infraroodpaneel_LOGO-01

Winkelwagen

online winkel

Infrarood paneel schilderij

Waarom zou je nog tegen die lelijke radiatoren aankijken als je kunt kiezen voor kunst? Dat doe je door een infrarood paneel van een schilderij of foto aan te schaffen. De mogelijkheden voor een warmtepaneel van een schilderij zijn eindeloos en we vertellen je er graag meer over. 

Infrarood paneel schilderij of foto: kunst aan de muur

Een infrarood paneel van een schilderij of foto is een warmtepaneel waar een afbeelding op gedrukt wordt. Dit kan van alles zijn: je favoriete zanger, je geliefde huisdier, een vakantiefoto of een schilderij dat je normaal gesproken alleen in musea tegenkomt. 

Een schilderij met verwarming fleurt niet alleen het interieur op, maar zorgt ervoor dat je er gedurende de koudere maanden lekker warm bij zit. De infrarood kachel in de vorm van een schilderij of foto geeft warmtestraling af die weerkaatst wordt door alle objecten in de ruimte. Een schilderij met verwarming zorgt ervoor dat de kamer snel opgewarmd wordt en de warmte langer wordt vastgehouden. Wacht niet langer en kies voor een mooie infrarood verwarming in de woonkamer of slaapkamer van een schilderij! 

Verwarming schilderij slaapkamer infrarood paneel afbeelding

Waarom kiezen voor een infrarood verwarming in de woonkamer van een schilderij?

Een schilderij radiator is in de eerste plaats een stuk mooier om naar te kijken dan de conventionele radiator en verwarmingsbuizen. Daarnaast zijn ze ruimtebesparend, omdat ze maar 2 cm dik zijn en je het infrarood schilderij aan de muur hangt. Het maakt niet uit wat voor soort afbeelding je kiest voor jouw infrarood paneel: een schilderij, een familiefoto of een bestaande afbeelding, je kunt er alles op laten drukken. Zo wordt een infrarood verwarming in de woonkamer, slaapkamer of iedere andere ruimte in huis van een schilderij echt onderdeel van je inrichting. 

Een schilderij verwarmingspaneel heeft verder als voordeel dat ze erg lang meegaan. Het oppervlak van het infrarood schilderij is kras- en zuurbestendig, waardoor de afbeelding zijn glans en levendige kleuren behoudt. De afbeelding wordt tevens met de meest moderne technologie bedrukt en is hittebestendig. De foto van het infrarood schilderij vervaagt niet en is eenvoudig te reinigen met een vochtige doek. 

Let op: het is belangrijk dat je nooit zelf aan de slag gaat met een gewoon infrarood paneel en er zelf een schilderij van maakt. Normale verf is niet geschikt voor de hoge temperaturen van de schilderij radiator en zorgt er zelfs voor dat het paneel slechter presteert. Laat jouw infrarood verwarming in de woonkamer in de vorm van een schilderij daarom bedrukken door professionals, zoals Infraroodpaneel.nl.

Verwarming schilderij woonkamer

Verwarming schilderij kopen bij Infraroodpaneel.nl

Je woning verwarming met een infrarood verwarming van een schilderij of foto zorgt voor een persoonlijke en unieke uitstraling. De elektrische verwarming van het schilderij is gemakkelijk te regelen met een thermostaat, die al dan niet draadloos te verkrijgen is. 

Wil je ook genieten van alle voordelen van een schilderij met verwarming? Dankzij ons uitgebreide assortiment aan afmetingen en vermogens, hebben wij voor iedere ruimte een geschikt ontwerp. Zo kun je ervoor kiezen om jouw schilderij verwarmingspaneel te kopen met een glazen of metalen oppervlak. 

Bij het verharde veiligheidsglas is de afwerking van jouw foto glanzend en zijn de kleuren diep, wat het een perfecte optie maakt voor eigen foto’s. Kies je voor een metalen oppervlak, dan lijkt de afwerking meer op een canvas wat het meest geschikt is voor een infrarood schilderij. 

