Infraroodpaneel

info@heatxl.com

Infrarood Paneel

Ma t/m Vrij - 9:00 - 12:00 en 13:00 -17:00 uur

showroom bezoek alleen op afspraak

Infrarood paneel plafond

Koop een infrarood paneel plafond

Infrarood paneel plafond is de nieuwe manier van verwarmen. Niet de lucht wordt warm, maar direct de objecten en personen. Daarbij gaat geen energie verloren aan het verwarmen van lucht. Plafondverwarming van Infrarood Paneel heeft een groot warmtebereik. Doordat de stralen van boven komen, warmt de vloer ook op.

Een zuinige, efficiënte en effectieve manier van verwarmen is met een infrarood paneel plafond. Niet de lucht wordt warm, maar direct de objecten en mensen die zich in het warmtebereik bevinden. Daarbij gaat geen energie verloren aan het opwarmen van lucht. 

Bij plafondverwarming heb je het voordeel dat het warmte bereik maximaal is, omdat de warmte van boven komt. Daarnaast profiteer je gelijk van een heerlijke warme vloer, waardoor vloerverwarming overbodig is. Altijd warme voeten in huis.

De infrarood paneel plafond bereikt een maximale temperatuur van 190 graden. Uit veiligheidsoogpunt worden de wandpanelen tussen de 85 en 110 graden. De muurpanelen kan je zonder risico op brandwonden of blaren aanraken. 

Een plafond verwarmingspaneel mag warmer worden, doordat ze buiten handbereik bevinden.Doordat de warmtepanelen een hogere temperatuur bereiken, is het warmtebereik ook groter. Infrarood paneel legt je graag alles uit over de diverse infrarood modellen. 

Infrarood paneel plafond

Plafondverwarming met lage temperatuur

Doordat het infrarood paneel plafond niet de lucht, maar de objecten opwarmt kan je de thermostaat een paar graden zetten. De objecten houden namelijk de warmte vast. Infrarood stralen weerkaatsen vervolgens op alles, je voelt daardoor van alle kanten de warmte. 

De gevoelstemperatuur van een infrarood paneel plafond  is anders dan bij hete lucht verwarming. Met een lagere temperatuur bereik je dezelfde gevoelstemperatuur als met een convectie verwarming als een CV-ketel. Doordat je de thermostaat lager zet, bespaar je ook gelijk op de kosten. 

Met iedere graad dat je een infrarood paneel plafond lager zet, bespaar je al 6 procent op de verwarming kosten. Met infrarood plafond verwarmingspaneel kan je al snel de thermostaat 2 tot 3 graden verlagen. Goed voor het milieu en voor je eigen portemonnee. 

infrarood paneel plafond is daarom ideaal om een grotere ruimte in een woning te verwarmen, zoals een woonkamer of slaapkamer. Alsmede voor een ruimte waar snel warmte gewenst is, zoals in de badkamer. 

infrarood paneel plafond is de nieuwe manier van verwarmen. Niet de lucht wordt verwarmt, maar direct de objecten en personen. Daarbij gaat géén energie verloren aan het verwarmen van lucht. Plafondverwarming heeft een groot warmtebereik.

Plafondverwarming in diverse modellen

De infrarood verwarming van Infrarood paneel mogen in je woning opvallen. Omdat ze namelijk stijlvol en modern zijn. Geen lelijke radiatoren meer aan de muren of plafond, maar een prachtig infrarood paneel met foto opdruk of in een prachtige kleur.

Wil je liever dat de elektrische verwarming iets minder opvalt? Dat is geen enkel probleem. We verwerken de warmtepanelen onopvallend in het plafond. Infrarood panelen zijn slank, slechts 2 tot 3 cm, waardoor ze weinig ruimte in beslag nemen.

Bij een onopvallende installatie kies je een kleur die opgaat bij je interieur. Bijvoorbeeld de metalen infrarood panelen voor plafond in witte kleur afgewerkt met een poedercoat laag. Met de speciale plafondbeugel is de montage ook nog eens eenvoudig en snel.

