infraroodpaneel_LOGO-01

Winkelwagen

online winkel

Badkamerspiegel met verwarming

Een infrarood spiegel is uitermate geschikt voor gebruik in de badkamer. Iedere keer als je onder de douche vandaan komt of uit bad stapt, heb je geen beslagen spiegel meer. Het is een badkamerspiegel met verwarming en met ledverlichting, waarbij het moderne infrarood paneel gecombineerd is met een led frame. Hierdoor heb je licht en warmte vanuit één toestel.

spiegelverwarming infrarood spiegel van Infrarood Paneel, elektrische kachel, infrarood kachel, paneelverwarming

Spiegel met verwarming en led verlichting

Afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeur, kies je voor directe of indirecte led verlichting. Directe led verlichting dient in de eerste plaats om de ruimte op een functionele, praktische manier te verlichten. Bij indirecte verlichting weerkaatst het licht eerst tegen een oppervlakte, zoals de muur en de spiegel zelf. Daardoor oogt het licht zachter en zorgt het voor een aangename sfeer in de badkamer. 

Badkamerspiegel met verlichting en verwarming

Een badkamerspiegel met verwarming in jouw woning is heerlijk warm en staat prachtig in de badkamer. De spiegelverwarming van Infrarood Paneel heeft een licht verchroomd spiegeloppervlak, waardoor deze een luxe uitstraalt.

Een spiegelverwarming is vooral populair als infrarood verwarming in de badkamer. Het neemt geen ruimte in beslag en je hebt toch een spiegel boven je wastafel nodig: je vervangt eenvoudig de gewone spiegel door een badkamerspiegel met verwarming.

spiegelverwarming infrarood spiegel van Infrarood Paneel, elektrische kachel, infrarood kachel, paneelverwarming

De voordelen van een spiegelverwarming

Er zijn veel voordelen van een badkamerspiegel met verwarming. We zetten er een aantal voor je op een rijtje:

  • Geen beslagen spiegel meer tijdens en na het douchen of badderen.
  • Efficiënte warmte. Geen warmteverlies dankzij de hoogwaardige technologie.
  • Aangename warmte. Infrarood stralen hebben een ontspannende werking op ons lichaam.
  • Bediening is mogelijk via een slimme thermostaat.
  • Eenvoudige en snelle montage met de speciale beugelhouder.
  • Het vervangt de radiator in de badkamer.
  • Geen rondzwevende stofdeeltjes in de lucht. Vooral gunstig voor astmapatiënten en mensen met allergieën.
  • Even gemakkelijk schoon te maken als een gewone spiegel. Met een vochtige doek maak je de spiegel schoon.
  • Geen koude voeten meer, maar een lekker warme badkamer.

Infrarood verwarming spiegel is stijlvol

Een badkamerspiegel met verwarming heeft een prachtig design en past daarom in elke woning. De uitvoering is zeer dun, slechts 2 centimeter, waardoor je niet eens weet dat het een verwarming is. 

Een Infrarood paneel spiegel van Infrarood Paneel zijn gemaakt van gehard glas en hebben een licht verchroomd spiegel oppervlak. Ze zijn verkrijgbaar in rechthoekige en vierkante spiegelvorm en zijn eenvoudig en snel te monteren aan de muur.

Verwarmde badkamerspiegel: maximale veiligheid

Dankzij de IP klasse is de verwarmde spiegel spatwaterdicht. Installatie in vochtige ruimtes is daardoor mogelijk. Wel moet de veiligheidsafstand van 60 cm van de dichtstbijzijnde wateraansluiting in acht worden genomen. Ze worden dan ook vaak gebruikt in badkamers.

spiegelverwarming infrarood spiegel van Infrarood Paneel, elektrische kachel, infrarood kachel, paneelverwarming

Bediening van verwarmde badkamerspiegel

Via een draadloze combinatiekit bedien je zowel de verwarming als de verlichting via één aansluitpunt. De elektrische verwarming regel je via een draadloze thermostaat. De verlichting regel je met een draadloze schakelaar.

Zo eenvoudig, gemakkelijk en handig is een spiegelverwarming en led lichten. Sfeervol, warm en energiezuinig. Infrarood en ledlampen verbruiken namelijk  bijzonder weinig energie. 

Spiegelverwarming met led verlichting

Het oppervlak van de spiegelverwarming van Infrarood paneel zijn gemaakt van ESG veiligheidsglas. De led-lampjes zijn subtiel weggewerkt rondom het paneel, zodat de leds niet zichtbaar zijn als deze uit staan.

De spiegelverwarming is in verschillende maten en vermogens verkrijgbaar, alsmede de led-lichten. Je kan kiezen voor gewone witte lampjes, maar ook voor meer gekleurde leds. De installatie is eenvoudig: de panelen worden kant en klaar geleverd inclusief stekker. Voor het aan- en uitzetten, hoef je alleen de stroom inschakelen en onderbreken. Je kan het paneel monteren aan de wand of het plafond.

