infraroodpaneel_LOGO-01

Winkelwagen

online winkel

Infrarood paneel plafond

Koop een infrarood paneel plafond

Infrarood paneel plafond is de nieuwe manier van verwarmen. Niet de lucht wordt warm, maar direct de objecten en personen. Daarbij gaat geen energie verloren aan het verwarmen van lucht. Plafondverwarming van Infrarood Paneel heeft een groot warmtebereik. Doordat de stralen van boven komen, warmt de vloer ook op.

Snelle navigatie

infrarood paneel plafond 1

Zuinige infrarood verwarming plafond

Een zuinige, efficiënte en effectieve manier van verwarmen is met een infrarood paneel plafond. Niet de lucht wordt warm, maar direct de objecten en mensen die zich in het warmtebereik bevinden. Daarbij gaat geen energie verloren aan het opwarmen van lucht. 

Bij plafondverwarming heb je het voordeel dat het warmte bereik maximaal is, omdat de warmte van boven komt. Daarnaast profiteer je gelijk van een heerlijke warme vloer, waardoor vloerverwarming overbodig is. Altijd warme voeten in huis.

De infrarood paneel plafond bereikt een maximale temperatuur van 190 graden. Uit veiligheidsoogpunt worden de wandpanelen tussen de 85 en 110 graden. De muurpanelen kan je zonder risico op brandwonden of blaren aanraken. 

Een plafond verwarmingspaneel mag warmer worden, doordat ze buiten handbereik bevinden.Doordat de warmtepanelen een hogere temperatuur bereiken, is het warmtebereik ook groter. Infrarood paneel legt je graag alles uit over de diverse infrarood modellen. 

Infrarood paneel plafond is prachtig

Een infrarood paneel plafond heeft meerdere opties die allemaal prachtig staan in jouw woning. Een plafondverwarming van Infrarood Paneel staat esthetische mooi in de woonkamer en badkamer, maar ook in de slaapkamer of hal.

Bij plafondverwarming heb je het voordeel dat het warmte bereik maximaal is, omdat de warmte van boven komt. Daarnaast profiteer je gelijk van een heerlijke warme vloer. Je hebt daardoor geen vloerverwarming meer nodig.

De plafondverwarming bereikt een temperatuur tussen de 95 en maximaal 120 graden. Plafond panelen mogen daarom niet aan de wand gemonteerd worden.

infrarood paneel garage
infrarood paneel plafond 2

Infrarood paneel plafond: voordelig en hoog comfort

Infrarood paneel plafond is goedkoop, hoog comfort en energie-efficiënt verwarmingssysteem voor je huis.

Deze eenvoudig bewezen technologie verwarmt mensen en voorwerpen in een kamer direct, net als de zonnestralen. We leggen uit waarom een infrarood paneel zo voordelig en comfortabel is in je woning.
warmtepanelen Infrarood paneel infrarood panelen infrarood verwarming plafond wand alkari ecaros welltherm heatxl woonkamer studeerkamer keuken garage hal kinderkamer slaapkamer woonkamer wit zwart .

Offerte aanvragen