Een infrarood paneel plafond is verkrijgbaar in alle RAL-kleuren en dus eenvoudig aan te passen aan de kleur van het plafond. Natuurlijk kan je ook kiezen voor een opvallende kleur. 

plafondverwarming

Plafondverwarming woonkamer

Bij de installatie van een infrarood paneel is de positie bepalend voor het warmte bereik. Installeer bijvoorbeeld nooit een infrarood verwarmingspaneel achter een bank, want de straling heeft de vrije ruimte nodig. Obstructie vermindert de effectiviteit van het paneel.

Aan het plafond heb je het voordeel dat er altijd ruimte is. Het enige waar je rekening mee hoeft te houden zijn de lampen die aan het plafond hangen. De positie van het plafondpaneel is belangrijk.

Installeer bijvoorbeeld nooit een infrarood verwarming woonkamer direct boven je hoofd. Directe straling van bovenaf kan voor sommige mensen als vervelend worden ervaren. Vergelijk het met dat je urenlang met je gezicht in de zon ligt. De meeste mensen vinden die niet fijn.

Een goede positie van een infrarood paneel plafond in de woonkamer is boven het eetkamer gedeelte. Alsmede boven het zitgedeelte. Door de grote warmteverspreiding warmen de meubels, vloer, muren en mensen heerlijk op.

Een infrarood paneel plafond is ook verkrijgbaar met een lichtframe met led-verlichting. Deze wordt veel gebruikt als Infrarood paneel badkamer.

Hierbij komen twee duurzame werelden bij elkaar. Zuinige infrarood warmte met warme en duurzame led lichten. Apart van elkaar te bedienen via afstandsbediening.

Infrarood paneel plafond is prachtig

Een infrarood paneel plafond heeft meerdere opties die allemaal prachtig staan in jouw woning. Een plafondverwarming van Infrarood Paneel staat esthetische mooi in de woonkamer en badkamer, maar ook in de slaapkamer of hal.

Plafondverwarming is de nieuwe en moderne manier van verwarmen. Niet de lucht wordt warm, maar direct de objecten en personen in de ruimte. Daarbij gaat geen energie verloren aan het opwarmen van een luchtmassa.

Bij plafondverwarming heb je het voordeel dat het warmte bereik maximaal is, omdat de warmte van boven komt. Daarnaast profiteer je gelijk van een heerlijke warme vloer. Je hebt daardoor geen vloerverwarming meer nodig.

De plafondverwarming bereikt een temperatuur tussen de 95 en maximaal 190 graden. Plafond panelen mogen daarom niet aan de wand gemonteerd worden. Dit vanuit veiligheid. De wandpanelen bereiken een maximale temperatuur van 120 graden.

Plafondverwarming in slaapkamer

In de slaapkamer is een plafond verwarming ideaal, omdat je geen rekening hoeft te houden met de inrichting. De beste positie in de slaapkamer is als het infrarood paneel boven het voeteneinde hangt. Installeer het warmtepaneel nooit boven het hoofdeinde van het bed.

Ook hierbij geldt dat de directe straling op je hoofd als niet prettig kan worden ervaren. Daarnaast wordt vanaf het voeteneinde de vloer, muren en bed verwarmd. In de nacht kan je de infrarood kachel verlagen naar een temperatuur van rond de 16 graden.

Een plafond infrarood verwarming badkamer is zeer aangenaam. Doordat de stralen van boven af komen, raken deze direct je lichaam. Je rug- en nekspieren ontspannen en het stimuleert de bloedsomloop. Dat is het gezonde effect van badkamer verwarming met infraroodstraling.

De vloer wordt ook warm, waardoor je geen vloerverwarming meer nodig hebt. Donkere tegels houden de warmte nog beter vast. Doordat de muren warm en droog zijn ga je schimmelvorming in de muren tegen.