Je kan de lichtkleur op een dynamische wijze veranderen en een specifieke lichtsterkte instellen. Als je de led-verlichting gebruikt als lichtbron, dan heb je krachtiger licht nodig, bijvoorbeeld wanneer je de spiegelverwarming in de badkamer gebruikt om je make-up op te doen.

Verwarmde badkamerspiegel slimme thermostaat

Met een slimme thermostaat op je infrarood verwarming spiegel programmeer je de verwarmingstijden voor iedere dag van de week. Een badkamerspiegel met verwarming heeft een zeer snelle opwarmtijd, in slechts 8 tot 15 minuten is de verwarming op volle kracht. 

De verwarmde badkamerspiegel met thermostaat bedien je eenvoudig door de app op je smartphone. Via de app kan jij en de andere familieleden alles regelen zoals de temperatuur, de verschillende programma’s en je kan het ir paneel er natuurlijk ook mee aan of uitzetten.

Infrarood verwarming spiegel in jouw woning

Infrarood verwarming spiegels onderscheiden zich van andere verwarmingen op het gebied van kostenbesparing, onderhoud en gezondheid. Infrarood verwarming in de spiegel is geruisloos, geurloos en onderhoudsvrij. Het warmtepaneel met gehard glas is verkrijgbaar in verschillende prachtige designs, zoals een spiegel en krijtbordverwarming. Dankzij de ip54 klasse kan dit type paneel ook in vochtige ruimtes worden gemonteerd.  Meer weten? Vraag ons naar de mogelijkheden voor jouw woning.

Design spiegel met verwarming van gehard glas

De verwarming met gehard glas wordt kant-en-klaar geleverd inclusief stekker. De verwarmde spiegel is gemaakt van gehard glas en is zeer sterk en veilig. Glas is zeer sterk materiaal.

Door de badkamerspiegel met verwarming te monteren aan de wand en door de elektrische stroom inschakelen kan je direct genieten van de warme infrarood stralen. De stroom inschakelen of onderbreken kan door middel van de ingebouwde of slimme thermostaat. Verkrijgbaar via onze showrooms en natuurlijk ook in onze online shop.

FAQ

Met de ingenieuze muurbeugel kan onze verwarming van gehard glas eenvoudig en veilig zowel horizontaal als verticaal worden bevestigd. Monteer jouw spiegel infrarood verwarming in design uitvoering horizontaal boven de gootsteen. Of verticaal als een lange spiegel op smalle muurstukken.

Na de montage kun je de elektrische

 stroom inschakelen en geniet je direct van de warmte. Je kan uitgaan van een gemiddelde van ongeveer 30 watt per m voor woonkamers. Voor een probleemloze, onopvallende integratie in elk kamerontwerp.

Onze infrarood panelen zijn ontworpen om extra veiligheid te brengen in huis. Juist en vooral in de badkamer. Dankzij het hoogwaardige veiligheidsglas en de IP-klasse zijn de spiegel warmtepanelen spatwaterdicht en extra sterk.

Ze zijn dan ook veilig om te gebruiken in natte ruimtes. Zelfs als het glas zou breken, dan ontstaan er geen grote scherven.

 

Verder is het ir warmtepaneel voorzien van een veiligheid schakelaar die over verhitting voorkomt. Wanneer het verwarmingspaneel te warm zou worden, slaat de verwarming uit zichzelf uit. Veiligheid heeft de allerhoogste prioriteit bij Infrarood paneel.

Kenmerken van onze spiegelverwarming:
– Geen beslagen spiegel meer in de badkamer.
– IPx4 bescherming spatwaterdicht
– ESG-veiligheidsglas
– TÜV GS keurmerk

De infrarood warmtepanelen van Infrarood paneel passen bij ieder interieur. Van infrarood spiegel in de badkamer tot een Monet beeldpaneel in de woonkamer. Jouw fantasie in ontwerp van foto en kunst kent geen grenzen.

Staand, liggend of gewoon vierkant, onze ir panelen kunnen naar wens gemonteerd worden. Of ze nu aan het plafond of aan de wand hangen.

Dankzij het innovatieve montage systeem bieden ze een stabiele en veilige ophanging. Per ir paneel kan je kiezen uit verschillende uitvoeringen en kleuren. Zodat het paneel altijd bij je interieur past.

Wij leggen je graag alles uit over onze infrarood warmtepanelen en de mogelijkheden in jouw huis. Welk formaat en benodigde vermogen het beste bij jouw persoonlijke wensen past. We voorzien je uiteraard graag van advies.

Onze adviseurs staan je graag te woord om al je vragen te beantwoorden. Natuurlijk kan je ook altijd bellen de Infrarood paneel klantenservice.

Offerte aanvragen