infraroodpaneel_LOGO-01

Winkelwagen

online winkel

Infrarood verwarming Krijtbord

Infrarood verwarming krijtbord kopen

De infrarood verwarming krijtbord is een aanvulling op je inrichting. Naast warmte brengt de krijtbord verwarming iets extra’s in jouw interieur. Het leuke is namelijk dat je met echt krijt op het oppervlak van het infrarood paneel kan schrijven. Net als bij een schoolbord.

De infrarood verwarming past daardoor perfect in de keuken om je boodschappenlijst op te schrijven. Of laat een lief bericht achter voor je kinderen als ze thuiskomen van school. Het krijtbord warmtepaneel is ook functioneel in de kamer van je zoon of dochter. Aangename warmte gecombineerd met een schoolbord of berichtenbord.

Dankzij het geëmailleerde oppervlak kan het frame loze verwarmingspaneel als echt schoolbord worden gebruikt. Zo heb je de mogelijkheid om kleine berichtjes te schrijven, recepten en boodschappenlijstjes te plaatsen. Of maak een mooie tekening.

Of het nu gaat om de keuken, hal, kinderkamer, woonkamer of kantoor. De verschillende maten garanderen dat je voor iedere ruimte de juiste infrarood krijtbord verwarming vindt. Ook perfect als bijverwarming in welke ruimte je maar wilt.

Een infrarood paneel met krijtbord is ook een mooie aanvulling voor een kinderkamer of babykamer. Je kan de infrarood verwarming krijtbord veilig in kinderkamers plaatsen.

Koop een infrarood verwarming krijtbord in onze online winkel of vraag nu een gratis offerte op.

Infrarood Blackboard paneel

Het Blackboard is een ander product van Infrarood paneel.nl en wordt gebruikt als infraroodverwarming op scholen, kantoorruimtes en ook thuis. In de studie- of werkkamer.

De infrarood verwarming krijtbord heeft een korte opwarmtijd, waardoor je vrijwel direct kan genieten van de aangename warmte. Het verwarmingseffect van de infrarood technologie is voornamelijk gebaseerd op de warmte opslag in oppervlakken, objecten of lichamen. Zoals meubels, vloeren, muren en personen.

Krijtbord infrarood panelen maken gebruik van lange golf ir c-stralen, net zoals de zon maar dan zonder de schadelijke uv straling. Doordat de muren warm zijn, trekt het vocht weg. Daardoor verbetert de isolatie van de muur. En bovendien beschermt het de muren ook tegen vocht en schimmelvorming.

Doordat de vaste objecten de warmte opslaan, heb je geen groot warmteverlies als je de kamer ventileert. Indien je een ruimte ventileert waar gebruik wordt gemaakt van convectie warmte, dan ontsnapt de warmte direct naar buiten.

Kenmerken van krijtbord infrarood panelen zijn:

Je kan ze beschrijven met echt krijt.

 • Ideaal voor ruimtes, zoals de keuken, kinderkamer en restaurants.
 • Gemakkelijk installatie dankzij de meegeleverde muurbeugel.
 • Efficiënte en directe warmte.
 • Eenvoudig schoon te maken met een vochtige doek.
kantoor met krijtbord
Krijtbord keuken woonkamer radiator lage temperatuur

Infrarood verwarming krijtbord met muurbeugel

Het krijtbord infrarood paneel installeren gaat eenvoudig en snel. Je monteert het warmtepaneel gemakkelijk aan de wand dankzij de meegeleverde muurbeugel, pluggen en schroeven. Bij de installatie kit is ook ene boormaal meegeleverd.

Daarna plaats je het krijtbord paneel. Steek de stekker in het stopcontact en je geniet direct van heerlijke warmte.

Het snoer is maar liefst 1,95 meter lang. Daardoor is er altijd wel een stopcontact in de buurt te vinden, waar je het op kan aansluiten. Een rechtstreekse aansluiting op de elektriciteit is ook mogelijk. Wanneer je dit door een gecertificeerde elektricien laat doen, behoud je de garantie.

Het meegeleverde bevestigingsmateriaal is ook geschikt voor een veilige plafond montage. Echter een krijtbord ir paneel aan het plafond is niet heel handig als je erop wilt tekenen. 