Infrarood paneel plafond met verlichting

Met infrarood panelen kan je alle kanten op. Wandpanelen warmen perfect je woning op. Met onze infrarood panelen aan het plafond heb je een nog groter stralingsbereik. Echter vanwege de bestaande verlichting doet men dit vaak niet.

Doch, daar hebben wij de oplossing voor. Een elektrische kachel met led-verlichting. Ons Duo-line Ledframe is in verschillende maten, kleuren en uitvoeringen verkrijgbaar. Infrarood plafond verwarming met verlichting lost het lichtprobleem op.

Zowel de paneelverwarming als de verlichting is zeer eenvoudig te installeren. Infrarood paneel levert het paneel met een hele handige boormal, zodat de boorgaten op de perfecte plaats gemaakt worden. Daardoor is de installatie redelijk eenvoudig.

De led-verlichting zelf heeft een handig klik-systeem. Voor de aansluiting gebeurt dit met een ompool beveiligde connector die wordt aangesloten met een lichtschakelaar. Daardoor kan je de verwarming en de verlichting apart bedienen.

plafondverwarming
Infrarood verwarming

Montage van plafondverwarming

Bij elektrisch verwarmen middels plafondverwarming heb je het voordeel dat het warmte bereik maximaal is, omdat de warmte van boven komt. Daarnaast profiteer je met een infrarood paneel plafond gelijk van een heerlijke warme vloer. Je hebt daardoor geen vloerverwarming meer nodig.

De infrarood verwarming plafond bereikt een temperatuur tussen de 95 en maximaal 190 graden. Plafond panelen mogen daarom niet aan de wand gemonteerd worden. Dit vanuit veiligheid. De wandpanelen bereiken een maximale temperatuur van 120 graden.

De infrarood paneel plafond van Infrarood paneel staan stuk voor stuk stijlvol in jouw woning. Wij adviseren altijd een infrarood paneel plafond in de woonkamer. Vanwege de grootte van de ruimte en het grote warmtebereik.

De mogelijkheden qua ontwerp voor elektrische kachel is ongekend groot. Je kan namelijk kiezen voor het soort materiaal. Gemaakt van metaal, ESG veiligheidsglas, aluminium of natuursteen. Daarnaast kies je het model voor het infrarood paneel plafond.

De infrarood panelen mogen opvallen, maar je kan deze ook integreren in het plafond. Je hebt niet eens in de gaten dat er een verwarming hangt, totdat je de intense warmte voelt.

Bijvoorbeeld een gekleurd paneel of spiegelpaneel. Of een warmtepaneel met een eigen foto opdruk. Blog artikel lezen over infrarood paneel plafond? Infrarood Paneel levert ook plafond verwarming met verlichting. Duurzame warmte gecombineerd met zachte led-verlichting. De infrarood verwarming  mag opvallen, maar je kan deze ook integreren in het plafond. Je hebt niet eens in de gaten dat er een verwarming hangt, totdat je de intense warmte voelt. Denk ook aan om een goede thermostaat erbij te kopen.

Voordelen plafondverwarming

De voordelen van ir plafond verwarming is groot. Je hebt door het grote warmtebereik van boven een gelijkmatige en efficiënte warmte verspreiding. De vloer wordt heerlijk warm. Muren drogen, waardoor de isolatie beter werkt. En schimmel voorkomen met infrarood panelen aan de muur.

infrarood panelen houdt de luchtvochtigheid in balans. Doordat er geen luchtcirculatie is, zoals met een luchtverwarming, heb je geen last van rondzwevende stofdeeltjes of bacteriën. De lucht is schoon en het binnenklimaat is optimaal.

De ontwerp mogelijkheden zijn zeer divers. Van spiegel infrarood panelen badkamer tot een krijtbord keuken paneel. Met of zonder frame beeldpaneel en gemaakt van mat of glanzend satijn glas. De installatie is eenvoudig en je hebt geen onderhoudskosten.

Dankzij het slanke ontwerp van 2 tot 3 cm zijn de warmtepanelen ruimte besparend en prachtig om te zien. Snelle opwarmtijd, binnen 8 tot 15 minuten is de verwarming op volle sterkte.

