infraroodpaneel_LOGO-01

Winkelwagen

online winkel

design radiator

Design zwarte verwarming

Moderne en zuinige Zwarte verwarming met infrarood

Zwarte verwarming van Infrarood Paneel met infrarood straling is een aanwinst op je interieur. Door het slanke model van 2 cm staat het zeer strak aan de wand. Een zwarte verwarming infrarood is modern en zuinig in verbruik. Maar liefst 93% van de energie wordt omgezet in warmte.

Creëer een elegante stijlvolle look in de kamer met onze klassieke zwarte infrarood panelen. Vervaardigd van topkwaliteit materiaal voor gegarandeerde duurzaamheid en met een opvallende zwarte afwerking. Je bespaart al snel tussen de 30-50% op de verbruikskosten.

Deze zwarte infrarood verwarming heeft een tijdloos ontwerp dat zowel moderne als traditionele interieurs complementeert. Met een indrukwekkende warmte afgifte maakt deze infrarood kachel jouw kamer ook snel een uitnodigend warme ruimte.

Het infrarood paneel kan horizontaal of verticaal aan de wand gemonteerd worden. En is verkrijgbaar in verschillende afmetingen zodat je de perfecte afmeting kunt kiezen voor jouw kamer. Stijlvol met een elegante look.

Je kan ook een voeten standaard toevoegen, zodat je de mobiele verwarming overal kan plaatsen in de kamer. De infrarood kleur panelen zijn naast zwart ook verkrijgbaar in alle andere RAL-kleuren. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Gratis offerte aanvragen

Verwarming krijtbord

Zwarte verwarming is stijlvol

Een zwarte verwarming in de woonkamer, keuken of badkamer is zeer stijlvol. Het is een aanvulling op jouw interieur. Zwart is een neutrale kleur, die overal bijpast. Kies voor een zwart infrarood paneel wat strak aan de muur of plafond gemonteerd wordt. 

Het infrarood paneel is slechts 2 cm dun, waardoor het nauwelijks ruimte inneemt. Een verwarming die stijlvol is en daarnaast zeer zuinig in verbruik. Maar liefst 93% van de energie wordt omgezet in heerlijke infrarood warmte.

Het hoge rendement van warmtepanelen van Infrarood paneel is te danken aan de hoogwaardig technologie van de verwarming. Wij produceren enkel hoge kwaliteit infrarood verwarming met een lange levensduur van tenminste 30 jaar. 

Een zwarte infrarood verwarming is verkrijgbaar in een verhard glas oppervlaktepaneel of een metalen warmte paneel. De metalen infrarood panelen zijn afgewerkt met een poedercoat laag. Bij de glazen uitvoeringen kan je kiezen voor glans of een matte uitstraling. Koop ir paneel direct in onze online shop. 

Zwarte verwarming kopen

De beste zwarte verwarming

Met de zwarte verwarming van Infraroodpaneel haal je niet alleen tijdloze elegantie in huis, maar kan je ook rekenen op een laag verbruik met een optimale warmte afgifte. Een zwart warmtepaneel als accessoire op een neutrale muur is tijdloos en straalt pure luxe uit.

Zuinige zwarte verwarming

De zuinige zwarte infrarood verwarming zet tenminste 93% van de energie om in infraroodwarmte. Het hoge rendement levert je directe kostenbesparing in het verbruik op van 30 tot 50% ten aanzien van een klassieke cv ketel. 

Duurzame zwarte verwarming

Combineer de elektrische zwarte verwarming met groene energiebronnen zodat je CO2 neutraal bent. Je verwarmt jouw woning gasloos. Duurzaam verwarmen is niet alleen beter voor het milieu, je spaart er ook dure energie mee uit. En dat voel je gelijk in je portemonnee. 

Tijdloze zwarte verwarming

Een zwarte verwarming met infrarood is tijdloos. Het luxe super moderne glans of matzwart afgewerkte infraroodpaneel is een ware must have. Je interieur opfrissen was nog nooit zo makkelijk. De stijlvolle afwerking is slijtvast en vingerafdruk bestendig. 

kantoor met krijtbord

Prijs zwarte verwarming

De prijs van een zwarte infrarood verwarming is afhankelijk van de grootte van het ir verwarmingspaneel en het vermogen. Infrarood panelen kleuren heb je in verschillende maten, vermogens en materialen, waardoor de warmtepanelen prijzen ook verschillend zijn. 

Je hebt al een infrarood warmte paneel vanaf honderd euro, wat kan oplopen tot duizend euro. De aankoopprijs is afhankelijk van welk vermogen je nodig hebt. Kies voor een design radiator badkamer, een  verticale radiator mat zwart of kies voor een combinatie van wit zwart. 

De verschillen in kwaliteit van infrarood panelen zijn aanzienlijk. De belangrijke onderdelen van een ir warmtepaneel moeten aan hoge test- en keuringseisen voldoen. Zoals de warmtegeleider, bekabeling, voorkant paneel, isolatie en thermostaat. 

Alleen op deze manier wordt een lange levensduur gegarandeerd en een consistent hoog rendement bereikt. Infrarood paneel levert alleen hoogwaardige panelen met lange levensduur. Ze dragen keurmerken als “Made in Germany”, CE-labels en het TÜV-certificaat.

Wil je meer weten over infrarood panelen en onze toebehoren? Lees dan ons magazine infrarood verwarming. Of kijk bij vraag en antwoord. 

Welltherm handdoekdroger antraciet edel metaal

Haal het maximale uit designradiator

Met een zwarte designradiator van Infraroodpaneel haal jij niet alleen tijdloze elegantie in huis, je kan ook rekenen op een laag verbruik met een optimale warmte afgifte. Je bespaart tussen de 30 en 50% op het energieverbruik ten aanzien van een klassieke kachel. 

