infraroodpaneel_LOGO-01

Winkelwagen

online winkel

Infrarood verwarming badkamer

Infrarood verwarming badkamer kopen

Infrarood verwarming badkamer zorgt voor een heerlijk comfort als je ’s morgens vroeg opstaat.  Je wilt een warme en comfortabele badkamer betreden. Dit wil je bereiken zonder dat je uren van te voren een verwarming moet aanzetten. 

De oplossing voor een badkamer die snel verwarmd moet worden zijn de moderne infrarood panelen van Infrarood paneel. Infrarood verwarming is namelijk zuinig in verbruik, duurzaam, prachtig om te zien en in combinatie met groene stroom ook nog eens CO2 neutraal.

Geen stinkende lelijke radiatoren meer in jouw badkamer, maar een modern infrarood paneel. Verkrijgbaar in alle RAL-kleuren, met een foto afdruk erop of als infrarood spiegel. Eenvoudig te monteren aan de wand of zelfs aan het plafond. 

Met een plafond infrarood paneel heb je het voordeel dat de vloer ook altijd heerlijk warm is. Net als een vloerverwarming, maar dan zonder de hoge kosten. Infrarood paneel heeft nauwelijks een opwarmtijd nodig waardoor je eigenlijk geniet van instant warmte.

Handdoekdroger infrarood paneel met foto in badkamer infrarood verwarming badkamer

Hoe kan je het beste een handdoek drogen badkamer?

In de badkamer is het vaak vochtig na het douchen of baden. Hoe kan je het beste je handdoek drogen badkamer? Dat is een vraag die vaak gesteld wordt. Infraroodpaneel heeft daar een perfecte oplossing voor, namelijk een infrarood paneel badkamer handdoek. Met onze handdoekdroger heb je nooit meer vochtige handdoeken. En bovendien sla je na iedere douchebeurt niet alleen een droge handdoek om je heen, maar ook warme. We leggen je de voordelen uit van handdoek drogen badkamer met infraroodstraling. 

Wat is een infrarood verwarming badkamer handdoek?

Een infrarood verwarming badkamer handdoek is een unieke oplossing voor droge en warme handdoeken. Hoe ziet deze verwarming eruit? Het is een slank infraroodpaneel van 2,2 cm dik, welke voorzien is van twee warmte-zones. 

Hoe werkt een infrarood verwarming handdoek? De unieke Dual-Zone handdoeken droger van het merk Welltherm en Ecaros is een twee-in-één toestel. De bovenste zone is een infrarood paneel waarbij de temperatuur oploopt tot 120 graden Celsius. Deze zone heeft dan ook de functie om aangename warmte te verspreiden in de badkamer. 

De onderste zone heeft een droogfunctie voor de handdoeken. De temperatuur van dit gedeelte ligt lager, 70 graden Celsius. De infrarood panelen zijn verkrijgbaar in een glazen en metalen uitvoering. 

Op het infrarood verwarmingspaneel zelf is ruimte voor twee of drie metalen beugels waar je de handdoeken vervolgens aan ophangt, zodat ze kunnen drogen. Doordat de panelen slechts 2,2 cm dik zijn, bespaar je ook nog eens ruimte in de warme badkamer. Handdoek drogen badkamer doe je met een warmtepaneel van Infraroodpaneel.

Voordelen van badkamer verwarmen met infrarood

Een badkamer verwarming brengt vele voordelen naar voren. Zeker als de badkamer verwarmd met infrarood panelen. Allereerst verwarmd een infrarood paneel niet de lucht, maar de objecten en mensen in de ruimte. 

Onder objecten verstaan we het badkamer meubel, vloer, muren en andere vaste voorwerpen. Deze objecten houden de warmte vast, waardoor ze warm aanvoelen. Vervolgens weerkaatsen ze de warmte weer terug. Je voelt daardoor van alle kanten de warmte. 