Het  infrarood paneel plafond verwarming van Infrarood Paneel staan stuk voor stuk stijlvol in jouw woning. Wij adviseren altijd een infrarood paneel plafond in de woonkamer. Vanwege de grootte van de ruimte en het grote warmtebereik.

De mogelijkheden qua ontwerp voor elektrisch verwarmen is ongekend groot. Je kan namelijk kiezen voor het soort materiaal. Gemaakt van metaal, ESG veiligheidsglas, aluminium of natuursteen. Daarnaast kies je het model voor het oppervlaktepaneel.

Bijvoorbeeld een gekleurd paneel of spiegelpaneel. Of een warmtepaneel met een eigen foto opdruk. Infrarood paneel levert ook plafond verwarming met verlichting. Duurzame warmte gecombineerd met zacht led-verlichting.

Infrarood plafondpanelen

Infrarood panelen zijn er in veel soorten, maten en vormen. Ze zijn geschikt voor zowel wand als plafond montage. Bij infrarood paneel plafond montage heb je het voordeel dat het warmte bereik maximaal is, omdat de warmte namelijk van boven komt. 

Bovendien profiteer je gelijk van een warme vloer. Je hebt geen vloerverwarming meer nodig. Infrarood panelen mogen opvallen in je huis, omdat ze hip en stijlvol zijn. 

Geen lelijke radiatoren meer aan de muren, maar een mooi infrarood fotopaneel. Het is net een echt schilderij, maar geeft daarnaast ook heerlijke warme stralen af. Een infrarood paneel in je kamer is een aanvulling op je inrichting!

Wil je liever niet dat het ir paneel opvalt? Geen probleem dan verwerken we het gewoon in het plafond. Het voordeel van de infrarood panelen is dat ze plat zijn, waardoor ze weinig ruimte in beslag nemen. 

De panelen voor het plafond bereiken een maximale temperatuur van 190 graden Celsius. De ir panelen voor wandmontage worden 110 graden Celsius. Dit is vanuit veiligheid, omdat een infrarood paneel aan de muur binnen handbereik is. Deze panelen kan je zonder risico op brandwonden of blaren aanraken.

Infrarood panelen als hoofdverwarming

De werking van infrarood panelen

Infrarood panelen behoren tot de elektrische verwarming. Ze gebruiken de nieuwe infrarood technologie om efficiënt de ruimte te verwarmen, waardoor je op het verbruik van elektriciteit bespaart. Bij verstandig gebruik van infrarood panelen kan je tot maar liefst 50% op je energiekosten besparen in vergelijking met een conventionele verwarming.

Dat is nog niet alles, je bespaart ook op installatie- en onderhoudskosten. De installatie van een ir paneel is eenvoudig en snel, daarnaast heeft een infrarood paneel geen onderhoud nodig.

Infrarood panelen werken ander dan een conventioneel systeem, waarbij de lucht wordt verwarmd. Door de warme luchtstroom in de kamer krijg je het warm. De infrarood panelen werken volgens het principe van de zon. Hoe de zonnestralen de aarde verwarmt, verwarmt een infrarood paneel de objecten en mensen in de kamer.

Een infrarood verwarming straalt lange infrarood c-straling uit. De infrarode warmtestralen zijn gelijk aan de zonnestralen, maar dan zonder de schadelijke UV stralen. Net als bij de zon, voel je de warme stralen op je huid vallen. 

De warme lange golf infrarood straling verwarmt en weerkaatst overal op, zoals meubels, wanden en vloer. De hele ruimte wordt op een natuurlijke manier snel en aangenaam warm. 

De opwarming van de wanden in de kamer zorgen voor een extra stijging in kamer temperatuur. Hierdoor kan je de thermostaat een paar graden omlaag zetten. Infrarood panelen sluit je aan op elektriciteit, waardoor de energie wordt omgezet in warme onschadelijke ir c-stralen.