Voor plafond montage zijn de infrarood panelen van metaal of glas uiterst geschikt.

Een infrarood krijtbordpaneel in de woonkeuken is daarom een ideale oplossing. Je wilt snel warmte, zodat je bijvoorbeeld ’s morgens rustig in de warmte kan genieten van je ontbijt en koffie. Een krijtbord infrarood kachel warmt eenvoudig een zone op.

Het infrarood paneel heeft een zwart schoolbord oppervlak, waardoor het een strakke uitstraling heeft. Gebruik de infrarood verwarming niet als een magneetbord. Omdat het oppervlak een temperatuur van 105 graden bereikt, mag het nooit worden beplakt. Niet met magneten en ook niet met plakband.

Waar krijtbord infrarood panelen toepassen?

De krijtbord infrarood panelen zijn op meerdere plaatsen sfeervol toe te passen. Het is de ideale verwarming voor veel verschillende ruimtes. Bijvoorbeeld in de keuken, eetkamer, kinderkamer, een restaurant, kantoor en wellness ruimtes.

Krijtbord infrarood panelen in wellness centra.Onze krijtbord panelen zijn dankzij de IP-klasse spatwaterdicht. Hierdoor zijn ze ook te installeren in vochtige ruimtes. Zoals in badkamers, maar ook in wellness omgevingen.

Schrijf op de voorkant van het infrarood paneel de behandeling die je aanbiedt, en geniet gelijk van de warme ir stralen. De warmtestralen geven je onmiddellijk een ontspannen gevoel.

Met de speciale ophangpunten aan de achterkant zijn de infrarood panelen geschikt voor montage van handdoekbeugels. Niet alleen is de ruimte warm, maar de handdoeken ook. Een allround product voor ieder spa.

Als je eenmaal infrarood stralen hebt ervaren, wil je niet meer anders. Waardoor je de infrarood panelen blijft gebruiken. Zowel voor de warmte, als het moderne design en als laatste omdat ze energiezuinig zijn.

Krijtbord infrarood panelen in restaurants. De infrarood krijtbord panelen zijn ook perfect te gebruiken in restaurants of bars. Je kan gelijk het menu of aanbieding van de week op het schoolbord schrijven en daarnaast genieten de gasten van aangename warmte.

Krijtbord infrarood paneel op kantoor
Op kantoor zijn de krijtbord infrarood panelen ook heel handig. Naast dat ze direct warmte geven, kan je ook direct de agendaplanning opschrijven. Of als je met collega’s aan het samenwerken bent, gebruik je het krijtbord warmtepaneel om aantekeningen te maken.

Krijtbord paneel is geen magneetbord

De krijtbord infrarood paneel is géén magneetbord. Omdat het oppervlak een temperatuur van 110 graden bereikt. Mag het nooit worden beplakt met papieren vellen of magneten.

Het oppervlak van het ir paneel mag dus nooit geblokkeerd worden. Dat vermindert immers de warmte afgifte.

De infrarood verwarming van Infrarood paneel kunnen naar ieders wens worden gemonteerd. Staand, liggend aan de muur of plafond.

Dankzij het goede montage systeem bieden de warmtepanelen een stabiele en veilige ophanging. Per infrarood paneel kan je tevens kiezen uit verschillende frame maten. Zodat het altijd bij je interieur past.

Wij leggen je graag alles uit over onze infrarood panelen en de mogelijkheden in jouw huis. Welk formaat en benodigde vermogen het beste bij jouw persoonlijke wensen past.

Vraag gratis advies aan bij een infrarood paneel kopen. Je kan ook een vrijblijvende offerte aanvragen. Koop direct bij onze webshop. Lees ook ons Magazine infrarood verwarming.

Infrarood verwarming krijtbord keuken

Voor het verwarmen van een woning wordt een krijtbord paneel vaak toegepast in de keuken.

De infrarood verwarming krijtbord is ideaal voor in de keuken of het eetgedeelte. Een infrarood paneel kan heel goed een zone of een gedeelte van de kamer verwarmen. Dit bespaart je energie en dus geld.

