Infraroodpaneel

+31 (0)165-714107

Bel ons

info@heatxl.com

email infraroodpaneel

Ma t/m Vrij - 9:00 - 12:00 en 13:00 -17:00 uur

showrooms op afspraak

Winkelwagen

Koop online

Dealer worden

Hoe dealer worden van infrarood panelen

Verkoop onze infrarood verwarming

Dealer worden infrarood panelen Infraroodpaneel. Werk met ons samen en maak deel uit van de geschiedenis van Infraroodpaneel infrarood verwarming. Verhoog je omzet door onze infrarood panelen te verkopen. Neem contact met ons op over dealer worden infrarood panelen.

Gratis offerte aanvragen

woonkamer met stone art

Dealer worden van infrarood verwarming

Werk met ons samen en maak deel uit van de geschiedenis van HeatXL, waarvan Infraroodpaneel onderdeel is. Wordt ook dealer van onze hoge kwaliteit infraroodpanelen.

Wij zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van elektrische warmte elementen. HeatXL biedt jou interessante en individuele opties aan voor deze zeer snelgroeiende markt.

Denk je erover om je product portfolio uit te breiden met technische hoogstand producten? Zit je al in de verwarmingsmarkt en wens je de HeatXL producten op te nemen in je assortiment? Neem dan contact met ons op. Verhoog je omzet door onze infrarood warmtepanelen te verkopen en dealer te worden.

Wij bieden verschillende dealer modellen aan die passen bij jouw wensen. Zo heb je bijvoorbeeld de mogelijkheid om toe te treden als exclusief verkooppunt of als gratis handel onderneming. Wij bieden je ondersteuning bij het opbouwen en uitbreiden van de verkopen.

Jouw markt activiteiten worden ondersteund met een volwassenen bewezen concept. Met daarnaast veel verkoop argumenten in een toekomst bestendige groeimarkt.

Blogs infraroodpaneel

Infraroodpaneel met thermostaat zelf monteren

3 verwarming oplossingen bij badkamer renovatie

Voordelen infrarood paneel met thermostaat

Infrarood paneel zwart als krijtbord

schilderij met infrarood paneel boven het bed design verwarming

Hoge kwaliteit infrarood verwarming

De topprioriteit van Infraroodpaneel is het produceren van infrarood verwarming elementen van de hoogste kwaliteit. Onze precisie producten worden vervaardigd in Zuid-Duitsland op de Schwäbische Alb. Onze productie normen zijn gebaseerd op de laatste technische ontwikkelingen op het gebied van verwarming- en milieu technologie.

Innovatieve hightech materialen, vakmanschap en constante kwaliteit controle garanderen de beste infrarood verwarming producten. Dankzij de overtuigende werkwijze, duurzaamheid en hoge warmte efficiency zijn onze infrarood panelen de beste op de markt. Warm en comfortabel.

Onze infrarood verwarming hebben een zeer lange levensduur en voldoen daarnaast aan hoge ecologische eisen die van een moderne verwarming wordt verwacht.

Voor de distributie van onze infrarood panelen rekenen wij op een netwerk van dealers die onze technologische en ecologische visie delen. Zij waarderen onze producten en bieden deze met persoonlijke overtuiging aan.

We zijn verheugd over de zeer positieve ontwikkeling van ons dealer netwerk en vele competente partners.

Infrarood paneel kopen

online shop infraroodpaneel

FAQ Vraag en antwoord

Infrarood paneel

Een infrarood paneel is een warmtepaneel van 2 tot 3 cm dik en is verkrijgbaar in diverse prachtige designs. Infraroodpaneel werkt op elektriciteit, waarbij tenminste 93% van de energie wordt omgezet in infrarood warmte. Deze verwarmen direct de objecten en mensen in de kamer op. 

Een infrarood paneel is zuinig dankzij de hoogwaardige technologie, unieke structuur en het gebruik van hoge kwaliteit materialen. De innovatieve ESHC technologie is uniek en zorgt voor een efficiënte levering van infrarood warmte. Je bespaart daardoor 30-50% op de verwarmingskosten. Infrarood paneel heeft geen onderhoudskosten. 

Een infrarood paneel is bedoeld voor personen die direct geld willen besparen op de verwarmingskosten en daarnaast duurzaam hun woning of kamer willen verwarmen. Infrarood paneel is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, zoals spiegel-, krijtbord- of fotopaneel.

Een infrarood paneel monteer je eenvoudig aan een vrije muur. Middels de bijgeleverde boormal boor je de gaten in de wand. Met de schroeven bevestig je het infrarood paneel aan de muur. Vervolgens sluit je de elektra rechtstreeks aan of via het stopcontact. Tevens kan je het warmtepaneel aan het plafond monteren. 

Het beste rendement van een infrarood paneel behaal je door een professionele installatie. De installateur berekent het vereiste vermogen voor de ruimte en bepaalt de beste positie. Hiermee wordt rekening gehouden met de inrichting. Obstructie vermindert namelijk het rendement. 