In een goed geïsoleerde woning heb je weinig energie nodig om de kamer of zone op de gewenste temperatuur te krijgen met infrarood verwarmingspanelen.

Infrarood paneel infrarood panelen infrarood verwarming plafond wand alkari ecaros welltherm heatxl woonkamer studeerkamer keuken garage hal kinderkamer slaapkamer woonkamer wit zwart foto 7

Installatie van infrarood panelen

Voor infrarood panelen installeren is het verstandig om een verwarmingsplan opstellen. Onze adviseurs kunnen je daarbij helpen. In het plan staat vermeld waar de ir panelen moeten komen te hangen, wat de beste positie in de kamer is voor de optimale warmte afgifte. 

Er is ook berekend hoeveel panelen je nodig hebt voor iedere ruimte en wat het vermogen van het paneel is. Als je een groter gebied wilt verwarmen, heb je meerdere panelen nodig in de kamer. 

De panelen moeten in de buurt van de zitgedeeltes worden geplaatst. Op deze manier kan je het maximale resultaat behalen met de infrarood plafond panelen.

Als de infrarood panelen aan het plafond worden gemonteerd, mogen ze niet direct boven je hoofd hangen. De directe warmte van boven kan voor sommige mensen als onaangenaam worden ervaren. Plaats het ir plafondpaneel bijvoorbeeld niet direct boven een bureau of eettafel, maar iets ervan af. 

Een plafond van beton is geschikt voor montage van een infrarood kachel. Voor een plafond van hout is het beter om eerst advies in te winnen. De achterkant van een ir plafond paneel kan namelijk 60 graden bereiken. 

Wanneer je plafond van kunststof is, kan in sommige gevalleen geen infrarood plafondpaneel worden geïnstalleerd. Vraag bij twijfel altijd advies aan onze deskundigen. 

Voor welke ruimte is plafond montage geschikt?

Plafond montage is geschikt voor bijna iedere ruimte. Voor de woonkamer adviseren wij altijd infrarood plafond panelen. Maar ook voor de slaapkamer is het mogelijk, de badkamer en de kinderkamer. 

Infrarood paneel plafond is ook uiterst geschikt voor commerciële ruimtes, zoals werkplaatsen, garages of magazijnen. Doordat ir panelen heel gericht een zone kunnen verwarmen hoef je niet gelijk de hele ruimte op te warmen. Dit scheelt enorm in de verbruikskosten.

Heb je een hotel, bar of restaurant? Dan is een infrarood paneel wonderschoon weg gewerkt in het interieur. 

Op een groot kantoor is infrarood verwarming zeer geschikt. Je kan de ir-panelen op hangen aan het plafond en zelfs verwerken in het systeem plafond. 

Vooral voor grote kantoortuinen zijn de infrarood panelen voor systeemplafond ideaal. Door de standaard afmetingen kunnen ze op iedere plek in het plafond gemonteerd worden. Het valt niet eens op dat het een verwarmingspaneel is.  

Infraroodpaneel infrarood panelen infrarood verwarming warmtepaneel verwarmingspaneel, plafond wand garage infrarood paneel plafond

Veilige infrarood plafond panelen

Verwar infrarood niet met schadelijk UV-licht, dat zich aan de andere kant van het lichtspectrum bevindt. Infrarood ir straling is 100% veilig, sterker nog het is zelfs goed voor onze gezondheid. 

Het belangrijkste om te onthouden is dat de infraroodstraling met lange golf niet mag worden belemmerd bij het uitstralen. Hierdoor verlies je aan warmte capaciteit. 

Infrarood panelen zijn onschadelijk voor mensen en dieren. Wist je trouwens dat je planten beter groeien door de infraroodstraling? Door de warme straling worden je muren droger, waardoor je geen schimmels meer hebt.  

Op de ir panelen zit een warmte begrenzer. Wanneer het paneel te warm zou worden, slaat deze automatisch uit, hierdoor wordt het gevaar van oververhitting weggenomen. 