Doordat de muren warm zijn heb je het na het douchen nauwelijks condensvorming in de ruimte. Dit houdt schimmelvorming in de badkamer tegen. Daarnaast is ons Infrarood paneel zeer zuinig in het verbruik. Je hebt geen onderhoudskosten en de installatie is eenvoudig. 

Naast deze voordelen profiteer je ook van een prachtige designs. Infrarood panelen voor de badkamer zijn slecht 2 tot 3 cm dik. Je monteert ze aan de wand of het plafond. Ruimtebesparend en het staat ook nog eens bijzonder mooi in deze ruimte.

infrarood paneel plafond badkamer

Is een elektrische verwarming veilig in de badkamer?

In de badkamer wil je dat alles veilig is. Je staat er per slot van rekening met blote voeten op de vloer. Sommige mensen denken dat elektrisch verwarmen in de badkamer gevaarlijk is, maar niets is minder waar. Onze elektrische infrarood panelen dragen de IP54 klasse. Een infrarood paneel is een elektrische verwarming en is uiterst veilig voor gebruik in de badkamer. We leggen je uit waarom onze elektrische verwarming met infrarood straling veilig is in de badkamer. 

Dankzij de IP44-klasse is de elektrische infrarood verwarming spatwaterdicht, waardoor ze absoluut veilig zijn om in welke vochtige ruimte dan ook te gebruiken. Wat belangrijk is bij de installatie, is dat je de veilige afstand van 60 cm aan van de dichtstbijzijnde wateraansluiting. Vaak wordt een elektrische badkamer verwarming handdoek tegenover de douche of bad gemonteerd. Zodra je klaar bent met douchen sla je de warme en droge handdoek zo om je heen. 

Bovendien zijn warmte panelen voorzien van meerdere veiligheidsschakelaars tegen oververhitting. Mocht het om de een of andere reden voorkomen dat het infrarood paneel niet uitgaat, dan schakelt deze zichzelf uit als het een bepaalde maximum temperatuur bereikt is. Extra veilig. 

De badkamer infrarood verwarming van glas is gemaakt van verhard ESG veiligheidsglas. Daarnaast bevat het geen scherpe hoeken. Het is dus zeker veilig om elektrische infrarood verwarming met handdoek droger in de badkamer te installeren. 

Meerdere functie badkamer radiator handdoekdroger

De badkamer radiator handdoekdroger heeft meerdere functies. Ten eerste zorgt de handdoekdroger ervoor dat je de vochtige of natte handdoeken in een mum van tijd goed droog zijn. Dit heeft als voordeel dat ze ook niet muf gaan ruiken. 

Ten tweede dient de badkamer radiator handdoekdroger als een heerlijke badkamer verwarming. De lange golf infrarood stralen geven een heerlijke intense warmte af, die je nodig hebt in deze vochtige ruimte. 

Ten derde heb je met een badkamer radiator handdoekdroger gelijk een mooie plek om je handdoeken aan op te hangen. De designpanelen van Infraroodpaneel zijn overigens in verschillende afmetingen en wattages verkrijgbaar. 

Indien je voor een spiegel infrarood paneel kiest met handdoekdroger, dan heb profiteer je nog van een vierde functie. Namelijk de spiegel zelf. Het voordeel van een spiegelpaneel is dat je nooit meer een beslagen spiegel in de badkamer hebt na het douchen. 

Infrarood verwarming in de badkamer: prijs

De prijs van elektriciteit is in Nederland zo’n 20 tot 50 eurocent per kWh (kilowattuur). 

