, bevestigt het aan de muur of kiest voor een mobiel paneel op wieltjes. Je steekt de stekker in het stopcontact en verwarmen maar! Je bent geen kosten kwijt aan installatie en een elektrische radiator in de schuur hoef je ook niet te onderhouden. 

De beste elektrische kachel voor de schuur uitzoeken

Hoe kies je de beste elektrische kachel voor jouw schuur? Er zijn verschillende mogelijkheden als het gaat om een elektrische verwarming voor de schuur. De meeste alternatieven voor gas verbruiken echter veel stroom en geven te kort of te weinig warmte af. 

Sommige alternatieven werken met brandbare producten en dat is niet altijd even prettig, veilig of gezond. 

Je schuur verwarmen met infrarood is het beste alternatief voor gas. Het is niet alleen de goedkoopste manier om de schuur te verwarmen, het is ook nog eens de snelste én je hebt er het langst profijt van. Een infrarood paneel voor de schuur gaat jarenlang mee en zet meer dan 93% procent van de energie om in warmte. Bovendien kun je uit diverse modellen en ontwerpen kiezen en geniet je van een gemakkelijke bediening, zowel binnenshuis als op afstand.

Een infrarood paneel voor de schuur kopen bij Infraroodpaneel.nl

Ben je enthousiast geworden en wil je jouw schuur verwarmen met infrarood? Dan kun je in onze webshop een breed assortiment vinden. Een elektrische radiator voor de schuur van Infraroodpaneel.nl is altijd van de beste Duitse kwaliteit. De panelen zijn beschermd met speciaal glas, zodat je je er niet aan kunt verbranden. Mocht een infrarood paneel in de schuur om wat voor reden dan ook kortsluiting krijgen of overbelast raken, dan schakelt het paneel zichzelf uit. Dat is het voordeel als je jouw elektrische kachel voor de schuur bij Infraroodpaneel koopt: kwaliteit en veiligheid staat voorop. Heb je vragen over je schuur verwarmen zonder gas en overstappen op infrarood? Of wil je meer weten over deze energiezuinige verwarming voor je schuur of advies? Neem gerust contact met ons op.

Infrarood verwarming voor de schuur: mogelijkheden en contact

Wanneer je kiest voor de goedkoopste manier om je schuur te verwarmen door een infrarood paneel aan te schaffen voor de schuur, dan zit je bij Infraroodpaneel op de juiste plek. In onze webshop vind je een groot aanbod aan infrarood verwarming, van een mobiele elektrische kachel voor de schuur tot grote panelen. 

Wil je meer informatie of advies over je schuur verwarmen met infrarood? Neem dan eventjes contact met ons op en we helpen je graag verder.

Terrasverwarmer Infrarood Paneel

Offerte aanvragen