Infrarood paneel infrarood panelen infrarood verwarming plafond wand Infrarood kachel alkari ecaros welltherm heatxl woonkamer studeerkamer keuken garage hal kinderkamer slaapkamer woonkamer wit zwart foto infrarood panelen plafond

Infrarood plafond paneel in de slaapkamer

Met een infrarood paneel in de slaapkamer verwarm je de ruimte precies zoals jij dat wilt. Vooral in de koude wintermaanden kan een slaapkamer erg koud en vochtig zijn. Dit is niet goed voor de gezondheid, kies daarom voor een ir plafond paneel. 

Wanneer je in de slaapkamer kiest voor plafonmontage, zorg er dan voor dat het paneel niet direct boven het hoofdgedeelte hangt. De directe warmtestralen kunnen als ongemakkelijk worden ervaren. De meest geschikte plek voor een ir plafond paneel is boven het voeteneinde van het bed.

Het bed wordt opgewarmd, maar ook de vloer en de muren. Ir warmtepanelen zorgen voor een ideale luchtvochtigheid in de slaapkamer. Je hebt hierdoor tijdens het slapen een goede ademhaling en daardoor een betere nachtrust. Verlaag tijdens het slapen de temperatuur naar 17 of 18 graden. 

Zonder veel warmteverlies te lijden, kan je op de dag je slaapkamer prima luchten. 

Infrarood plafond paneel in de badkamer

In de badkamer is een ir warmte paneel ook ideaal. Een plafondpaneel in de badkamer zorgt voor een warme vloer, dus warme voeten. Tevens voel je de warme stralen op je lichaam vallen. Heb je een stijve nek? Dan zijn deze warme stralen ideaal in de vroege ochtend. 

In de badkamer is een infrarood paneel spiegel ook zeer mooi en functioneel. Nooit meer last van een beslagen spiegel na het douchen en ook lekker warm voor de koude ochtenden.

Dankzij de ip54 klasse mogen de ir warmtepaneel ook in vochtige ruimtes worden geïnstalleerd, omdat ze spatwaterdicht zijn. Houd wel altijd de veiligheidsafstand van 60 centimeter aan van de dichtstbijzijnde wateraansluiting. 

 

Infrarood paneel plafond: voordelig en hoog comfort

Infrarood paneel plafond is goedkoop, hoog comfort en energie-efficiënt verwarmingssysteem voor je huis. Deze eenvoudig bewezen technologie verwarmt mensen en voorwerpen in een kamer direct, net als de zonnestralen. We leggen uit waarom een infrarood paneel zo voordelig en comfortabel is in je woning.
warmtepanelen Infrarood paneel infrarood panelen infrarood verwarming plafond wand alkari ecaros welltherm heatxl woonkamer studeerkamer keuken garage hal kinderkamer slaapkamer woonkamer wit zwart foto 20

infrarood plafond paneel verwarmt direct

Met een infrarood plafond paneel voel je je sneller behaaglijk, zonder energie te verspillen aan het verwarmen van de lucht in de kamer zelf. Het is dan ook een directe verwarming, die de objecten en mensen in het stralingsgebied verwarmd. Net zoals een plafondlamp een groter deel van een kamer verlicht dan een wandarmatuur doet, is infrarood stralingswarmte het meest effectief vanaf het plafond.

Met een dikte van slechts 1,8 cm zijn de metalen infrarood panelen de dunste op de markt, zodat je een nauwelijks merkbare en krachtig efficiënte warmtebron hebt. Ze verwarmen je snel, zonder lawaai, luchtverplaatsing en onderhoud. Schoon, comfortabel en lage kosten. Doordat de infrarood verwarming binnen 5 tot 12 minuten warm is, voel je direct de aangename warmte. Ook is een infrarood plafond paneel zeer zuinig in verbruik, de installatie is eenvoudig en snel. En bovendien heb je nooit onderhoudskosten.