Uiteraard schommelen deze prijzen. Daarnaast is de prijs ook per regio en aanbieder afhankelijk. Door nauwkeurig om te gaan met het gebruik van de infrarood verwarming kan je besparen op energie. Verwarm bijvoorbeeld alleen de ruimte waar je aanwezig bent. Verlaag de thermostaat met 1 graad Celsius. Dit levert je per jaar maar liefst een besparing op van zo’n 6 procent. Zet niet de elektrische kachel 24 uur per dag aan en bedien je thermostaat met de smart home app. Waar je ook bent, je bedient de thermostaat op afstand. 

badkamer renovatie merken infrarood panelen

Besparen op badkamer verwarming

Iedereen wil natuurlijk besparen op de verwarmingskosten. Met een infrarood verwarming badkamer bespaar je dan ook werkelijk op de kosten. De warmtepanelen met infrarood zijn namelijk zuinig en efficiënt in het verbruik. 

De verbruikskosten zijn afhankelijk van een aantal factoren. Zoals het huidige elektriciteitstarief, de te verwarmen ruimte per m3, de verwarmingstijd per dag, isolatie waarde en de prestatie van de verwarming. Als voorbeeld nemen we een infrarood spiegel.

Een infrarood spiegel van 90 x 60 cm met een vermogen van 580 Watt kost gemiddeld slecht 0,58 euro per dag. Ter vergelijking, het verbruik van de wasmachine staat gelijk aan het verbruik van vier van bovengenoemde panelen.

Door nog meer te besparen regel je de infrarood verwarming met een slimme thermostaat of wifi thermostaat. Deze kan een infrarood paneel zodanig aansturen dat je nog meer energie bespaart. Bijvoorbeeld door de infrarood verwarming plafond of handdoekdroger uit te zetten als er niemand aanwezig is.

Schoon en zuinig 

Wil je een spiegel mooi schoon hebben, dan is de oplossing een Infrarood spiegel, dat is een spiegel met infrarood verwarming. Hou je van droge handdoeken, dan wil je ook een handdoekdroger. Een infrarood kachel zorgt dat je het iedere dag het lekker warm hebt in de badkamer.

De infrarood kachel zorgt ook dat je badkamer schoon en schimmelvrij blijft. Infrarood panelen houden iedere ruimte warm, en het is het beste alternatief voor gas verwarmen, zeker met groen stroom.

Een infrarood kachel in je badkamer staat ook mooi. Kies een infrarood kachel met een foto of RAL kleur. 

Een IR paneel met beeld past in elk interieur en in iedere ruimte. Vraag naar de ongekende mogelijkheden en oplossingen. 

Infrarood verwarming plafond in de badkamer

Bij een onopvallende installatie kies je een Infrarood paneel plafond met kleur of foto die opgaat bij je badkamer interieur. Bijvoorbeeld de infrarood paneel plafond in witte kleur afgewerkt met een poedercoat laag. Met de speciale plafondbeugel is de montage in je badkamer ook nog eens eenvoudig en snel.

Een infrarood verwarming plafond badkamer is verkrijgbaar in alle RAL-kleuren en dus eenvoudig aan te passen aan de kleur van het plafond. Natuurlijk kan je ook kiezen voor een opvallende kleur. 

Een infrarood verwarming plafond verwarmt direct je gehele badkamer en de vloer. De badkamervloer wordt ook lekker aangenaam voor de elektrische kachel.

Milieuvriendelijk verwarmen

Een elektrische radiator middels infrarood verwarming is de groene oplossing voor de verwarming van jouw badkamer of andere ruimtes in je huis. Meer en meer mensen kiezen voor een milieuvriendelijke en gasloze verwarming van Infrarood Paneel. Elektrische kachel middels infrarood verwarming is dan een uitstekend begin. Doe dit met groene stroom of zonnepanelen.

Waar kun je ir verwarming voor de badkamer kopen? 

De badkamer radiator handdoekdroger modellen die je bij Infraroodpaneel in de webshop kan kopen zijn voorzien van de nodige veiligheidskeurmerken. Zoals, CE en VDE-certificaten, TÜV-keurmerk, RoHS-keuring en Made in Europe. 

Waarom badkamer elektrisch verwarmen?