De warmtepanelen zijn ook ideaal voor gebruik van de overgang van seizoen. Wanneer het op de dag nog lekker warm is in de kamer door de natuurlijke zonnestralen, kan het ’s avonds in de lente en herfst koud zijn. Een infrarood paneel is tussen de 8 en 15 minuten op volle sterkte, waardoor je gelijk geniet van de heerlijke warme stralen.

Je hoeft geen dure en vervuilend cv installatie op te starten voor die paar uurtjes dat je wat extra warmte in huis wilt hebben.

Met een infrarood verwarming krijtbord in de keuken geniet je van twee geneugten. Een heerlijke zuinige en duurzame elektrische kachel met daarnaast een schoolbord welke je met echt krijt beschrijft. Een krijtbord verwarming is een aanwinst voor jouw keuken.

Elektrische kachel in de keuken, daar denk je wellicht niet zo snel aan. Je hebt al de warme oven, kookplaten en andere apparaten die warmte afgeven als je in de keuken bezig bent. Waarom dan een verwarming in de keuken?

Tegenwoordig zijn de keukens meer dan een plek waar alleen het eten wordt bereid. Het zijn woonkeukens, waar je samenkomt. En dan wil je wel warm erbij zitten. Infrarood verwarming keuken is ideaal voor gebruik als bijverwarming. Infrarood panelen zorgen voor de juiste temperatuur in de woonkeuken.

Met een infrarood verwarming krijtbord heb je het gemak dat je er notitie op achter kan laten. Schrijf de boodschappenlijst op de elektrische kachel of laat een bericht voor je kinderen achter. Je maakt de paneelverwarming eenvoudig schoon met een vochtige doek.

Infrarood verwarming krijtbord kinderkamer

Ook het infrarood verwarming krijtbord is uitermate geschikt voor de kinderkamer. Ook voor een babykamer. De infrarood panelen zijn aanraakveilig, maar kinderen mogen de panelen niet constant met de blote hand aanraken. Een traditionele radiator mag ook niet constant worden aangeraakt, want dat is heet. Erop krijten is veilig en het infrarood verwarming krijtbord is minder heet om aan te raken dan een klassieke radiator.

Het oppervlak van het infrarood paneel is maximaal 110 graden Celsius (hoogste stand) en is daardoor aanraak veilig voor kinderen. Het getal klinkt hoog, maar het is de veiligste verwarming voor mensen en kinderen en het is niet de aanraak temperatuur, die is aanzienlijk lager. Bij het tekenen of schrijven op het krijtbord is het aangeraden om de temperatuur niet op de hoogste stand te zetten. De panelen hebben geen scherpe randen, waardoor ze ook veilig zijn om in de kinderkamer aan de muur te monteren.

De kinderen kunnen erop tekenen. Neem gekleurd krijt voor een nog beter resultaat van de tekening. Je kan de krijtbord panelen gemakkelijk schoon maken met een natte doek. 

Nadelen infrarood verwarming kinderkamer

Let op dat kinderen nooit magneten of plakband op het infrarood verwarming krijtbord plaatsen, want dat houdt de gezonde straling tegen en de warmte propt zich op achter de magneet. De magneet wordt dan gevaarlijk heet, dan is het 110 graden en te heet om aan te raken. Mocht dit gebeuren eerst het infrarood paneel uitzetten, dan de magneet verwijderen. Ook bij een klassieke radiator wordt een magneet heel heet.

Voor een babykamer moet je de warmtepanelen, met of zonder krijtbord altijd hoog plaatsen, zodat een baby het niet constant kan aanraken. Een babyhuid is gevoeliger.  Vanaf een bepaalde leeftijd kan het lager worden gehangen.

De krijtbord infrarood panelen kan je online via onze shop kopen of kom langs bij één van de showrooms.

Waar krijtbord infrarood panelen kopen?

De krijtbord infrarood panelen van Infrarood paneel kan je kopen bij onze winkels. Wij hebben diverse partners met showrooms verspreidt over heel Nederland en België.

Wil je meer informatie of advies infrarood verwarming ontvangen, dan is dat heel goed mogelijk in één van onze showrooms of bij de officiële dealers. Het hoofdkantoor van Infrarood paneel is gevestigd vlakbij Roosendaal, in Oud Gastel.

