infraroodpaneel_LOGO-01

Winkelwagen

online winkel

Infrarood paneel zwart als krijtbord

Infrarood paneel zwart welke je met krijt beschrijft

Een infrarood paneel zwart kan je in meerdere ruimtes toepassen. Dit stijlvolle warmtepaneel maakt van een muur een prachtig aanzicht. Een zwarte verwarming is niet alleen stijlvol, maar straalt een heerlijke warmte uit. Deze warmte is te vergelijken met de zonnestralen, maar dan zonder de schadelijk Uv-straling. Een mat infrarood paneel kan je ook nog eens met krijt beschrijven. Waar kan je dit multifunctionele infrarood paneel zwart toepassen? En wat zijn de kenmerken van een infrarood paneel zwart.

krijtbord kinderkamer infraroodpaneel infrarood verwarming krijtbord

Wat is een infrarood verwarming krijtbord?

Een infrarood verwarming krijtbord is een zwarte verwarming welke gemaakt is metaal of glas. Het oppervlak kan je beschrijven met echt krijt. Infrarood verwarming krijtbord zien we vaak terug in de keuken. Handig voor de boodschappenlijst, recepten of een lieve boodschap voor je kinderen of partner. In de kinderkamer is het ook een ideaal paneel, want kinderen kunnen er heerlijk op krijten. Het warmtepaneel wordt maximaal 115 graden Celsius en is aanraakveilig. Er zitten ook geen scherp punten aan, waar kinderen of dieren zich aan kunnen stoten. Maar ook infrarood paneel zwart badkamer.

Een krijtbord verwarming kan ook bij bedrijven heel goed toepassen. Bijvoorbeeld als brainstormbord in de vergaderzaal van een kantoor. Je schrijft er alle ideeën. In de horeca waar het dagmenu met krijt wordt opgeschreven. Omdat het infrarood paneel zwart spatwaterdicht is, zie je ze ook veel terug in wellness resorts. Het infrarood paneel maak je weer eenvoudig schoon met een vochtige doek. 

Alkari krijtbord infrarood paneel

Het Alkari krijtbord infrarood paneel, welke verkrijgbaar is bij Infraroodpaneel is verkrijgbaar in de metalen versie. Het warmtepaneel is afgewerkt met hoogwaardige zwart mat gelakt metaal. Dit geeft het infrarood paneel enerzijds een robuuste uitstraling en anderzijds is het warmte paneel heel elegant. 

Alkari infrarood verwarming zwart is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en wattages. Van 40 x 60 x 2 cm tot 600 x 1400 x 2 cm. Dankzij het slanke ontwerp van slechts 2 cm is het krijtbord infrarood paneel ook ruimtebesparend aan de wand. Ook is het mogelijk om het warmtepaneel aan het plafond te monteren. De montage is eenvoudige met de bijgeleverde montagebeugels en installatiekit. 

Dankzij de IP44 klasse kan je het infrarood paneel zwart ook in vochtige ruimtes monteren, zoals een infrarood paneel zwart badkamer. Een Alkari krijtbord infrarood paneel zie je ook vaak terug in spa & wellness ruimtes. Houd bij de installatie wel altijd de veilige afstand aan van 60 cm van de dichtstbijzijnde wateraansluiting.

Krijtbord keuken woonkamer radiator lage temperatuur

Infrarood paneel zwart met thermostaat

De Alkari krijtbord infrarood panelen met ITC sturing hebben een geïntegreerde thermostaat. Infrarood paneel zwart met thermostaat is voorzien van een slimme ITC sturing, welke draadloos de Alkari verwarming aanstuurt. Middels één centrale thermostaat kan je eenvoudig meerdere infraroodpanelen in de ruimte draadloos aansturen Het resultaat is een overzichtelijke en nette installatie zonder zichtbare bedrading. Op een Alkari infrarood paneel zwart met thermostaat ontvang je 2 jaar garantie.

De warmtepanelen van Infraroodpaneel met ITC sturing communiceren middels een draadloze verbinding met de centrale thermostaat. Waarbij je ook kan kiezen voor bediening op afstand via de app op je smart device, zoals een mobiele telefoon of tablet. De zuinige verwarming met een thermostaat regeling levert gemiddeld een jaarlijkse besparing op van 22%. Tel daarbij op het spaarzame verbruik van een infraroodverwarming. Je bespaart met infrarood panelen in huis zo’n 30 tot 50% op de energiekosten ten opzichte van een convectie kachel. 

Zwart infrarood paneel Welltherm en Ecaros

Van de Duitse merken Welltherm en Ecaros kan je een zwart infrarood paneel kopen waarvan het oppervlakte gemaakt is van extra veilig glas. Het matte of glanzende glas oppervlak bereikt een temperatuur van maximaal 120 graden Celsius en is zeer efficiënt in gebruik. Het krijtbord infrarood verwarming is bij Infraroodpaneel.nl verkrijgbaar in diverse afmetingen en uitvoeringen. Van een klein Welltherm warmtepaneel van 360 watt tot een groot satijn zwart glazen infrarood verwarming van 930 watt. Van het merk Ecaros kan je kiezen tussen wattages die starten bij 400 watt en oplopen naar 1000 watt. 

Voorzien van alle nodige veiligheidskeurmerken. Zoals VDE-goedkeuring, Made in Germany, RoHS en CE-keuring. Op de Welltherm infrarood panelen ontvang je maar liefst 5 jaar garantie en op Ecaros 3 jaar. Alle panelen zijn voorzien van overhitting schakelaars, wat betekent dat het verwarmingspaneel zichzelf uitschakelt mocht het om welke reden dan ook te warm worden. Extra veilig, zeer zuinig in verbruik, prachtig om te zien en beschrijfbaar met krijt. Ideaal als keuken, woonkamer of badkamer verwarming. Dat zijn de Duitse infraroodpanelen van Welltherm en Ecaros. Je kan de verwarming kopen in de online winkel van Infraroodpaneel. 

Kenmerken krijtbord verwarming

– Je beschrijft de infrarood verwarming krijtbord met echt krijt.

– Gemakkelijk schoon te maken met een vochtige doek.

– Ideaal voor ruimtes zoals keuken, kinderkamer, scholen en restaurants.

– Eenvoudige installatie dankzij universele muurbeugel.

– Efficiënte en direct warm. 

– Ruimtebesparend, slechts 2 cm dik.

– Geen onderhoudskosten en zuinig in verbruik.

Wil je meer weten over infrarood paneel zwart van Infraroodpaneel? Neem gerust een keer contact met ons op. Lees ook meer informatie in ons magazine infrarood verwarming over de elektrische verwarming met infrarood straling. Combineer infrarood panelen met zonnepanelen voor een nog hogere besparing. 

Offerte aanvragen