Infraroodpaneel warmt niet de lucht op, zoals een cv ketel systeem dat doet. Infraroodverwarming warmt direct de objecten en mensen in de ruimte op. De objecten, zoals muren, vloer en meubels houden de warmte lang vast. 

Tevens weerkaatsen de lange golf infraroodstralen op alles in de kamer. Daardoor voel je van alle kanten de warmte. Het is een andere manier van verwarmen. Combineer de elektrische verwarming met groene energiebronnen zodat je geen CO2 uitstoot.

Doordat niet de lucht wordt verwarmd, kan je de thermostaat 2 à 3 graden lager zetten om hetzelfde warmtecomfort te behalen. Iedere graad die je naar beneden bijstelt bespaar je al 6% op de kosten. Energiezuinig en duurzame warmte met een infrarood kachel. 

Krijtbord verwarming-1

Voordelen zwarte infrarood verwarming

De voordelen van een zwarte infrarood verwarming zijn groot. Naast het tijdloze ontwerp heb je een grote besparing op het verbruik. Tevens heb je geen onderhoudskosten. Een infrarood paneel heeft geen draaiende onderdelen die onderhouden moeten worden. 

De installatie is eenvoudig en snel. Je hoeft immers geen leidingen te trekken of aan te leggen. Doordat er geen lucht circuleert in de kamer, geniet je van een schoon binnenklimaat. Geen rondzwevende stofdeeltjes of bacteriën. 

Dit is bijzonder aangenaam voor mensen die een allergie of bronchiën problemen hebben. De infrarood stralen hebben tevens een ontspannende werking op ons lichaam. Doordat de objecten de warmte vasthouden, kan je ook de kamer luchten zonder veel warmteverlies.

De muren worden warm, waardoor de isolatie beter werkt en eventuele schimmels verdwijnen. Daardoor is een zwarte infrarood verwarming ook bijzonder geschikt in als badkamer verwarming. Dankzij de IPX4-klasse zijn ze tevens spatwaterdicht. 

krijtbord-slaapkamer

Hoe bereken ik het wattage infrarood panelen

Met deze gegevens kun je berekenen welk wattage benodigd is. Je kan de volgende richtlijnen als leidraad gebruiken bij het bepalen van het benodigde vermogen:

Buiten muren

1

2

3

4

Goede isolatie

55 Watt/m²

65 Watt/m²

75 Watt/m²

85 Watt/m²

Normale isolatie

75 Watt/m²

85 Watt/m²

95 Watt/m²

105 Watt/m²

Slechte isolatie

95 Watt/m²

105 Watt/m²

115 Watt/m²

125 Watt/m²

Infraroodpaneel

Infraroodpaneel op maat voor jouw huis of bedrijfspand. Infrarood verwarming is het voordeligst bij Infraroodpaneel. Elk infrarood verwarmingspaneel is veilig en duurzaam. Of je nu kiest voor een led verwarming, badkamer verwarming, zoals een handdoek verwarming of spìegel verwarming, verwarming poster, plafondverwarming of een infrarood paneel voor in een andere kamer.

Infraroodpaneel heeft naast infrarood verwarming badkamer ook infrarood verwarming als terrasverwarmer en infrarood panelen voor alle ruimtes. Een terrasverwarmer met infrarood verwarming is de beste buiten verwarming. Onze elektrische verwarming door middels van infrarood verwarming is het zuinigst, zeker in combinatie met zonnepanelen. Ook de terrasverwarming is te combineren met zonnepanelen. Maak de stap om over te stappen op infrarood verwarming.

Infrarood paneel zorgt voor een goede service en advies in goedkope infrarood verwarming van hoge kwaliteit. Wij van de infrarood verwarming Nederland zorgen dat je geld kan besparen op de energierekening, want onze warmtepanelen en infrarood heaters zijn zuinig in verbruik.

Koop infrarood panelen bij de online winkel Infrarood paneel

Elektrische verwarming

Infraroodpaneel elektrische verwarming is TUV getest en de meest veilige infrarood verwarming op de markt. Zuinige elektrische verwarming zorgt ervoor dat jouw ruimte snel en zuinig opgewarmd wordt. Bij de online winkel Infraroodpaneel  kunnen wij je helpen met diverse systemen die stuk voor stuk voorzien in jouw warmte behoefte, allemaal middels infrarood verwarming. Bij de online winkel Infraroodpaneel  kan je kiezen tussen 450 verschillende modellen elektrische verwarming door middels van infrarood verwarming.

Door nauwkeurig om te gaan met het gebruik van de infrarood panelen kan je besparen op de energie rekening. Verwarm bijvoorbeeld alleen de ruimte waar je aanwezig bent. Verlaag de thermostaat met 1 graad Celsius. Dit levert je per jaar al een besparing op van 6%.

We moeten allemaal over op Elektrische verwarming, want door de verplichte energietransitie, dus verwarmen zonder gas, zoekt iedereen naar de beste oplossing. Nu met de dure gasprijzen is het nu enorm aantrekkelijk om over te stappen naar Elektrische verwarming door middels van infrarood panelen.

Infraroodpaneel biedt jou de beste elektrische verwarming aan, namelijk door middels van infrarood verwarming. Bespaar honderden euro’s per jaar uit met infrarood panelen.

Infrarood verwarming icon
infraroodpaneel
plafond
badkamer
slaapkamer
keuken
garage
woonkamer
terras
spiegel
handdoekdroger
krijtbord
LED
icon-print-poster-verwarming
Poster
thermostaat