Infraroodpaneel.nl helpt je graag bij het maken van de juiste keuze. We hebben de twee beste soorten al voor je beschikbaar gesteld: de Welltherm Stone Art en de Welltherm Metal Art. Uiteraard kun je altijd voor een infrarood schilderij met een eigen foto kiezen; bij ons geniet je van wel 15 soorten panelen! Om het nog mooier te maken kun je onze infrarood panelen niet alleen als schilderij kopen, maar ook in effen RAL-kleuren. 

Bestel jouw infrarood schilderij direct in onze webshop en geniet binnen de kortste keren van een heerlijk warm huis door middel van een foto of schilderij met verwarming.  

Contact over een warmtepaneel schilderij

Wil je opties voor jouw warmtepaneel schilderij bespreken of heb je vragen over een infrarood schilderij? Neem dan contact met ons op en we helpen je graag. Ook wanneer je vragen hebt over het monteren van het infrarood schilderij staan we voor je klaar. We zorgen er met plezier voor dat jouw kunstwerk snel aan de wand hangt.

FAQ

Een infrarood schilderij is een warmtepaneel waar een foto of andere afbeelding op afgedrukt is. Dit siert niet alleen het interieur, maar geeft een aangename warmtestraling af die lang door de ruimte wordt vastgehouden. De panelen zijn zo gemaakt dat ze tot 150 C graden aankunnen zonder dat de afbeelding vervaagt. 

Infrarood panelen met een schilderij of foto koop je bij Infraroofpaneel.nl, in onze webshop of in één van onze showrooms. Je kunt jouw infrarood panelen bij ons laten bedrukken met je favoriete schilderij of foto. In onze webshop zie je alle afmetingen, vermogens, ontwerpen en kleuren.

Een warmtepaneel met een schilderij wordt in Duitsland gemaakt van hoogwaardig veiligheidsglas. Ze zijn krasvast, zuurbestendig, slagvast en afwasbaar. Je kunt een warmtepaneel van een schilderij met glas kopen of kiezen voor metaal, met of zonder frame. Iedere warmtepaneel met een schilderij of foto is van hoogwaardige kwaliteit en draagt het TÜV keurmerk. 

Je kunt iedere afbeelding op een infrarood paneel laten drukken, of het nu een schilderij is, een eigen gemaakte foto of een bestaande afbeelding. Zo kun je jouw panelen helemaal personaliseren terwijl je geniet van warmtestraling die gelijkmatig over de ruimte wordt verdeeld. 

Een warmtepaneel van een schilderij monteer je eenvoudig aan de muur met bijbehorende montagekit. Het is een elektrische kachel van een schilderij en de stekker stop je gemakkelijk in het stopcontact. Heb je hulp nodig? Dan kun je een professionele montagedienst inschakelen of contact opnemen met Infraroodpaneel.nl

Een verwarming met schilderij is veilig. Het veiligheidsglas zorgt ervoor dat je je niet kunt branden aan het paneel. Daarnaast zit er een beveiliging tegen oververhitting op. Ook is de warmtestraling niet schadelijk voor de gezondheid.

Ja, infrarood panelen met een afbeelding van een schilderij of een foto is zuinig. Het werkt op elektriciteit wat op zich al kosten bespaart ten opzichte van gasverwarming. De energie wordt omgezet in warme infraroodstraling die de objecten en muren in de kamer verwarmen. Hierdoor stijgt de temperatuur met 2 à 3 graden en houdt de ruimte de warmte lang vast. Zo bespaar je met een verwarming van een schilderij een hoop op de energierekening. Daarnaast zijn er geen onderhoudskosten, aangezien je deze gewoon met een doekje kunt poetsen en het paneel niet jaarlijks nagekeken hoeft te worden.

Offerte aanvragen