Elektrische verwarming badkamer warmt snel de natte ruimte op. De meest zuinige en effectieve elektrische verwarming badkamer is middels infrarood straling. Infrarood paneel badkamer met spiegel verwarming of handdoek droger. In wand- of plafond model beschikbaar.

Een zuinige en duurzame elektrische kachel voor in de badkamer dat wil iedereen. Zuinig in verbruik, duurzaam en aangenaam warm. Met een elektrische kachel heb je altijd warmte in de buurt voor koude ochtenden, maar ook voor de kille avonden. 

badkamer verwarming infrarood badkamer infraroodpaneel badkamer spiegel met verwarming infrarood spiegel 2

Huis verwarmen zonder gas

Vroeger werden badkamers verwarmd met gas. Dit is tegenwoordig niet meer de norm, een huis verwarmen zonder gas is de oplossing voor de energietransitie.

Eerst was verwarmen met elektriciteit namelijk een stuk duurder dan met gas, maar dat verschil neemt steeds verder af. 

Door elektrisch verwarmen met groene stroom stoot je geen CO2 meer uit. Daarnaast zijn de infrarood paneelverwarming van Infrarood paneel zeer zuinig en duurzaam in verbruik. Dat is niet alleen fijn voor de portemonnee maar vooral ook voor onze planeet.

Kies voor een elektrische kachel met infrarood stralen waardoor je iedere ochtend geniet van een comfortabele badkamer. De panelen zijn in verschillende vormen, vermogen en designs verkrijgbaar. Geschikt voor wand- of plafondmontage.

Elektrische kachel in de badkamer

Een elektrische kachel kan met behulp van bijvoorbeeld zonnepanelen op zelf opgewekte stroom draaien. Daarnaast verkopen wij enkel en alleen infrarood panelen  die energiebesparend zijn. Hierdoor betaal je niet meer dan nodig is om de ruimte te verwarmen.

Heb je overal een gasverwarming in het huis maar wil je bijvoorbeeld in de badkamer een elektrische kachel? Dan is een elektrische kachel van Infrarood paneel ook een uitstekende oplossing als bijverwarming.

Infrarood panelen hebben een korte opwarmtijd van slechts 8 tot 15 minuten, waardoor ze ideaal zijn voor de badkamer. Daar wil je genieten van een snelle en duurzame warmte. Kies voor de badkamer altijd voor een iets hoger vermogen, zodat de ruimte snel warm is.

Infrarood verwarming plafond in de badkamer

Bij een onopvallende installatie kies je een Infrarood paneel plafond met kleur of foto die opgaat bij je badkamer interieur. Bijvoorbeeld de infrarood paneel plafond in witte kleur afgewerkt met een poedercoat laag. Met de speciale plafondbeugel is de montage in je badkamer ook nog eens eenvoudig en snel.

Een infrarood paneel plafond is verkrijgbaar in alle RAL-kleuren en dus eenvoudig aan te passen aan de kleur van het plafond. Natuurlijk kan je ook kiezen voor een opvallende kleur. 

Een infrarood verwarming plafond verwarmt direct je gehele badkamer en de vloer. De badkamervloer wordt ook lekker aangenaam voor de elektrische kachel.

Alkari metalen infrarood handdoekdroger ITC versie Zwart 800 watt

Handdoek radiator

Ideaal in de badkamer is een infrarood paneel met een handdoekdroger. Dit is een dual-zone warmtepaneel waaraan speciale handdoek beugels bevestigd zijn. Waaraan je vervolgens de handdoeken kunt hangen om ze te drogen.

De infrarood panelen van Infrarood paneel zijn bijzonder functioneel. Eén zone is ingericht als een ware infrarood radiator, waarvan de temperatuur oploopt tot maar liefst 120 graden. Het andere deel bevat de droog functie. Hiervan is de max. temperatuur 70 graden Celsius is.