In de showroom kun je vrijblijvend rondkijken en zelf de infrarode warmte van de warmtepanelen ervaren. Onze adviseurs staan je graag te woord om al je vragen te beantwoorden. Natuurlijk kan je ook altijd bellen met onze klantenservice.

De krijtbord infrarood panelen van Infrarood paneel kan je eenvoudig online kopen via onze shop. Hier zijn alle modellen van de krijtbord infrarood panelen weergegeven, zoals het Blackboard paneel.

De verschillende typen infrarood panelen, de diversiteit in vermogen, de kleuren en omschrijving vind je in onze online winkel. Je kan ook kiezen voor een verwarming poster of verwarming schilderij. Maak je huis mooier met een verwarmingspaneel.

Voordelen infrarood verwarming krijtbord

 • Beschrijfbaar met echt krijt
 • Geen CO2 uitstoot.
 • Lage aanschafkosten.
 • Snelle en ongecompliceerde installatie.
 • Geen onderhoudskosten.
 • Geruisloos
 • Het verbetert het binnenklimaat en de luchtkwaliteit.
 • Geen rondzwevende stofdeeltjes.
 • Efficiënt en duurzaam energiegebruik per jaar.
 • Muren blijven droog, waardoor je geen last hebt schimmelvorming.
 • Snelle opwarmtijd. Binnen 8 to 15 minuten is het paneel warm.
 • Bediening door middel van het Smart Home systeem.
 • Geurloos. Infrarood panelen geven geen vieze geurtjes af.
 • Gezondheidsvoordelen door de infrarood straling.
 • Gebruik infrarood paneel als hoofd- of bijverwarming.
1000 watt zwart warmtepaneel
zwart warmtepaneel 800 watt
zwart warmtepaneel 200w

Infrarood verwarming krijtbord halletje

Goed geplaatste, hoogwaardige infrarood verwarming krijtbord  verwarmt de hal, inclusief eventuele jassen en schoenen. Een infrarood paneel kan de gehele hal verwarmen of juist een bepaalde zone. Dit is afhankelijk van de inrichting van de hal, de grootte en de warmtebehoefte.

Is de hal warm genoeg, dan schakel je eenvoudig het infrarood paneel weer uit. Infrarood verwarming is ideaal voor gebruik als bijverwarming in de een halletje. Een IR Paneel zorgt voor de juiste temperatuur in de hal.

Dankzij het slanke ontwerp, slechts 3 centimeter dik, verspilt het  infrarood verwarming krijtbord geen waardevolle ruimte in de hal. De infrarood kachel met krijtbord kan perfect geïntegreerd worden bij de inrichting. Infrarood panelen zijn er in veel verschillende soorten en maten.

Je kan ook kiezen om in je hal een spiegel met verwarming of een infrarood verwarming woonkamer te plaatsen. Een infrarood krijtbord paneel is natuurlijk bijzonder geschikt voor om berichten in het halletje op te schrijven. Je vergeet nooit meer wat als je de deur uitgaat of thuis komt. 

Werking van infrarood verwarming krijtbord

Een infrarood verwarming systeem verwarmt de objecten en mensen in de ruimte. De objecten in de kamer houden de warmte van de infrarode straling vast en reflecteert het weer de ruimte in.

Doordat er geen luchtcirculatie is met infrarood panelen heb je geen last van rondzwevend stof en bacteriën. Je geniet van de radiator middels infrarood verwarming van een schoon binnenklimaat. Met name erg prettig voor mensen met een allergie of astmapatiënten.

In een woonkeuken staan veel kasten en voorwerpen, waardoor een infrarood verwarmingspaneel veel oppervlakken heeft om te verwarmen. Je hebt dus niet een heel krachtig paneel nodig om de keuken warm te krijgen. Zo’n 20 watt/m3 is voldoende voor deze ruimte.

Infrarood verwarming is snel en eenvoudig te installeren en bespaart ruimte. Het enige wat je nodig hebt is een vrije muur of het plafond waar je een ir paneel van Infrarood Paneel installeert. Elektrisch verwarmen start met Infrarood panelen en begin met huis verwarmen zonder gas.

Je kan de infrarood panelen van Infrarood Paneel aansturen met een thermostaat, je kan kiezen voor een slimme thermostaat, wifi thermostaat of kamer thermostaat.