Schone lucht met plafondverwarming

Met plafondverwarming maak je bovendien een eind aan allergenen in de lucht en koolstofverbranding in je huisverwarmingssysteem. Onafhankelijk getest als vrij van elektromagnetische velden (EMV’s), zijn deze warmtepanelen perfect als oplossing voor het hele huis, als aanvulling op een warmtepomp of als vervanging voor je CV-installatie. Met een verwachte levensduur van 30 jaar zijn stralingspanelen ook één van de meest kosteneffectieve verwarmingssystemen over de hele levensduur van het product.

Waar kan je een infrarood paneel plafond plaatsen?

Je kan de infrarood panelen overal plaatsen, zowel infrarood paneel plafond in de slaapkamer wat bovendien geen ruimte in beslag neemt. In de keuken zijn vaak de wanden als bezet door de keukenkastjes, een infrarood paneel plafond biedt dan uitkomst. In grote ruimtes komt een plafondverwarming zeer goed tot zijn recht, bijvoorbeeld in de woonkamer. Hierbij kan in korte tijd een grote warmteverspreiding ontstaan.

Houd bij een verwarming kopen altijd rekening met de grootte van de te verwarmen ruimte. Een kleine slaapkamer heeft minder vermogen nodig dan een grote huiskamer. De experts van Infrarood paneel.nl kunnen eenvoudig een berekening voor je maken. Hierbij houden ze rekening met de grootte van de kamer, de ligging (zijn er veel raampartijen?), het aantal m2 en natuurlijk ook jouw warmtebehoefte.

Wat is infrarood paneel plafond met verlichting?

De infrarood paneel plafond met verlichting is een toestel dat twee doelen in één dient. Dit toestel biedt zowel kosteneffectieve led-verlichting als duurzame infraroodwarmte. Het werkt tegelijk als infrarood verwarming en als led-verlichting, maar je hebt de mogelijkheid beide onafhankelijk van elkaar te bedienen. Hoe eenvoudig is dat te doen? In een ruimte als de badkamer of de woonkamer bijvoorbeeld, is een infrarood verwarming plafond met verlichting ideaal. Duurzame warmte en licht.

Dit is een belangrijk voordeel, want voor een infrarood paneel plafond waarin ook verlichting verwerkt is, is maar één enkel elektrisch aansluitpunt nodig. En dit is precies waarom onze duurzame verwarming de juiste keuze is. In de meeste gevallen is er maar één aansluitpunt op het plafond, en dat punt wordt gebruikt voor de installatie van de plafondlamp. Met alleen dat ene aansluitpunt kun je nu zowel het licht als het verwarmingspaneel aanzetten.

Led verlichting badkamer plafond
Infrarood paneel met verlichting in één toestel

Als we het hebben over de oplossing van de combinatie van licht en warmte, bedoelen we het infrarood paneel met verlichting wat in één toestel is verwerkt. We hebben een heel handige oplossing voor dit probleem gevonden, en dat is het Duo-line led-frame. Deze led-frames zijn verkrijgbaar in een grote verscheidenheid van afmetingen, kleuren en patronen.

Je hoeft je over dit probleem geen zorgen meer te maken dankzij ons infrarood paneel met verlichting. Zowel het verwarmingspaneel als de lamp kunnen heel snel en gemakkelijk op gemonteerd worden. De led verwarming wordt geleverd met een heel handig boorsjabloon, dat ervoor zorgt dat de gaten die geboord worden op de juiste plaats komen.

Zo kun je de led verwarming zonder problemen ophangen. Het is het beste om deze klus met minstens één andere persoon te klaren. Bovendien bieden we onze eigen installatiedienst aan, die alles voor je in elkaar kan zetten zonder breekwerk te veroorzaken. Neem contact op met de technische dienst van Infrarood Paneel.

Led frame die ook verwarmt

Doordat we nu ook Duo-line led frame hebben ontwikkeld, is deze perfect voor degene die het verkiezen om onze warmtepanelen te gebruiken als infrarood verwarming plafond met verlichting. We hebben onze Duo-line led frame beschikbaar in verschillende uitvoeringen en kleuren.