Het dual infrarood paneel kan je op twee wijze monteren. Namelijk het warmste gedeelte boven of onder. De beugels zijn wit of zilver gekleurd, zodat het altijd past bij jouw warmtepaneel.

Aan de achterkant van het infrarood paneel badkamer zitten standaard zowel aan de boven- als onderkant twee gaten waar je de twee droogbeugels eenvoudig aan vast maakt. Je kan eventueel ook later de beugels nog toevoegen aan het infrarood paneel.

Thermostaat Badkamer

Thermostaat koppelen aan je mobiele telefoon kan met onze apps. Je wilt alle infrarood panelen gemakkelijk aan en uit kunnen zetten. Ook op bepaalde tijdstippen plannen. De thermostaten van Infrarood Paneel kan je kopen in onze online shop. Of je nu een thermostaat badkamer of voor je elektrische kachel woonkamer wilt hebben. Infrarood Paneel heeft de beste thermostaten voor bij je paneelverwarming.

Voordelen infrarood verwarming

Een infrarood verwarming brengt vele voordelen naar voren. Allereerst verwarmd een infrarood paneel niet de lucht, maar de vaste voorwerpen en mensen in de kamer. Zoals badkamer meubel, vloer en muren. De objecten houden de warmte vast.

Daarnaast weerkaatsen de objecten de warmte weer terug in de ruimte. Daardoor voel je van alle kanten de warmte. Doordat de muren warm zijn heb je het na het douchen nauwelijks condensvorming in de ruimte. Dit houdt schimmelvorming in de badkamer tegen.

Infrarood paneel is zeer zuinig in verbruik. Maar liefst 93% van de energie wordt omgezet in duurzame warmte. De installatie is eenvoudig en je hebt ook nog eens geen onderhoudskosten. Dit scheelt je jaarlijks ook veel in de kosten.

Naast deze voordelen profiteer je ook van een prachtige designs. Infrarood panelen voor de badkamer zijn slecht 2 tot 3 cm dik. Je monteert ze aan de wand of het plafond. Ruimtebesparend en het staat ook nog eens bijzonder mooi in deze ruimte.

Diverse designs

Infrarood paneel levert diverse soorten infrarood design verwarming. Niet alleen voor de badkamer, maar ook voor andere ruimte in jouw woning.

Infrarood verwarming is geschikt als hoofd- of als bijverwarming, zoals de badkamer of een koude zone in het huis.

Handdoekdroger: speciaal voor in de badkamer zijn er handdoek panelen met beugels waar je de handdoeken overheen hangt. Het paneel heeft een Dual-Zone. De bovenste zone is een infrarood verwarming waarbij de temperatuur oploopt tot 120 graden Celsius.

Deze zone heeft dan ook de functie om warmte te verspreiden in de badkamer. De onderste zone heeft een droog functie voor de handdoeken. Deze radiator wordt het meest gebruikt in badkamers om een warme handdoek plus badkamer te hebben.

Spiegel verwarming: een infrarood paneel met spiegeloppervlak met of zonder frame is ideaal voor boven de wastafel. Eventueel ook verkrijgbaar met led-licht. Nooit meer last van een beslagen spiegel na het douchen.

Spiegel met verwarming

Met een spiegel met verwarming  met verlichting steel jij de show in de badkamer. Met onze spiegel infrarood verwarming heb je nooit meer last van een beslagen spiegel na het douchen of baden. De verlichting wordt verzorgd door zuinige led-verlichting. Infrarood paneel adviseert altijd het paneel tegenover de douche of het bad te monteren.

De ir spiegelpanelen zijn op het eerste gezicht niet eens herkenbaar als verwarming. De infrarood techniek zit verborgen in de behuizing van de hoogwaardige spiegel. Op deze manier zorgt het voor een onopvallende en ruimte besparende warmte in de badkamer.

Een badkamer infrarood spiegel paneel kan je zowel horizontaal als verticaal installeren. Monteer de spiegel horizontaal boven de wastafel of verticaal als lange spiegel op de muur. Het warmtepaneel is slechts 2 cm dik.

