infraroodpaneel_LOGO-01

Winkelwagen

online winkel

Infrarood verwarming slaapkamer

Infrarood verwarming slaapkamer kopen

Infrarood verwarming slaapkamer brengt de juiste luchtvochtigheid in de ruimte. Met een infrarood paneel profiteer je van een goede ademhaling en betere nachtrust. Juiste luchtvochtigheid en temperatuur. Een te vochtige ruimte is niet goed voor de gezondheid en kan leiden tot schimmelvorming.

Een slaapkamer verwarming is nodig zodat de juiste vochtigheidsgraad wordt bereikt. Een te warme slaapkamer is niet prettig als je gaat slapen. Maar er zijn ook voldoende denkbare situatie waarin je wel warmte wilt in de slaapkamer.

Bijvoorbeeld wanneer je studeert in de slaapkamer, tv kijkt of een boek leest. Kinderen spelen op hun slaapkamer en tieners maken hun huiswerk.

infrarood paneel

Een Infrarood Paneel in de slaapkamer is dan zeker gewenst. Het spreekt voor zich dat je een aangenaam klimaat in de slaapkamer wilt creëren, maar daarnaast mag dit niet een te grote impact hebben op de energie rekening.

Een conventionele verwarming, zoals cv-ketel aanzetten voor de slaapkamer is zeer kostbaar en niet efficiënt. Kies daarom voor een Infrarood verwarming slaapkamer van Infrarood Paneel. Infrarood warmte is de beste oplossing en gezondste manier om slaapkamers te verwarmen.

infrarood verwarming staat er om bekend dat deze binnen enkele minuten warm is. Het behoeft dus geen kostbare opwarmtijd. Wil je even tv kijken in de slaapkamer, dan zet je het infrarood paneel aan. Verlaat je de kamer na een uur, dan schakel je het warmtepaneel weer uit.

De warmtepanelen van Infrarood Paneel zijn in vele soorten en maten verkrijgbaar. Een fel gekleurd paneel in de kinderkamer of een verwarming schilderij aan de wand. Een infrarood spiegel die gelijk dient als passpiegel. Een ir paneel monteer je aan de wand of het plafond.

Een infrarood verwarming plafond in de slaapkamer laten plaatsen? De ideale plek voor plafond montage is boven het voeteneinde van het bed. Een infrarood paneel installeer je bij voorkeur tegenover de buitenmuur, waardoor het vocht uit de muren verdwijnt.

Alle infrarood panelen worden inclusief montage set, handleiding en aansluitsnoer met stekker geleverd. Optioneel verkrijgbaar is een thermostaat om de temperatuur in de kamer te reguleren. Wij leveren eenvoudige plug-in thermostaten tot wifi thermostaten. Deze kan je direct kopen in onze online winkel.

kinderkamer

 

Goede nachtrust met infrarood paneel

De stijlvolle design verwarming voor slaapkamers combineren de voordelen van de klassieke elektrische kachel met een laag energie verbruik. Daarnaast een comfortabele warmte die geen effect heeft op de luchtvochtigheid. Precies wat je nodig hebt in de slaapkamer.

Verwarmen met infrarood straling werkt op een andere manier dan convectie radiator. Een infrarood paneel warmt niet de lucht op. De infrarood straling dringt direct door in de materialen, objecten en personen. Ook ideaal als infrarood verwarming badkamer.

Op deze manier krijg je geen droge lucht en er is geen energieverlies aan het verwarmen van lucht. Er is ook geen luchtcirculatie waarbij stofdeeltjes in de lucht rondzweven. Met de moderne Infrarood verwarming slaapkamer geniet je van een gezond binnenklimaat. Koop direct bij onze shop.

Met infrarood verwarming slaapkamer en Infrarood verwarming woonkamer  bereik je de juiste vochtigheidsgraad, waardoor schimmels geen kans hebben om zich te nestelen. Met infrarood verwarming slaapkamer profiteer je van een gezonde klimaat met een goede ademhaling en betere nachtrust.

Infrarood paneel

 

Kinder slaapkamer verwarming

Kinderen zijn over het algemeen iets gevoeliger voor de luchtkwaliteit dan volwassenen. Een Infrarood verwarming slaapkamer is daarom zeer geschikt voor in de kinderkamer. Geen luchtcirculatie en juiste luchtvochtigheid. Kinderen met gevoelige bronchiën hebben hier veel baat bij.

Bij kachels in de kinder slaapkamer is verbrandingsgevaar een punt van aandacht. Infrarood panelen bereiken een oppervlak temperatuur tussen de 85 en 110 graden Celsius, zodat brandwonden en blaren zijn uitgesloten. Je kunt zonder gevaar het paneel aanraken.

Het infrarood paneel is uitgerust met een veiligheid bescherming tegen oververhitting en schakelt daardoor automatisch uit als het te heet wordt. Een infrarood paneel in de kinderkamer of elektrische verwarming babykamer is daarom volkomen veilig en onschadelijk.

Verder hebben de Infrarood verwarming slaapkamer van Infrarood paneel geen scherpe punten en hoeken, zodat er geen risico op letsel bestaat. Verkrijgbaar in prachtige designs voor de kinder slaapkamer, zoals krijtbord, felle kleuren paneel of verwarming schilderij

slaapkamer

 

Slaapkamer verwarming voordelen

Schimmels verdwijnen met een Infrarood verwarming slaapkamer het verschil in temperatuur tussen zomer en winter resulteert in een verhoogd vochtgehalte in de muren. De probleem gebieden zijn vaak de hoeken. Donkere vlekken op de muur zijn tekenen dat schimmels zich al op het oppervlak heeft verspreid.

Lucht ontvochtigen: een verwarmingspaneel gebruikt de warme stralen om de muren te verwarmen. Hierdoor komt het vocht naar buiten. De muren blijven warm en droog, waardoor schimmelinfecties uitblijven. De vochtigheidsgraad blijft hierdoor in de kamer op pijl.

Eenvoudige installatie: je schroeft eenvoudig het infrarood paneel aan de muur. De materialen voor bevestiging zijn meegeleverd. Lange en dure installaties, zoals bekend van een conventionele verwarming, zijn verleden tijd met infrarood kachel slaapkamer

Spaarmodus: de temperatuur kan worden aangepast aan je eigen warmte behoefte. Infrarood panelen warmen snel op, binnen 8 tot 15 minuten stralen ze maximale warmte uit. Bovendien is de infrarood straler stil, ruimtebesparend en ziet er ook zeer stijlvol uit.

Offerte aanvragen