infraroodpaneel_LOGO-01

Winkelwagen

online winkel

Bureau verwarming

Infrarood bureau verwarming

Een bureau verwarming als bijverwarming is ideaal voor jouw werkplek. Of dit nu op kantoor is of thuis bij het bureau. Je hebt hiervoor twee mogelijkheden, het infrarood bureau verwarming of een mobiele verwarming infrarood.

bureau verwarming

Deze ideale verwarming is voordelig en gebruikt niet veel stroom

Bureau verwarming is ideaal als bijverwarming op kantoor of thuis in de werkkamer. Bureau verwarming infrarood monteer je eenvoudig met een dubbelzijdige strip aan de onderkant van het bureau. Nooit meer koude benen en voeten.

Met de zuinige bureau verwarming van Infrarood paneel ben je in drie stappen verlost van koude benen en voeten onder jouw bureau. Onze bureau verwarming is geschikt voor jouw thuiswerkplek, voor winkels bij de kassa en inpaktafels.

Het infrarood bureaupaneel heeft een afmeting van 60×30 cm en is slechts 0,5 cm dik. Het slanke warmtepaneel is 150 watt en kan met gemak een elektrische heater van 1500 watt vervangen. Het verbruik is zeer laag, gemiddeld zo’n 3 eurocent per uur.

Een bureaupaneel breng je eenvoudig aan met de plakstrip aan de achterzijde. Na verwijdering van de plakstrip druk je de verwarming op de juiste plaats. Dit kan onder het bureaublad zijn of aan de zijkant van de ladekast die onder het werkblad staat.

Met de traploos instelbare regeling kan de temperatuur van het fiberpaneel worden ingesteld tot maximaal 70 graden Celsius. Omdat er geen spraken is van luchtverplaatsing heb je geen last van een hinderlijke trek onder het bureau. Zeer veilig in gebruik.

Bureau infrarood bijverwarming voor winkels, werkplaatsen of bureau’s. Met een bureauverwarming realiseer je snel en eenvoudig een directe warme werkplek bij je bureau of werkblad. Geen koude benen of voeten meer.

Daarbij komt ook dat de werkplek infrarood panelen zeer zuinig in energie verbruik is. Een bureau fiberpaneel kan vervolgens eenvoudig onder het bureaublad worden aangebracht middels de plakstrip aan de achterzijde.

thuiswerken met infrarood verwarming

Werkplek goed verwarmen

Met een bureau verwarming wordt ook een werkplek verwarming of spotverwarming bedoeld. Een koude werkpek is één van de meest voorkomende en ergerlijke problemen op kantoor. De eeuwige discussie of de kachel een paar graden hoger of lager moet.

Als de verwarming hoger wordt gezet hebben de collega’s die van koele hoofden houden het te warm. Zij zien liever dat de kachel wat lager wordt gezet tot ergernis van de collega’s die van meer warmte houden.

Het regelen van het binnenklimaat op een kantoor is een grote uitdaging. Zeker als je iedereen tevreden wilt stellen.

Maar met een infrarood bureauverwarming van Infrarood paneel is het gelukkig wel mogelijk. De thermostaat kan lager gezet worden.

Voor degene die koude voeten hebben kan er een individueel bureaupaneel geplaatst worden. Bijvoorbeeld een infrarood verwarmingspaneel welke je met een plakstrip onder het bureaublad plaatst. Nooit meer koude voeten of benen.

Ideale werkplek temperatuur

Wat doet het binnenklimaat met de productiviteit van jouw werknemers? Wat is een goede kantoor temperatuur voor het leveren van de beste prestaties? Het bewerkstelligen van een optimaal binnenklimaat is niet alleen goed voor werknemers, maar ook voor de kosten.

De beste temperatuur op achter een computer te werken is rond de 22 graden Celsius. Een te lage temperatuur is vervelend, maar een te hoge temperatuur is ook niet goed. Dit kan zelfs gevaarlijk zijn voor personen met hart- en vaatproblemen.

Bij het creëren van een prettig binnenklimaat op kantoor spelen verschillende factoren een rol. Denk aan de indeling van het kantoor, toevoer van voldoende verse lucht en het voorkomen van tocht.

Een te warme ruimte, meer dan 25 graden, laat de productiviteit van de medewerkers dalen. De ideale binnen temperatuur van 22 graden realiseer je eenvoudig met een ir elektrische verwarming van Infrarood Paneel. Voor de bijverwarming van lokale werkplekken plaats je een bureaupaneel. 

Creëer een aangename werkplek

Vaak wordt een ruimte verwarmd door de centrale verwarming of door vloerverwarming. Voordat een grote ruimte verwarmd is met warme lucht ben je enkele tijd en vele euro’s verder. Met een infraroodverwarming heb je daar geen last van. Binnen enkele minuten is het paneel warm.

Een infrarood heater van Infrarood paneel warmt niet de lucht op, maar direct de objecten en mensen. Deze houden de warmte lang vast. Daardoor zijn infrarood panelen ideaal in te zetten om werkplekken te verwarmen, zoals bij bureau’s

Door gericht de ruimte te verwarmen bespaar je gelijk op de stookkosten. Infrarood paneel is zeer zuinig en duurzaam in gebruik. Je bespaart tussen de 30 en 70% op de verwarmingskosten.

Door naast de centrale verwarming ook gebruik te maken van bureauverwarming zorg je voor een aangename temperatuur. Individueel regelbare infrarood panelen, voor iedereen een comfortabele werkplek en directe energiebesparing door verlaging van de basistemperatuur.

Offerte aanvragen