De infrarood verwarming met led frame is de ideale oplossing als je plaatsgebrek hebt aan de muren. Onze panelen zijn perfect te bevestigen aan het plafond met de bijgeleverde beugels. Door onze infrarood panelen aan het plafond te bevestigen kunnen we een groter stralingsbereik creëren waardoor we ook weer efficiënter en gezonder verwarmen.

Mocht je het infrarood paneel willen personaliseren met een foto of een kleur die bij het plafond past, kunnen onze panelen geleverd worden in eender RAL-kleur. Of heb je liever een spiegel met infrarood verwarming en verlichting? Dan is dit ook zeker mogelijk, ook ideaal boven de wastafel in de badkamer.

led verwarming infrarood paneel
Vragen over infrarood paneel plafond met verlichting ?

Wil je meer weten over infrarood paneel plafond met verlichting? Neem gerust een keer contact met Infrarood paneel op. Infrarood verwarming kopen kan je direct online doen in de winkel of kom langs bij één van de vestigingen van Infrarood paneel.

Lees ook meer informatie in ons magazine infrarood verwarming over de elektrische verwarming met infraroodstraling. Zoals is infrarood verwarming gevaarlijk om te gebruiken of infrarood verwarming hoeveel watt nodig om de ruimte goed te verwarmen.

Verwarmen met infraroodstraling is de beste oplossing voor duurzaam en goedkoop verwarmen. Je bent bovendien niet meer afhankelijk van de alsmaar schommelende prijzen van aardgas, die ook nog eens torenhoog zijn.

Kies daarom voor infraroodstraling, welke gezond voor mens en dier is. Niet de lucht wordt verwarmd, maar direct de objecten. Denk hierbij aan de muren, vloer, meubels en mensen. Deze houden de warmte lang vast en weerkaatsen ook de stralen opnieuw de ruimte in. Je voelt in het stralingsgebied de heerlijke en comfortabele warmte. Je wilt niet meer anders!

Kom een keer langs bij onze infrarood winkel in de buurt en vraag naar de mogelijkheden om jouw huis zonder gas te verwarmen.

De voordelen van infrarood plafond panelen

– Infrarood panelen zijn bijna onzichtbaar, zo mooi kunnen ze worden weggewerkt in je inrichting.
– Gelijkmatige en efficiënte verdeling van de warmte.
– Snelle opwarmtijd. In slechts 8 tot 15 minuten is het ir paneel warm.
– Geen onderhoudskosten.
– Snelle en eenvoudige installatie.
– Via een thermostaat bedien onze infrarood panelen.
– Bediening via de smart home app. Dit is ideaal voor infrarood plafond panelen.
– Op afstand te bedienen en in te stellen.
– Gaat tientallen jaren veilig mee.
– Gezond binnenklimaat en juiste luchtvochtigheid.
– Geen stofdeeltjes of bacteriën in de lucht.
– Gezond voor mensen met allergieën of bronchiën problemen.
– Muren blijven droog, waardoor schimmels geen kans hebben.

Materiaal keuze plafondverwarming

Infrarood plafond verwarming is gemaakt van verhard glas, metaal, natuursteen of aluminium. Hoewel de natuursteen infrarood panelen qua efficiëntie moeilijk te verslaan zijn, zijn de varianten van verhard glas en aluminium weer iets goedkoper.

Voor het plafond zijn de natuursteen panelen zeer geschikt. Deze houden namelijk heel lang de warmte vast, ook als het paneel als is uitgeschakeld. Uiterst efficiënt. Gebruik groene stroom voor duurzaam gebruik.

Elektrisch verwarmen met infrarood warmtepanelen is de toekomst. Efficiënt gebruik is de sleutel tot de verbruikskosten. Standaard krijg je drie jaar garantie op hoog kwaliteit warmtepanelen.

Wil je zelf de warmte ervaren? Kom een keer langs in één van onze showroom. Wij leggen je alles uit wat je wilt weten over de infrarood technologie.

Offerte aanvragen