De spiegelpanelen zijn gemaakt van verhard ESG veiligheidsglas en verkrijgbaar met of zonder frame. Ook kan je een led verlichting erop aansluiten, welke je bediend met één afstandsbediening. Eventueel kan dit ook achteraf. Informeer bij ons naar de mogelijkheden voor jouw badkamer verwarming.

Diverse soorten badkamer panelen

Infrarood paneel levert diverse soorten infrarood panelen voor jouw woning. Voor iedere ruimte in de woning hebben we een passende infrarood oplossing. Zoals voor de slaapkamer, woonkamer, keuken, hal, garage en badkamer.

Voor de badkamer is een infrarood spiegel paneel een veel geziene warmte oplossing. Niet alleen profiteer je van een warme badkamer, maar je hebt ook nooit meer last van een beslagen spiegel oppervlak. Zie direct je spiegelbeeld als je onder douche vandaan komt.

Een infrarood paneel met een handdoek droger is ook ideaal. Heerlijk als je uit je bad komt en je een warme handdoek om je heen slaat. Niet alleen heb je warme en droge handdoeken, maar ook een comfortabele temperatuur in de badkamer.

Heb je geen ruimte aan de wand voor het slanke infrarood paneel van slechts 2 cm dik? Geen probleem, dan kies je voor paneelverwarming plafondmontage. Het voordeel hiervan is dat de stralen naar beneden gericht zijn en je daardoor een warme vloer hebt.

Infrarood verwarming badkamer zorgt voor een warme en droge badkamer. Verkrijgbaar als spiegelpaneel, handdoekdroger of plafond paneel. Nooit meer een beslagen spiegel, geen last van condensvorming en geen schimmelvorming met infrarood verwarming badkamer.

badkamer verbouwing Infrarood verwarming badkamer

Innovatieve infrarood paneel badkamer

De badkamer infrarood verwarming van Infrarood paneel staat voor innovatieve en hoogwaardige technologie. Waardoor de panelen een zeer hoog rendement afgeven. Maar liefst 93% van de energie wordt omgezet in infrarood warmte.

Onze infrarood panelen gebruiken het totale warmte oppervlak om warmte af te stralen. Geen enkele centimeter blijft onbenut. Dat is het verschil van een hoge kwaliteit ir verwarming. Ze zorgen voor een warme badkamer en een gezonde binnenklimaat.

De badkamer is één van de koudste ruimtes in een woning. Infrarood panelen zijn daardoor zeer geschikt om je een warm gevoel in deze vochtige ruimte te geven. Daarnaast heb je ook nog eens het voordeel dat de luchtvochtigheid beter is.

Zeker bij badkamers moet je hierbij stilstaan, omdat schimmels zich goed ontwikkelen in vochtige ruimtes. De infrarood verwarming warmt de muren op, waardoor het vocht wegtrekt en schimmels geen kans meer hebben om zich te nestelen.

led verlichting badkamer plafond

Infrarood paneel badkamer

Een infrarood paneel badkamer is de moderne en zuinige manier om deze ruimte te voorzien van aangename warmte. De infrarood panelen werken efficiënt en effectief waardoor de ruimte binnen enkele minuten lekker warm is.

Daarnaast blijven de verwarmingskosten van een infrarood paneel badkamer binnen het budget en bespaar je er zelfs energie mee uit. De infrarood warmtepanelen zijn vervolgens verkrijgbaar in diverse prachtige designs, waardoor het een aanvulling is op de inrichting van jouw badkamer.

Denk bijvoorbeeld aan een spiegel met verwarming welke niet beslaat na het douchen. Of wat dacht je van een infrarood verwarming met handdoekdroger. Altijd droge handdoeken en een warme comfortabele badkamerruimte.

