Infraroodpaneel

info@heatxl.com

Infrarood Paneel

Ma t/m Vrij - 9:00 - 12:00 en 13:00 -17:00 uur

showroom bezoek alleen op afspraak

Category: Infrarood panelen

infrarood verwarming goedkoop

Alles wat je wilt weten over paneelverwarming

Alles wat je wilt weten over paneelverwarming met infraroodstraling. Wat is paneelverwarming, hoe werkt infrarood paneelverwarming en welke panelen moet je kiezen? Aan de muur of ga je voor panelen plafond? Bekijk de vele voordelen van verwarmen met infrarood paneel.

Lees meer»
Infrarood verwarming slaapkamer infraroodpaneel

Tips over infrarood paneel gezondheid

Kom alles te weten over infrarood paneel gezondheid. Wat is een infraroodpaneel precies en wat doet de warmtestraling met ons lichaam? Infrarood straling is zeer gezond voor mens en dier: schone lucht, betere doorbloeding, ontspant spieren, verlicht nek-, rugpijn en reumatische pijnen.

Lees meer»
Infrarood paneel ophangen

Hoe een infrarood paneel ophangen?

Een infrarood paneel ophangen kan je zelf doen. Met de meegeleverde installatie beugel en montagekit is het een fluitje van een cent. Wil je meerdere infrarood panelen binnen ophangen, dan is het aan te raden om onze installatiedienst in te schakelen. Vraag meer informatie of advies bij de installatie van infrarood paneel binnen of buiten.

Lees meer»
Infrarood panelen als hoofdverwarming verkooppunten

Kamer thermostaat

Kan je een infraroodpaneel met thermostaat zelf monteren? Ja, het vergt minimale technische kennis om het paneel zelf op te hangen aan de muur of plafond. Maar is het verstandig om het zelf te plaatsen? We geven je hier antwoord op alsmede tips bij installatie infrarood verwarming.

Lees meer»
Bijverwarming

Smart thermostaat

Uitleg over de grote voordelen van infrarood paneel met thermostaat. Naast zuinig, schoon, veilig is infrarood verwarming ook op afstand bedienbaar via de App. Lees de voordelen van elektrisch verwarmen.

Lees meer»