Infraroodpaneel

+31 (0)165-714107

Bel ons

info@heatxl.com

email infraroodpaneel

Ma t/m Vrij - 9:00 - 12:00 en 13:00 -17:00 uur

showrooms op afspraak

Winkelwagen

Koop online

Laatste nieuws

Blogs en weetjes

Infrarood panelen als hoofdverwarming verkooppunten

Infraroodpaneel met thermostaat zelf monteren

Kan je een infraroodpaneel met thermostaat zelf monteren? Ja, het vergt minimale technische kennis om het paneel zelf op te hangen aan de muur of plafond. Maar is het verstandig om het zelf te plaatsen? We geven je hier antwoord op alsmede tips bij installatie infrarood verwarming.

2-mobiele-infrarood-verwarming-mobiele-verwarming-mobiele-kachel-losse-verwarming-bijzetverwarming-bijzet-kachel-thermostaat verwarming

Voordelen infrarood paneel met thermostaat

Uitleg over de grote voordelen van infrarood paneel met thermostaat. Naast zuinig, schoon, veilig is infrarood verwarming ook op afstand bedienbaar via de App. Lees de voordelen van elektrisch verwarmen.

Krijtbord keuken woonkamer radiator lage temperatuur

Infrarood paneel zwart als krijtbord

Infrarood paneel zwart is niet alleen stijlvol, maar je kan dit warmtepaneel ook beschrijven met krijt. Ideaal als krijtbord verwarming in de keuken, badkamer, kantoor, school of horeca.

studeerkamer onder bureau verwarming 1-2

Zuinig infrarood paneel bureau

Infrarood paneel bureau is de oplossing voor een warme werkkamer thuis of op een warm bureau op kantoor. Nooit meer koude benen of voeten met kleine infrarood verwarming 60x30x0,5 cm en slechts 150 Watt.

verwarming buiten infrarood paneel infrarood verwarming

Verwarming buiten

Met een verwarming buiten geniet je het hele jaar door Wil je ook het hele jaar door genieten een verwarmde tuinoverkapping, balkon of patio? Dat is mogelijk met een verwarming buiten. Met een elektrische verwarming buiten maakt het niet meer uit of de zon schijnt, of het dag of avond

slaapkamer schilderij infrarood paneel woning verwarmen met infrarood panelen

Verwarmen met infrarood panelen

Huis verwarmen met infrarood, hoe werkt dat eigenlijk? Hoe kan je infrarood panelen in een woning toepassen? Infrarood panelen zijn een duurzaam alternatief voor gasloos huis verwarmen.