Heb je geen plek aan de muur, dan kies je voor een plafond warmte paneel. Voordeel hiervan is dat de stralen naar beneden gericht zijn, waardoor je gelijk geniet van een warme vloer. Je hebt geen aparte vloerverwarming meer nodig.

Plafondverwarming: een infrarood verwarming plafond heeft als voordeel dat de stralen naar beneden zijn gericht Daardoor wordt de vloer ook heerlijk warm. Je hebt geen elektrische vloerverwarming meer nodig. Een infrarood paneel plafond heeft ook een groot warmtebereik.

Koop online je infrarood verwarming badkamer bij de online winkel van Infrarood Paneel.

Soorten verwarming voor in de badkamer

Er zijn verschillende manier om een badkamer te verwarmen. Met warme lucht of stralingswarmte. Het nadeel van luchtverwarming, zoals een centrale verwarming, is dat deze op fossiele brandstoffen werkt en daarnaast alleen de lucht verwarmd.

Tijdens het douchen ontstaat veel condensvorming. Dit komt omdat de muren koud zijn. De warmte van de douche zorgt voor waterdruppels op de kouden muren. De gewone elektrische radiatoren hebben het nadeel dat deze veel energie slurpen.

De elektrische radiotoren, convectie kachel, cv ketel warmen slechts de lucht op. Dit is anders bij infrarood verwarming. Waarbij niet de lucht wordt verwarmd maar de objecten en mensen in de ruimte. Muren worden warm, waardoor schimmelvorming geen kans heeft.

Kies daarom voor de moderne elektrische radiatoren met infrarood van Infrarood Paneel. Onze ir panelen zijn namelijk zuinig in verbruik, duurzaam, prachtig om te zien en in combinatie met groene stroom ook nog eens CO2 neutraal.

badkamer verwarming infrarood badkamer infraroodpaneel badkamer spiegel met verwarming infrarood spiegel

Design en formaten badkamer verwarming

Bij nieuwe elektrische apparaten en voorwerpen wil het nog wel eens ontbreken aan een mooi design. Bij de infrarood panelen badkamer uit ons brede assortiment is aan ontwerp mogelijkheden geen gebrek. 

De moderne infrarood kachel is namelijk verkrijgbaar in diverse soorten en maten. Zo heb je naast een milieuvriendelijke radiator ook nog eens een mooi design. Met merken als Welltherm, Ecaros en Alkari zit er ook voor jou een geschikte paneel tussen.

Bij onze Infrarood Paneel winkels zijn de warmtepanelen verkrijgbaar in vrijwel alle formaten Zo heb je de keuze uit verticale en horizontale verwarming. De keuze in design is zeer groot. Onze panelen zijn verkrijgbaar in tal van kleuren. Of personalisme het met een mooie foto en kunst.

Een infrarood spiegelpaneel waardoor je nooit meer last hebt van een beslagen spiegel. Een metalen of spiegelpaneel met handdoek droger, zodat je altijd warme en droge handdoeken hebt. Vraag ons naar de mogelijkheden om jouw badkamer elektrisch te verwarmen.

warmtepaneel foto badkamer infraroodpaneel

Infrarood verwarming toepassen in elke ruimte

Je kan een Infrarood verwarming woonkamer en een Infrarood paneel badkamer kopen. Elke ruimte kan je verwarmen met warmtepanelen van Infrarood paneel.

Je kan met de verwarmingspanelen een schuur tot een baby kamer verwarmen. Plaats een infrarood kachel onder je bureau om koude voeten te voorkomen. Infrarood verwarming kan je als Infrarood paneel plafond of wandverwarming ophangen.

Er zijn ook veel mogelijkheden voor Infrarood verwarming badkamer. Een Infrarood paneel badkamer plaatsen kan ook als handdoekdroger of Infrarood spiegels. Vaak wordt een Infrarood verwarming plafond opgehangen, want dan wordt de gehele badkamer verwarmt.

Offerte aanvragen