Infraroodpaneel

info@heatxl.com

Infrarood Paneel

Ma t/m Vrij - 9:00 - 12:00 en 13:00 -17:00 uur

showroom bezoek alleen op afspraak

Category: Infrarood verwarming

infrarood verwarming hoeveel watt

Infrarood verwarming hoeveel watt nodig?

Infrarood verwarming hoeveel watt heb je nodig? Laat het juiste wattage berekenen door onze infrarood experts. Als je een nauwkeurig resultaat van je infrarood paneel berekening wilt krijgen, is het gebruik van kubieke meters de aangewezen weg. Voor een kleine ruimte, volstaat watt berekenen per m2.

Lees meer»
infrarood paneel Elektrische kachel babykamer

Wat is infrarood verwarming precies?

Wat is infrarood verwarming? Infrarood paneel werkt via stralingswarmte, waarbij de muren, vloer en meubels als ook mensen direct opwarmen. Infraroodstraling van infrarood panelen zijn te vergelijken met de zonnestralen, maar dan zonder schadelijke UV-straling. Direct warm, gezond en aangename warmte in huis!

Lees meer»
slaapkamer verwarming

Waarom infrarood verwarming een slimme keuze is

Waarom infrarood verwarming een slim idee is om te kopen. Zonder gas huis verwarmen, zuinige bijverwarming en ook zeer geschikt als hoofdkachel. Elektrische verwarming met gezonde infraroodstraling bespaart je geld, je hebt geen onderhoudskosten meer en de installatie is eenvoudig. Bovendien is de warmte gezond voor mens en dier.

Lees meer»
verwarming kopen

elektrische radiator badkamer

Waar kan je infrarood verwarming kopen en waar moet je op letten bij een infrarood paneel kopen. Onze adviseurs geven je graag advies over de zuinige, onderhoudsvrije en beste elektrische verwarming. Huis verwarmen zonder gas? Stap over op infrarood panelen.

Lees meer»
hoe werkt infrarood verwarming2

Hoe werkt infrarood verwarming precies

Hoe werkt infrarood verwarming? Deze kachel werkt middels onschadelijke infraroodstraling, ook wel warmtestraling genoemd. Vergelijkbaar met de zonnestralen, maar dan zonder de UV-straling. Het slanke warmtepaneel van 2 tot 3 cm zet de energie om in gezonde warmte voor mens en dier.

Lees meer»