Welltherm ral kleuren infrarood paneel

Wat wij bieden

 • Uitgebreide knowhow op het gebied van elektrische verwarming en infrarood verwarming
 • Goede afgestemde product portfolio.
 • Aantrekkelijke en concurrerende prijzen.
 • Prijsstabiliteit
 • Technologisch toonaangevende producten.
 • Contractueel gedefinieerde verkoop gebieden, inclusief gebiedsbescherming.
 • Ondersteuning door gerichte marketing.
 • Promotie materiaal
 • Hulpmiddelen bij planning en ontwerp ondersteuning.
 • Gekwalificeerde opleiding binnen ons bedrijf.
 • Sterke marketing en uniek merk.
 • Technische ondersteuning & snelle service.
 • Persoonlijk partnerschap.
Welltherm-WT-RL0609-PRINT-infrarood-verwarming-st001

Wat wij verwachten

 • Betrouwbaarheid en flexibiliteit.
 • Technische bekwaamheid.
 • Klantgerichtheid
 • Professionele uitstraling en hoogste service & kwaliteit niveau
 • Langdurige samenwerking.
 • Enthousiasme & innovatieve geest.
 • Absolute klantgerichtheid & serieusheid
 • Technische expertise.
 • Samen denken & doen.

 

Ben je geïnteresseerd om dealer te worden van Infraroodpaneel? Neem dan contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak. 

Infrarood paneel infrarood panelen infrarood verwarming plafond wand alkari ecaros welltherm heatxl woonkamer studeerkamer keuken garage hal kinderkamer slaapkamer woonkamer wit zwart foto 13

Kwaliteit keurmerken infraroodpaneel

Het hoofdkantoor van Infraroodpaneel is gevestigd in Oud Gastel, nabij Roosendaal. Daarnaast zijn er diverse preferred partners met showrooms in Nederland en België. In deze showrooms krijgen de klanten alle gelegenheid om op hun gemak rond te kijken en zich deskundig te laten adviseren over de mogelijkheden met infraroodverwarming.

Al onze infrarood panelen zijn volgens het Duitse keurmerk TÜV veilig en efficiënt, met een RoHS-certificaat vrij van schadelijke stoffen, CE-keurmerk voor Europese veiligheidsnormen, het EMV, VDE en Geprüfte Sicherheit (GS) keurmerk voor de strenge Duitse wet goedgekeurd.

Naast certificaten en keurmerken voldoen de infrarood verwarmingen van HeatXL ook aan kwaliteitsnormen,zoals de DIN-9000 en 9001.

Infrarood paneel infrarood panelen infrarood verwarming plafond wand alkari ecaros welltherm heatxl woonkamer studeerkamer keuken garage hal kinderkamer slaapkamer woonkamer wit zwart foto 12

Voordelen infrarood verwarming

 • Geen CO2 uitstoot.
 • Lage aanschafkosten.
 • Snelle en ongecompliceerde installatie.
 • Geen onderhoudskosten.
 • Geruisloos en geurloos
 • Schoon binnenklimaat.
 • Geen rondzwevende stofdeeltjes.
 • Gelijkmatige temperatuurverdeling in de kamer
 • Efficiënt en duurzaam energiegebruik per jaar.
 • Muren blijven droog, waardoor je geen last hebt schimmelvorming. 
 • Snelle opwarmtijd.
 • Bediening door middel van het Smart Home systeem. 
 • Warmtepanelen zijn verkrijgbaar in vele designs.
 • Gezondheidsvoordelen
 • Geschikt als hoofd- ofbijverwarming.

Meest gestelde vragen

Infrarood verwarming

Een infrarood verwarming is een verwarmingspaneel die gebruik maakt van de lange golf infrarood technologie. Niet de lucht wordt verwarmd, maar de infrarood stralen warmen direct de mensen en objecten zoals muren, vloer en meubels op. Deze houden de warmte lang vast. 

Infrarood verwarming warmt niet de lucht op, maar direct de objecten en mensen. Hierdoor heb je geen luchtcirculatie in de woning, waardoor er ook geen stofdeeltjes en bacteriën in de lucht zweven. Infrarood warmte heeft tevens een therapeutische werking op ons gestel.

Een infrarood verwarming is geschikt voor diegene die duurzaam hun woning willen verwarmen. Dankzij de hoogwaardige technologie is onze infrarood verwarming zeer zuinig. 93% van de energie wordt omgezet in infrarood warmte. Je bespaart al snel 30 tot 50% op de energiekosten. 

Een infrarood verwarming installeer je aan een vrije muur of aan het plafond. Zorg ervoor dat het warmtepaneel vrij kan stralen, want obstructie vermindert de warmte afgifte. Infrarood verwarming kan dienen als hoofd- of als bijverwarming ter ondersteuning van het huidige systeem.

Een infrarood verwarming werkt op elektriciteit. Het paneel zet de energie om in warme onschadelijke infrarood warmte, welke vergelijkbaar is met de zonnestralen. De stralen warmen direct de objecten en mensen op. Het paneel sluit je rechtstreeks aan op de elektra of via het stopcontact.

warmtepanelen Infrarood paneel infrarood panelen infrarood verwarming plafond wand alkari ecaros welltherm heatxl woonkamer studeerkamer keuken garage hal kinderkamer slaapkamer woonkamer wit zwart foto 20

Hoe bereken ik het wattage infrarood panelen

Met deze gegevens kun je berekenen welk wattage benodigd is. Je kan de volgende richtlijnen als leidraad gebruiken bij het bepalen van het benodigde vermogen:

Buiten muren

1

2

3

4

Goede isolatie

55 Watt/m²

65 Watt/m²

75 Watt/m²

85 Watt/m²

Normale isolatie

75 Watt/m²

85 Watt/m²

95 Watt/m²

105 Watt/m²

Slechte isolatie

95 Watt/m²

105 Watt/m²

115 Watt/m²

125 Watt/m²