infraroodpaneel_LOGO-01

Winkelwagen

online winkel

Infrarood verwarming Krijtbord

Een infrarood verwarming in de vorm van een krijtbord, dat is een echte aanvulling op jouw interieur. Naast warmte brengt het ook functionaliteit met zich mee. Bovendien zijn ze in diverse afmetingen beschikbaar en geschikt voor elke kamer. Wil jij ook jouw infrarood verwarming compleet maken met een krijtbord? Bezoek dan nu de webshop voor het huidige aanbod of neem contact op voor meer informatie. 

infrarood paneel krijtbord

Wat is een infrarood krijtbord?

Een infrarood krijtbord is een zwart paneel met een geëmailleerd oppervlak. Hierdoor kan het frameloze infrarood paneel als krijtbord worden gebruikt. Het oppervlak kan tot wel 110 graden Celsius bereiken en daarom fungeert het niet als magneetbord. Jouw infrarood krijtbord mag je dus vanwege de hoge temperatuur die het paneel bereikt nooit beplakken met plakband, papier, magneten of andere objecten. Wel kun je met gewone krijt uit de winkel op het infrarood krijtbord schrijven; je hoeft er dus geen speciale krijtjes voor in huis te halen. 

De installatie van een infrarood paneel krijtbord gaat net zo eenvoudig en snel als de overige modellen. Je monteert het infrarood krijtbord aan de muur met de meegeleverde muurbeugel, pluggen, schroeven en boormaal. Vervolgens hang je het krijtbord op en steek de stekker in het stopcontact. Het snoer van het infrarood paneel krijtbord is 1,95 meter lang, waardoor je altijd wel een stopcontact in de buurt kunt vinden. 

Een rechtstreekse aansluiting op elektriciteit is ook mogelijk. Het is aan te raden dit door een gecertificeerd elektricien te laten doen, om je eigen veiligheid te waarborgen en de garantie op je infrarood krijtbord te behouden. 

krijtbord kinderkamer infraroodpaneel infrarood verwarming krijtbord

Infrarood verwarming in huis: kies voor een krijtbord

Een infrarood paneel als krijtbord leent zich perfect om functioneel te gebruiken. Zo kun je afspraken, klusjes, boodschappenlijstjes of weekmenu’s opschrijven. Bovendien kun je een infrarood krijtbord gebruiken om leuke en lieve berichtjes of herinneringen voor elkaar achter te laten. Op deze manier wordt dit paneel een groot onderdeel van je huishouden en gezinsleven; je haalt letterlijk en figuurlijk de warmte in huis.

Een infrarood paneel als krijtbord kun je in alle kamers van het huis ophangen. Zo kan dit in de keuken, de woonkamer, de hal, de babykamer of de slaapkamer. Infrarood verwarming in de vorm van een krijtbord zorgt ervoor dat de kamer snel een aangename temperatuur bereikt en deze langdurig vasthoudt. Ideaal voor het hele gezin! 

Let er wel op dat een infrarood krijtbord in de kinderkamer of babykamer niet gebruikt wordt als magneetbord en dat kinderen het niet als speelgoed gebruiken. Papier of plakband kan verbranden of smelten en magneten worden gevaarlijk heet. Mocht dit gebeuren, zet dan eerst het infrarood paneel krijtbord uit, laat alles afkoelen en verwijder dan eventuele magneten of resten papier. Het is aan te raden om een infrarood krijtbord in een baby- of kinderkamer wat hoger te hangen, zodat deze niet te vaak aangeraakt wordt. 

Een infrarood krijtbord op het werk: blackboard

Infraroodpaneel.nl is er niet alleen voor de particulier die graag een infrarood krijtbord in huis wil halen. Infrarood verwarming middels een krijtbord kan ook op scholen, in kantoorruimtes en werkkamers voor ondernemers worden gerealiseerd. Dankzij de twee-in-één-functie kun je dit paneel zowel als infrarood verwarming als krijtbord gebruiken. Dat is super handig als je voor de klas staat en iets uit wilt leggen, tijdens meetings op kantoor of als je een belangrijke taak niet mag vergeten.

Kies je voor infrarood verwarming in de vorm van een krijtbord op het werk, dan bespaar je een hoop kosten op gas. Daarnaast verbetert een infrarood krijtbord de luchtvochtigheid, wat werknemers gezond houdt en schimmelvorming voorkomt. Een raam open zetten om de boel te laten luchten is bij infrarood verwarming door middel van een krijtbord geen probleem; het bord verwarmt de objecten, waardoor de temperatuur altijd aangenaam blijft.

Ben je geïnteresseerd in infrarood verwarming als krijtbord op jouw werkplek? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

1000 watt zwart warmtepaneel
zwart warmtepaneel 800 watt
zwart warmtepaneel 200w

Infrarood paneel krijtbord kopen bij Infraroodpaneel.nl

Infraroodpaneel.nl is dé expert op het gebied van infrarood verwarming in allerlei vormen en maten, waaronder het krijtbord. Deze koop je gemakkelijk via onze webshop

Wil je graag een infrarood paneel krijtbord ervaren voordat je er eentje koopt? Kom dan langs in één van onze showrooms waar onze adviseurs je graag te woord staan om je vragen te beantwoorden. Natuurlijk mag je ook altijd contact opnemen met onze klantenservice door ons te bellen op 020 – 4402266 of e-mailen.

krijtbord-slaapkamer

Offerte aanvragen